מומחה לקנונית הסדר העולמי
Well-known member
לשים במי מלח
משום מה לא ידעתי!
משום מה לא ידעתי!
או בנייר אלומיניוםלשים במי מלח
משום מה לא ידעתי!
עטיפת סוללות "גמורות" ברדיד-אלומיניום "תחדש" אותן?או בנייר אלומיניום
אין לי מושג איך -עטיפת סוללות "גמורות" ברדיד-אלומיניום "תחדש" אותן?
הסבר נא כיצד?
מה העקרון?
כל מדבקה לבנה תסתיר מצלמה. נייר אלומניום פשוט חוסם אור לחלוטין.אין לי מושג איך -
ככה שמעתי .
שמעתי גם על הטריק שנייר אלומיניום מסתיר מצלמה בלפטופ ובטלפון.
נכון, אבל לרדיד אלומיניום יש שימושים נוספיםכל מדבקה לבנה תסתיר מצלמה. נייר אלומניום פשוט חוסם אור לחלוטין.
אפקט סופרמן?אין לי מושג איך -
ככה שמעתי .
שמעתי גם על הטריק שנייר אלומיניום מסתיר מצלמה בלפטופ ובטלפון.
זה מה שקרה לי לפני מס' שבועות . למזלי הגנב טעה בתוקף הכרטיס ורק כשנשלחה לי הודעה לתקן את התאריך כדי שהעסקה תתבצע , האסימון נפל.אפקט סופרמן?(למען הסר ספק, כוונתי לדמות מהסרטים ולא לגולש שזהו כינויו)
מאז שיש Wi-fi בכרטיסי אשראי, הכרטיס שלי נמצא בארנק מלופף בעטיפת אלומיניום בכדי שפלוני לא יוכל לבוא ולחייב אותי מבלי שאדע.
לגבי מצלמה, גם נייר מסתיר אותה, אצלי יש מדבקה.
אין שום Wi-Fi בכרטיסי אשראי.אפקט סופרמן?(למען הסר ספק, כוונתי לדמות מהסרטים ולא לגולש שזהו כינויו)
מאז שיש Wi-fi בכרטיסי אשראי, הכרטיס שלי נמצא בארנק מלופף בעטיפת אלומיניום בכדי שפלוני לא יוכל לבוא ולחייב אותי מבלי שאדע.
לגבי מצלמה, גם נייר מסתיר אותה, אצלי יש מדבקה.
בפועל עובד לא יותר מ 2 ס"מ.אין שום Wi-Fi בכרטיסי אשראי.
יש בהם שבב Near-field communication ,NFC, הפועל בפרוטוקול תקשורת סבילה לטווח קצר, כאינץ' וחצי (כארבעה ס"מ), לחיוב בלא מגע, contactless.
עקרון הבולשיט.עטיפת סוללות "גמורות" ברדיד-אלומיניום "תחדש" אותן?
הסבר נא כיצד?
מה העקרון?
put these on the hot plate AFTER cooking (in some aluminium foil, or metal container, so that there is no leak). This will somehow mix the material in the battery AND remove gas deposited on the electrodes. Thus these batteries will provide some more electricity, but not for long. DO NOT try on a very hot plate they may explode - leaving them in midday sun for a couple of hours may have the same effect.או בנייר אלומיניום
בסוללה ישנם 3 מרכיבים קבועים: האלקטרודה החיובית, השלילית שמתרחש תהליך חמצון, שבו נמסרים אלקטרונים למעגל החיצוני. ביניהם יש אלקטרוליט (בסיס, חומצה או מלח) מפריד המאפשר את הפרש הפוטנציאלים ביניהן.put these on the hot plate AFTER cooking (in some aluminium foil, or metal container, so that there is no leak). This will somehow mix the material in the battery AND remove gas deposited on the electrodes. Thus these batteries will provide some more electricity, but not for long. DO NOT try on a very hot plate they may explode - leaving them in midday sun for a couple of hours may have the same effect.
ואז אתה מכניס בטריה מלאת מי מלח למכשירלשים במי מלח
משום מה לא ידעתי!
הבעיה זה שנניח בטריה חדשה מחזיקה כמה שנים - זה מחזיק כמה חודשים.ואז אתה מכניס בטריה מלאת מי מלח למכשיר
מה שיעשה חלודה ויקצר בהרבה את חיי המכשיר.
קנה בטריות נטענות
קמצן
OK, לקחת סוללות "גמורות" ושיקעת אותן במי-מלח.לשים במי מלח
משום מה לא ידעתי!
המומחה לקנוניות לא מבין בחשמלOK, לקחת סוללות "גמורות" ושיקעת אותן במי-מלח.
אולם מי-מלח מוליכים.
ההגיון אומר כי הסוללות תתרוקנה עוד יותר...כאילו חברת את הדקיהן זה לזה...האין זאת?
סוכר וכמון?אם תוסיף סוכר וכמון אז עוד יותר טוב![]()
אקונומיקה לא, אבל לימון יכול להוסיף תיבולסוכר וכמון?
טוב שלא הצעת לו לטבול את הסוללות באקונומיקה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.