להחיות תפורום>O<|קרמבו|

MomijiSan

New member
להחיות תפורום>O<|קרמבו|

טוב עקב גסיסת הפורום השרשור הזה נועד כדי להציע פינות שבועיות שמי שרוצה יפתח אותך פעם בשבוע ביום מסוים.^^ אפשר לעשות סיכום שבוע של איך היה השבוע וזה שנפתח כל יום שישי או שרשור של איזה שאלון או משחק או לעשות סיכום של שרשורים חשובים שהיו השבוע שאפשר לפתוח באמצע השבוע אומשו בסגנון D: רצוי שזה יהיה קשור לאינויאשה כי זה פורום אינויאשה אחרי הכל ^^ אולי נגמרה הסדרה אבל כמו שאת רואים יש כאלה שרוצים מידע על המשך לסדרה ועל המנגות שלה וסרטים ככה שלבוא ולנבוח עליהם זה לא הדרך >< סורי על המגילה ;;

Lust chan

New member
לא קשור לאינויאשה אבל../images/Emo135.gif

מה עם "המלצת השבוע"? בארו דיי נעלמה, ואישית אין לי בעיה לפתוח פעם בשבוע נושא עם המלצה על אנימה או מנגה. בקשר לאינויאשה...
אין לי מושג, בשנתיים שהפורום הזה קיים הספקנו לחרוש על הנושא ואני תוהה אם אפשר למצוא פינה שלא הייתה כבר קודם ושתחדש משהו XD;

MomijiSan

New member
נמנמ..סבבי|קרמבו|

אבל אפשר לוותר על שאלונים או משחקים כמו מי שמעליי בכאלה שזה לא אינו אבל נגיד משחקים כמו לדובב תתמונה אז רק מאינו^^

MomijiSan

New member
ניא שכחתי><|קרמבו|

אני אפתח כל יום שישי שרשור של סיכום שבוע ^^ ואפשר מדי פעם שרשורי תמונות ושאלונים אבל צריך שתשתפו פעולה אחרת הפורום ידרדר עוד יותר ויהיה סיכויים שהוא יסגר

AnNa ChAn

New member
המממממ......

אפשר לעשות סיפור בהמשכים, אבל פינה של ממש. זה כמו קרמבו, רק שממשיכים בשבוע הבא ^^ . ומי שפותח יצטרך לעשות תקציר עלילה XD . ואם אני אפתח, אצטרך לזכור את זה ולא להכניס אותי לעונשים ._.

../images/Emo15.gif מוכנה להיות אחראית על

פינת "כותבים לדמויות"- כל שבוע אני אגלם דמות אחרת, וישלחו לי "מכתבים" (לא חייב מעצמם, אלא גם מדמויות אחרות, אפילו מסדרות אחרות, דוג'- ראנמה (נחשו מאיפה?) שולח מכתב לאינו ומבקש עצה כנגד גנבי-חברות מעצבנים.) אני אענה.

MomijiSan

New member
אחלעD:|קרמבו|

אז רק תחליטו על יום לפתוח תפינה זתומרת יש תפינה שביום שישי של הסיכום שבוע יש את הפינה של גלצ'ע עם ההמלצות שלדעתי מתאים שתיפתח ביום שלישי אז תחליטי את וanna chan על יום לפתיחת הפינות ^^

PakoLina

New member
הא, מבטלת להיום ._.../images/Emo118.gif

משבוע הבא, כי פירמטו לי את המחשב וכנראה לא שמרתי את התיקייה עם כל התמונות. T_____T אני צריכה לאגור תמונות מחדש. X: ...אחלה פתיחה, הא? ._.

נאמ ../images/Emo11.gif../images/Emo88.gif../images/Emo122.gif שירשור השונן\שוג'ו איי XP

כל ימי שלישי~ אומשוכזה *מאחר והפינה הגיע לשלווי גסיסה וסידורים עם חברת קדיש"א XםX אז כזה, לחדש XP* וכמו שכולם יודעים, לפרסם בו תמונות/פיקים וכאלה של שונן/שוג'ו איי ואולי גם כמה סטרייטים אם יתחשק למישהו XP

למעלה