להחייאה! תהנו :)

י yuval

New member
להחייאה! תהנו :)

שם מלא: - תאריך לידה: - כתובת: - בית ספר: - מזל: - מידת נעליים: - גובה: - חיות מחמד: - אחים: - אחיות: - אורך שיער: - צבעת פעם את השיער? - באיזה צבע? - תחביבים: - איזה שפות את מדברת? - אוהבת ספורט? - מאמינה באלוהים? - יש לך כינויים נוספים באינטרנט? - יש לך משקפיים\עדשות מגע?. - מה תרצי להיות כשתהי גדולה? - איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? - מה הדבר הכי מביך שקרה לך? - איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? - מה הדבר הכי חשוב לך? - יש חבר\חברה\קראש? - על מה את חושבת בדרך כלל לפני שאת הולכת לישון: - למה את הכי מתנגדת? ..דברים אהובים.. - המקום האהוב לחופשה: - טעם גלידה אהוב: - פרי אהוב: - ממתק: - מכונית: - שיעור: - חג: - היום הכי אהוב בשבוע: - צבע: - מגזין: - עונה: - חודש אהוב: - תוכנית אהובה בטלוויזיה: - אתר אהוב: - חיה אהובה: - בדיחה: - אומרת הרבה: - נעליים: - תחנת רדיו: - חדר בבית: - סרט : - סלט: - ארץ: - מקום אהוב: - רעש: - אוניברסיטה: - מספר: - ספר: ..דברים פחות אהובים.. - אוטו: - צבע: - יום בשבוע: - חג: - עונה: - חודש: - ספורט: - סרט: - אוכל: - שתיה: - זמר: - חיה: ..ב24 שעות האחרונות.. - היתה לך שיחה רצינית: - חיבקת מישהו: - רבת עם חבר: - בכית: - צחקת: - גרמת למישהו לצחוק: - קנית משהו? - הסתפרת? - הרגשת טיפשה? - דיברת עם מישהו שאתה אוהב: - התגעגעת למישהו? ..האם אי פעם.. - השתמשת בסמים? - משהו בגד בך? - נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי היתחשק לך? - היית מאוהבת? - ראית את הבית הלבן? - ראית את מגדל אייפל? - עישנת? - שתית אלכוהול? - עישנת מריחואנה? - ראית טיטאניק? - ניסית דיאטה? - ביקרת בארץ אחרת? - עשית אמבטית קצף? - טסת? - נסעת ברכבת? - היתה לך תאונת דרכים? - רכבת על פיל? - הכנת אתר אינטרנט? - נשארת ערה כל הלילה? - שברת עצם? - דיברת בשיעור? - פחדת מהחושך? - היית בבית חולים (לא לביקור)? - עשו לך תפרים? - זרקת מישהו והתחרטת על זה? - יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? - שיקרת? - נעצרת על ידי המשטרה? - נרדמת בשיעור? - עברת על החוק?? - אהבת מישהו: - שנאת את עצמך? - נשבר לך הלב? - שברת למישהו את הלב? - רצית להרוג מישהו? - הלכת מכות? -היד שלך כואבת?. - ואחרון - מישהו באמת יקרא את זה? אדום 1) את אוהבת עגבניות? 2) וגמבה? 3) ותותים? 4) אתה נגעל מדם? 5) מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? 6) יש לך בגדים באדום בארון? 7) מה הדבר האדום הקרוב אליך? מה לדעתך מסמל הצבע האדום? 9) אוהב את הצבע? צהוב 1) מה דעתך על לימון? 2) אוהב חרדל? 3) וגבינ"צ? 4) כשאתה מסתכל על השמש, גם אתה מסתנוור? 5) באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? 6) נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? 7) מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? מה לדעתך צהוב מסמל? ירוק 1) היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? 2) אתה אלרגי לדשא? 3) אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? 4) מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? 5) מה עדיף: עלה או גבעול? 6) תן דוגמה לפרי/ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: 7) מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? מה לדעתך ירוק מסמל? 9) אוהבת את הצבע הזה? כחול 1) מה דעתך על הדרדסים? 2) ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? 3) תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? 4) אוהב ללכת לים? 5) אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? 6) כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? 7) מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? מה לדעתך הצבע כחול מסמל? 9) אוהב את הצבע הזה? ורוד 1) מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? 2) פקאצות - סטיגמה, או אמת? 3) יש לך בגדים ורודים? 4) זה צבע רק לבנות? 5) אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? 6) מישהו שאתה מכיר אוהב ממש ורוד? 7) החיים ורודים? מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? 9) מה לדעתך צבע זה מסמל? כתום 1) אוהב תפוזים? 2) וקלמנטינות? 3) וגזר? 4) היית בעד או נגד ההתנתקות? 5) הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? 6) אורנג' חברה טובה? 7) ומה עם "תפוז אנשים"? מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? 9) מה לדעתך מסמל הצבע הזה? 10) אוהב אותו? שחור 1) באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? 2) פריקים גותים קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת? 3) איך חושך משפיע עליך? 4) האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? 5) למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? 6) שוקולד מריר - מאז ולתמיד? 7) אפרטהייד - נחלת העבר, נחלת ההווה או אפילו כאן בישראל? ראפ,Fאנק, ג’אז או בלוז? 9) מה הצבע מסמל לדעתך? 10) אוהב את הצבע? לבן 1) איך אתה עם מוצרי חלב? 2) האם אתה טיפוס של בגדים רפויים וארוכים? 3) חג השבועות - נהדר או מיותר? 4) עד כמה אתה שומר על היגיינה? 5) האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? 6) האם דתות הן רעיון נשגב, אמונה ודרך חיים שעוזרת לאנשים או אופיום להמונים? 7) בולע? צובע? 9) מה הצבע מסמל לדעתך? 10) אוהב את הצבע?

bzuya

New member
^^"../images/Emo163.gif

שם מלא: טל סמדג'ה - תאריך לידה: 9.10.93 - כתובת: - בית ספר: גימנסיה - מזל: מאזניים^^" - מידת נעליים: 38/39 - גובה: 1.50 - חיות מחמד:כלבים,חתולים,דגים. - אחים: לא - אחיות: 1 - אורך שיער: נמנממנ...לא ארוך כלכך..בערך אחרי הכתפיים. - צבעת פעם את השיער? רק פסים אדומים. - באיזה צבע? אדום><" - תחביבים: נגינה,מחשב,טלוויזיה,ספרים וכו'. - איזה שפות את מדברת? עברית,אנגלית מבית ספר. - אוהבת ספורט? כןן - מאמינה באלוהים? כןןן=] - יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא יודעת=\\ - יש לך משקפיים\עדשות מגע?. נופ. - מה תרצי להיות כשתהי גדולה? עד אז.... - איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? היו מללאא. - מה הדבר הכי מביך שקרה לך? חחחחחחחחח רק היום קרה לי משו מביך...עזבו=\\ - איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? כמו הגרוע,היו מלאא. - מה הדבר הכי חשוב לך? אפעם ל חשבתי על זה לעומק. - יש חבר\חברה\קראש? נופ..אולי קראש כן. - על מה את חושבת בדרך כלל לפני שאת הולכת לישון: הכל. - למה את הכי מתנגדת? סטיגמות. ..דברים אהובים.. - המקום האהוב לחופשה: נמנמנ.לא יודעת..כל מקום מרוחק מהבית[?!] - טעם גלידה אהוב: וניל. - פרי אהוב: תפוח ניראה לי. - ממתק: נמנמנמ.אני מעדיפה בלי... - מכונית: לא מבינה בזה. - שיעור: >< - חג: כולם[?!] - היום הכי אהוב בשבוע: חמישי^^" - צבע: כולם=] בלי הבדל. - מגזין: ראש 1 - עונה: עונות מעבר ניראה לי. - חודש אהוב: אין. - תוכנית אהובה בטלוויזיה: בובספוג:}:}:} - אתר אהוב: נממנ.לא יודעת. - חיה אהובה: יש מלא=] - בדיחה: חחחח אין בדיחה ספציפית. - אומרת הרבה: אפעם לא שמתי לב למה אני אומרת הרבהXDDD - נעליים: אולסטר=] וגם חיקוי של וונאס של לי קופר. - תחנת רדיו: 91.8 - חדר בבית: נממנמנמנמ.מחשב[?!] - סרט : ''הרדוף לבן'' אבל בטח כשאני אראה ''מישהו לרוץ איתו'' זה יהיה גם זה[רק קראתי את הספר] - סלט: רגיל? - ארץ: לא הייתי בהרבה כל כך. - מקום אהוב: אין. - רעש: מוזיקה. - אוניברסיטה: הא?! - מספר: 5 - ספר: ''מישהו לרוץ איתו'' ..דברים פחות אהובים.. - אוטו:><" - צבע: אין - יום בשבוע: את כולם אני אוהבת^^" - חג: אין. - עונה: - חודש: - ספורט:נמנמנמ.כדורסלXDD - סרט: לא יודעת=\\ - אוכל: בשר[צמחונית] - שתיה: מוגז - זמר: מזרחית למיניהם. - חיה: שנואה?!פרפרXDDDDD אני מפחדת מהם><" ..ב24 שעות האחרונות.. - היתה לך שיחה רצינית: עדיין לא - חיבקת מישהו: כןן:}:} - רבת עם חבר: לא...למזלי. - בכית: לא..לפני כמה ימים=\\ - צחקת: כןןןןן. - גרמת למישהו לצחוק:אני מקווה. - קנית משהו? לא - הסתפרת? לא - הרגשת טיפשה? כןןן מאוודד. - דיברת עם מישהו שאתה אוהב: לא. - התגעגעת למישהו? כןן. ..האם אי פעם.. - השתמשת בסמים? לא - משהו בגד בך? לא - נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי היתחשק לך?כןן. - היית מאוהבת? כן. - ראית את הבית הלבן?מקרוב?!לא. - ראית את מגדל אייפל? כנ''ל. - עישנת? בעעעעעע לא. - שתית אלכוהול? כן. - עישנת מריחואנה? לא. - ראית טיטאניק? ניראה לי..אבל רק חלק קטן. - ניסית דיאטה? ניראה לי . - ביקרת בארץ אחרת? כןן. - עשית אמבטית קצף? כן. - טסת? לא. - נסעת ברכבת? כן. - היתה לך תאונת דרכים? לא.. - רכבת על פיל? לא>< - הכנת אתר אינטרנט? לא. - נשארת ערה כל הלילה? כן. - שברת עצם? לא. - דיברת בשיעור? כן. - פחדת מהחושך? כן. - היית בבית חולים (לא לביקור)? לא. - עשו לך תפרים? לא. - זרקת מישהו והתחרטת על זה?לא. - יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן?לא. - שיקרת? כן. - נעצרת על ידי המשטרה? לא. - נרדמת בשיעור? כןןןXDDDDD - עברת על החוק?? לא. - אהבת מישהו: כן. - שנאת את עצמך? יותר מידי פעמים. - נשבר לך הלב? כןן. - שברת למישהו את הלב? לא ניראה לי. - רצית להרוג מישהו? כןן. - הלכת מכות? כן. -היד שלך כואבת?. כן. - ואחרון - מישהו באמת יקרא את זה? לאXDDD אדום 1) את אוהבת עגבניות? כן 2) וגמבה? מאוד 3) ותותים? הכייי 4) אתה נגעל מדם?לא 5) מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?ננמנמנ..לפני איזה שבוע,אולי פחות..לפני כמה ימים. 6) יש לך בגדים באדום בארון? כן 7) מה הדבר האדום הקרוב אליך? עכשיו?!חזייהDDD: מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה,דם. 9) אוהב את הצבע? כן צהוב 1) מה דעתך על לימון? נחמד. 2) אוהב חרדל? פחות נחמד. 3) וגבינ"צ? מאוד נחמד. 4) כשאתה מסתכל על השמש, גם אתה מסתנוור? לא..אני אלוהים*מוהאאהאהאהא* 5) באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב?! 6) נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? לא יודעת>< 7) מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? נורה שדלקת במקלדת. מה לדעתך צהוב מסמל? קיץ. ירוק 1) היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא>< 2) אתה אלרגי לדשא? לא>< 3) אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? מממאאווודדד 4) מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? לא יודעת. 5) מה עדיף: עלה או גבעול? ><" 6) תן דוגמה לפרי/ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: הא?! 7) מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? אין. מה לדעתך ירוק מסמל? אבטיחXDDD 9) אוהבת את הצבע הזה? כןן כחול 1) מה דעתך על הדרדסים? נמנמנמנמ.דרדסים כאלה=.= 2) ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? שאני אראה אחד כזה אני אכתוב. 3) תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לא ניסיתי 4) אוהב ללכת לים? לפעמים..תלוי מתי.. 5) אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? אותו דבר. 6) כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? ללאא זה מגנייבב:} 7) מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? גיר ודף. מה לדעתך הצבע כחול מסמל? חופש. 9) אוהב את הצבע הזה? כןן ורוד 1) מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? שימחה. 2) פקאצות - סטיגמה, או אמת? סטיגמות בעעעעעעע 3) יש לך בגדים ורודים? לא ניראה לי. 4) זה צבע רק לבנות? לא 5) אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? כנראה=] 6) מישהו שאתה מכיר אוהב ממש ורוד? כן 7) החיים ורודים? תלוי מתי. מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? אין. 9) מה לדעתך צבע זה מסמל? אהבה[?!],שמחה. כתום 1) אוהב תפוזים? מאוודד 2) וקלמנטינות? אפעם לא הבנתי את ההבדל. 3) וגזר? לא 4) היית בעד או נגד ההתנתקות? הייתי בלי דעה 5) הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? כנראה. 6) אורנג' חברה טובה? לא 7) ומה עם "תפוז אנשים"? לא מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? אין. 9) מה לדעתך מסמל הצבע הזה? אורנגXDDD 10) אוהב אותו? כן שחור 1) באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? כנראה 2) פריקים גותים קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת? סטיגמ 3) איך חושך משפיע עליך? אין לי משג 4) האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? חושך 5) למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? שאני אהיה פילוסופית אני אדע 6) שוקולד מריר - מאז ולתמיד? הא?! 7) אפרטהייד - נחלת העבר, נחלת ההווה או אפילו כאן בישראל? מזה? ראפ,Fאנק, ג’אז או בלוז? פאנק 9) מה הצבע מסמל לדעתך? חושך 10) אוהב את הצבע? כןןן לבן 1) איך אתה עם מוצרי חלב?יייאאאמממ 2) האם אתה טיפוס של בגדים רפויים וארוכים? לא 3) חג השבועות - נהדר או מיותר? ננהדר 4) עד כמה אתה שומר על היגיינה? לא יודעת 5) האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? לא יודעת 6) האם דתות הן רעיון נשגב, אמונה ודרך חיים שעוזרת לאנשים או אופיום להמונים? לאאא 7) בולע? מה? צובע? מה? 9) מה הצבע מסמל לדעתך? שחכתי את המילה><" 10) אוהב את הצבע?כןן

hodayoyo

New member
טוב, אחרי סינון../images/Emo60.gif

שם מלא: הודיה - תאריך לידה: 7.2.88 - כתובת: רעות-ת"א - בית ספר: לא, תודה - מזל: דלי - מידת נעליים: 40 - גובה: 1.65 - חיות מחמד: יש לנו ג'וקים בדירה
- אחים: 1 - אחיות: 1 - אורך שיער: איפשהו אחרי הכתפיים (ואמא שמכריחה אותי ללכת להסתפר) - צבעת פעם את השיער? בטח, פסים - באיזה צבע? אדום - איזה שפות את מדברת? עברית, אנגלית - אוהבת ספורט? לצפות או לעשות? - יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא - יש לך משקפיים\עדשות מגע?. לא - מה תרצי להיות כשתהי גדולה? פף - איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? אתמול בבוקר - איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? לא יודעת - מה הדבר הכי חשוב לך? אין לי מושג - יש חבר\חברה\קראש? לא - על מה את חושבת בדרך כלל לפני שאת הולכת לישון: על איך עבר היום - למה את הכי מתנגדת? לאמא שלי ..דברים אהובים.. - המקום האהוב לחופשה: כל מקום שהוא לא הבית - טעם גלידה אהוב: שוקולד - פרי אהוב: תפוח - ממתק: שוקולד - מכונית: כאלה בלי בגאז' אחורי בולט - שיעור: ביולוגיה
- חג: איח - היום הכי אהוב בשבוע: שלישי (יום חופש!) - צבע: שחור - עונה: חורף - חודש אהוב: פברואר - תוכנית אהובה בטלוויזיה: כל מיני - אתר אהוב: תפוז
- חיה אהובה: כלב - אומרת הרבה: סתם משמיעה קולות מוזרים כמו הילדים שלי
- נעליים: מה איתן? - תחנת רדיו: גלגלצ עד שיש שיר מגעיל ואז עוברת - חדר בבית: שלי - סרט: יש כמה - סלט: ירקות - ארץ: ישראל - מקום אהוב: ת"א - מספר: 6 - ספר: יש כמה ..ב24 שעות האחרונות.. - היתה לך שיחה רצינית: כן - חיבקת מישהו: כן - רבת עם חבר: לא - בכית: יותר מדי - צחקת: קצת - גרמת למישהו לצחוק: נראה לי - קנית משהו? אוכל נחשב? - הסתפרת? לא - הרגשת טיפשה? תמיד - דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן - התגעגעת למישהו? כן ..האם אי פעם.. - השתמשת בסמים? לא - משהו בגד בך? לא - נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי היתחשק לך? תמיד
- היית מאוהבת? לא - ראית את הבית הלבן? לא - ראית את מגדל אייפל? לא - עישנת? לא - שתית אלכוהול? בריזר נחשב?
- עישנת מריחואנה? לא - ראית טיטאניק? כן - ביקרת בארץ אחרת? לא - טסת? לא - נסעת ברכבת? כן - היתה לך תאונת דרכים? לא - רכבת על פיל? לא - הכנת אתר אינטרנט? כן - נשארת ערה כל הלילה? כן - שברת עצם? לא - דיברת בשיעור? כן - פחדת מהחושך? לא - היית בבית חולים (לא לביקור)? לא - עשו לך תפרים? לא - שיקרת? כן - נעצרת על ידי המשטרה? לא - נרדמת בשיעור? כן - עברת על החוק?? לא - אהבת מישהו: לא - שנאת את עצמך? כן - נשבר לך הלב? לא - שברת למישהו את הלב? לא - רצית להרוג מישהו? כן - הלכת מכות? כן -היד שלך כואבת?. כן - ואחרון - מישהו באמת יקרא את זה? לא

Simple Sam

New member
יש! חפשתי עם מה להעביר את הזמן../images/Emo13.gif

שם מלא: טל חגי - תאריך לידה: 5.11 - כתובת: המרגנית - בית ספר: רבין - מזל: עקרב - מידת נעליים: 40-41 - גובה: 65 או 68 - חיות מחמד: כלב - אחים: 1,תאום - אחיות: 2 - אורך שיער: אין לי מושג - צבעת פעם את השיער? כן - באיזה צבע? שחור,אדום,כתום,ורוד,סגול - תחביבים: מוזיקה,נגינה וצילום. - איזה שפות את מדברת? עברית,קצת ערבית קצת אנגלית וקצת ספרדית. - אוהבת ספורט? כן - מאמינה באלוהים? כן - יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא - יש לך משקפיים\עדשות מגע?. גם וגם - מה תרצי להיות כשתהי גדולה?צלמת/במאית או פשוט לחתום קבע בצבא. - איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? יופ לפי קורס מדצים - מה הדבר הכי מביך שקרה לך? - איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך?לא זוכרת - מה הדבר הכי חשוב לך?להשאר תמיד אני. - יש חבר\חברה\קראש? לא - על מה את חושבת בדרך כלל לפני שאת הולכת לישון:שואה,ואז מנסה להתחמק מזה - למה אתה הכי מתנגדת? צביעות ..דברים אהובים.. - המקום האהוב לחופשה: ניו יורק - טעם גלידה אהוב:שוקולד לבן,אחד שאין לי מושג איך קוראים לו וקינדר בוואנו - פרי אהוב: אבטיח,אפרסק,מנגו - ממתק: חטיף-במבה - מכונית: ג'יפ כלשהו - שיעור: תקשורת מעשי - חג: שבועות - היום הכי אהוב בשבוע: שישבת - צבע: כתום,ירוק,סגול - מגזין: - עונה: אביב - חודש אהוב: נובמבר,יולי ואוגוסט. - תוכנית אהובה בטלוויזיה:האלופה - אתר אהוב: אמפי3 מיוזיק - חיה אהובה: כלב - בדיחה: - אומרת הרבה: - נעליים: סקוני,אולסטאר,תנכיות - תחנת רדיו: גלגלצ - חדר בבית: שלי - סרט : מליון דולר בייבי - סלט: ירקות - ארץ:ארהב - מקום אהוב: ניו יורק - רעש: תופים - אוניברסיטה: - מספר: 3 - ספר: הדוד פתרוס והשערת גולדבך,אות קין,מישהו לרוץ איתו,רפול ..דברים פחות אהובים.. - אוטו: - צבע: ורוד פוקציה - יום בשבוע: ראשון - חג: פסח - עונה: קיץ בשיא החום - חודש: מאי-יוני - ספורט: שחיה - סרט: - אוכל: פטרוזליה - שתיה:דיאט קולה לימון - זמר: - חיה: חתול ..ב24 שעות האחרונות.. - היתה לך שיחה רצינית: אתמול - חיבקת מישהו:היום - רבת עם חבר: יום רביעי,3 צבועות שקרניות מניאקות חראות נבלות זונות. - בכית: כשחשבתי על המצלמה. - צחקת:שלשום - גרמת למישהו לצחוק: היום בטח - קנית משהו?לא יודעת,בחופש - הסתפרת? דצמבר - הרגשת טיפשה? לא זכור - דיברת עם מישהו שאתה אוהב: היום - התגעגעת למישהו?עכשיו ..האם אי פעם.. - השתמשת בסמים? לא - משהו בגד בך? - נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי היתחשק לך? בטח,מלא פעמים - היית מאוהבת? לא - ראית את הבית הלבן? כן - ראית את מגדל אייפל? לא - עישנת? כן - שתית אלכוהול? כן - עישנת מריחואנה? מריחואנה זה סמים,לא - ראית טיטאניק? כן - ניסית דיאטה? כן - ביקרת בארץ אחרת? כן - עשית אמבטית קצף?כן - טסת? כן - נסעת ברכבת? כן - היתה לך תאונת דרכים? לא - רכבת על פיל? לא - הכנת אתר אינטרנט? לא - נשארת ערה כל הלילה? כן - שברת עצם? לא
- דיברת בשיעור? חח מן הסתם - פחדת מהחושך? תמיד - היית בבית חולים (לא לביקור)? כן - עשו לך תפרים? כן - זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא - יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? חח לא - שיקרת? כן - נעצרת על ידי המשטרה? לא - נרדמת בשיעור? כן - עברת על החוק?? כן - אהבת מישהו: כן - שנאת את עצמך? לא - נשבר לך הלב? לא - שברת למישהו את הלב? לא יודעת - רצית להרוג מישהו? כן - הלכת מכות? לא -היד שלך כואבת?. לא - ואחרון - מישהו באמת יקרא את זה? כן! אדום 1) את אוהבת עגבניות? חח לפעמים ותלוי איזה 2) וגמבה? כןן 3) ותותים? כן 4) אתה נגעל מדם? לא 5) מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לא זוכרת 6) יש לך בגדים באדום בארון? מכנס אחד 7) מה הדבר האדום הקרוב אליך? טוש מה לדעתך מסמל הצבע האדום? מלחמה 9) אוהב את הצבע?תלוי למה,החדר שלי אדום צהוב 1) מה דעתך על לימון? לא לבד 2) אוהב חרדל? איכ לא 3) וגבינ"צ?לא ממש 4) כשאתה מסתכל על השמש, גם אתה מסתנוור? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 5) באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? מאיפה לי 6) נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? חחחחחחחח לא יודעת אני לא אוהבת את זה 7) מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? טוש מה לדעתך צהוב מסמל? פריחה ירוק 1) היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? כן,הכנתי אותו לפה וכמעט הקאתי 2) אתה אלרגי לדשא? לא 3) אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כן 4) מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? יום ראשון! חולצה שלא לבשתי חצי שנה! 5) מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6) תן דוגמה לפרי/ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: מלפפון 7) מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? חחחחחח טוש מה לדעתך ירוק מסמל? שלווה 9) אוהבת את הצבע הזה? בטח! כחול 1) מה דעתך על הדרדסים? אחלה 2) ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? חחחח 3) תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? כן 4) אוהב ללכת לים? תלוי מתי 5) אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? פחות,איכס בריכההה 6) כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא זה מגניב 7) מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? איזה הפתעה-טוש! מה לדעתך הצבע כחול מסמל? שלום 9) אוהב את הצבע הזה? לא תמיד ורוד 1) מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? זרובבלה 2) פקאצות - סטיגמה, או אמת? סטיגמה לרוב 3) יש לך בגדים ורודים? לא 4) זה צבע רק לבנות? זה צבע מכוער. 5) אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא,אני אחשוב שהוא ערס 6) מישהו שאתה מכיר אוהב ממש ורוד? כן חח 7) החיים ורודים? לא תמיד מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? טוש כמה מפתיע. 9) מה לדעתך צבע זה מסמל? תמימות כתום 1) אוהב תפוזים? כן 2) וקלמנטינות? לא 3) וגזר? כן 4) היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד 5) הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא 6) אורנג' חברה טובה? כן 7) ומה עם "תפוז אנשים"? אחלה מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? ידית של משחק של אחותי 9) מה לדעתך מסמל הצבע הזה? שאנטיות כזאת 10) אוהב אותו? כן שחור 1) באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? כן ולא 2) פריקים גותים קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת? אמת 3) איך חושך משפיע עליך? מפחיד אותי 4) האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? חושך מוחלט 5) למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? חחח כי הוא קודר 6) שוקולד מריר - מאז ולתמיד? בשבילי לא 7) אפרטהייד - נחלת העבר, נחלת ההווה או אפילו כאן בישראל? אין לדעת ראפ,Fאנק, ג’אז או בלוז? מוקי וג'אז 9) מה הצבע מסמל לדעתך? מוות 10) אוהב את הצבע? לפעמים לבן 1) איך אתה עם מוצרי חלב? מתסדרים מצויין 2) האם אתה טיפוס של בגדים רפויים וארוכים? לא חח 3) חג השבועות - נהדר או מיותר? נהדררררר 4) עד כמה אתה שומר על היגיינה? מאוד 5) האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? מאמינה בעצמי. 6) האם דתות הן רעיון נשגב, אמונה ודרך חיים שעוזרת לאנשים או אופיום להמונים? אופיום להמונים,לגמריי 7) בולע? צובע? 9) מה הצבע מסמל לדעתך? שקט,שלווה,רוגע 10) אוהב את הצבע?כן דיי היה כיף

ב י ז י

New member
רצית לכבוש את העולם, רצית להתמסר, רצית ת'חופש

בידיים. מלא: - תאריך לידה: 29.5.89 - מזל: תאומים - מידת נעליים: 38-39 - גובה: 1.57 - אחים: אחד - אורך שיער: אממ די ארוך - צבעת פעם את השיער? לא - תחביבים: לקרוא, לצאת, חברים - איזה שפות את מדברת? עברית קצת אנגלית ורוסית - אוהבת ספורט? ככה - יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כן - יש לך משקפיים\עדשות מגע?. לא - מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה וחברים - יש חבר\חברה\קראש? חבר - למה את הכי מתנגדת? כרגע, סמים ..דברים אהובים.. - המקום האהוב לחופשה: חוף הים או משו - ממתק: צ'יטוס גבינה - שיעור: ספרות, עם נעמה - חג: פסח, החופש הכי גדול :) - היום הכי אהוב בשבוע: חמישי, הכי קצר - צבע: תכלס - עונה: אביב - חודש אהוב: מאי, יש יומולדת :) - חיה אהובה: כלב - נעליים: כל הנעלי ספורט למיניהם- ואנס, אולסטאר וכו' - תחנת רדיו: גלגל"צ - מקום אהוב: חוף הים - מספר: 5 ..דברים פחות אהובים.. - צבע: ירוק - יום בשבוע: רביעי-הכי ארוך - עונה: חורף בארץ - חיה: חתול ..ב24 שעות האחרונות.. - היתה לך שיחה רצינית: לא חושבת - חיבקת מישהו: כן - רבת עם חבר: לא - בכית: לא - צחקת: כן - גרמת למישהו לצחוק: יש מצב - קנית משהו? גלידה - הסתפרת? לא - הרגשת טיפשה? לא - דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן - התגעגעת למישהו? כן ..האם אי פעם.. - השתמשת בסמים? לא - משהו בגד בך? כן - נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי היתחשק לך? כן - היית מאוהבת? כן - ראית את הבית הלבן? לא - ראית את מגדל אייפל? לא - עישנת? כן - שתית אלכוהול? כן - עישנת מריחואנה? לא - ראית טיטאניק? מי לא? - ניסית דיאטה? מאתיים פעם בערך - ביקרת בארץ אחרת? אממ באתי מארץ אחרת - עשית אמבטית קצף? כשהייתי קטנה תמיד הייתי עושה - טסת? כן - נסעת ברכבת? כן - היתה לך תאונת דרכים? לא, מקווה שגם לא תהיה - רכבת על פיל? לא - הכנת אתר אינטרנט? לא - נשארת ערה כל הלילה? כן - שברת עצם? לא - דיברת בשיעור? מי לא? - פחדת מהחושך? קרה - היית בבית חולים (לא לביקור)? כן - עשו לך תפרים? לא - זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא - יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא - שיקרת? כן - נעצרת על ידי המשטרה? לא - נרדמת בשיעור?כן - עברת על החוק?? לאדעת - אהבת מישהו: כן - שנאת את עצמך? קרה - נשבר לך הלב? כן - שברת למישהו את הלב? כן, לא בכוונה - רצית להרוג מישהו? כן - הלכת מכות? רק הצחוק -היד שלך כואבת?.לא - ואחרון - מישהו באמת יקרא את זה? לא אדום 1) את אוהבת עגבניות? כן 2) וגמבה? לא 3) ותותים? כן 4) אתה נגעל מדם? די 5) מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? היום 6) יש לך בגדים באדום בארון? כן 7) מה הדבר האדום הקרוב אליך? מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה?חום? 9) אוהב את הצבע? הוא בסדר צהוב 1) מה דעתך על לימון? אחלה של דבר בתוך סלט 2) אוהב חרדל? ככה 3) וגבינ"צ? כן 4) כשאתה מסתכל על השמש, גם אתה מסתנוור? כולנו, לא? 5) באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב? 6) נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? לא 7) מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? שום דבר מה לדעתך צהוב מסמל? לאדע ירוק 1) היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא 2) אתה אלרגי לדשא? לא 3) אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? לא 4) מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? היום, החולצה של העבודה שלי בצבע ירוק 5) מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6) תן דוגמה לפרי/ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: עזבו אותי, השעה.. 7) מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? שום דבר מה לדעתך ירוק מסמל? חיים 9) אוהבת את הצבע הזה? ככה לא ממש כחול 1) מה דעתך על הדרדסים? חמודים 2) ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? 3) תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לאדעת 4) אוהב ללכת לים? מאוד 5) אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? לא 6) כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא 7) מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? צמיד מה לדעתך הצבע כחול מסמל? רוגע 9) אוהב את הצבע הזה? מאוד ורוד 1) מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פקצות 2) פקאצות - סטיגמה, או אמת? אמת 3) יש לך בגדים ורודים? יש חולצה, שאותה לא לבשתי אף פעם. 4) זה צבע רק לבנות? יש מצב 5) אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא תמיד 6) מישהו שאתה מכיר אוהב ממש ורוד? לא 7) החיים ורודים? לא מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? חלק מהצמיד ביד, הוא בצבע וורוד 9) מה לדעתך צבע זה מסמל? פקצתיות כתום 1) אוהב תפוזים? כן 2) וקלמנטינות? כן 3) וגזר? כן 4) היית בעד או נגד ההתנתקות? 5) הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? 6) אורנג' חברה טובה? כן 7) ומה עם "תפוז אנשים"? אחלה של דבר מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? ארנב פרווה 9) מה לדעתך מסמל הצבע הזה? 10) אוהב אותו? ככה שחור 1) באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? יש מצב 2) פריקים גותים קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת? 3) איך חושך משפיע עליך? תלוי 4) האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? חושך 5) למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? 6) שוקולד מריר - מאז ולתמיד? לא 7) אפרטהייד - נחלת העבר, נחלת ההווה או אפילו כאן בישראל? ראפ,Fאנק, ג’אז או בלוז? רוק 9) מה הצבע מסמל לדעתך? 10) אוהב את הצבע? כן לבן 1) איך אתה עם מוצרי חלב? בסדר 2) האם אתה טיפוס של בגדים רפויים וארוכים? כן 3) חג השבועות - נהדר או מיותר? סיידר 4) עד כמה אתה שומר על היגיינה? שומרת 5) האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? יש מצב 6) האם דתות הן רעיון נשגב, אמונה ודרך חיים שעוזרת לאנשים או אופיום להמונים? 7) בולע? צובע? 9) מה הצבע מסמל לדעתך? שלווה 10) אוהב את הצבע? הוא בסדר

למעלה