להחייאת הפורום... |פטריה|

TCgirl

New member
להחייאת הפורום... |פטריה|

סתם מיני שאלון... בנושא: מצב רוח
1. מה מצב הרוח שלך עכשיו? 2. מתי הייתה הפעם האחרונה שצחקת? 3. מה גרם לך לצחוק בפעם האחרונה? 4. מתי הייתה הפעם האחרונה שבכית? 5. מה הייתה הסיבה לבכי בפעם האחרונה? 6. מה מעלה לך את מצב הרוח? 7. מה מוריד לך את מצב הרוח? תהנו

crazy4tc

New member
.........

1. מה מצב הרוח שלך עכשיו? מודאגת
2. מתי הייתה הפעם האחרונה שצחקת? לא זוכרת
3. מה גרם לך לצחוק בפעם האחרונה? לא זוכרת
אוף... 4. מתי הייתה הפעם האחרונה שבכית? לא זוכרת 5. מה הייתה הסיבה לבכי בפעם האחרונה? לא זוכרת 6. מה מעלה לך את מצב הרוח? אנשים שמחים 7. מה מוריד לך את מצב הרוח? שיש לי הרבה מה לעשות

airgirl

New member
אניייייייייייייייי

1. מה מצב הרוח שלך עכשיו? בסדר.. 2. מתי הייתה הפעם האחרונה שצחקת? לפני שעה.. 3. מה גרם לך לצחוק בפעם האחרונה? אלכס.. ידיד שלי שחזרתי איתו הביתה.. הוא סתם סיפר בדיחות וכל מיני שטויות .. 4. מתי הייתה הפעם האחרונה שבכית? וואו מזמןןןןןןןןןןןןןןן 5. מה הייתה הסיבה לבכי בפעם האחרונה? לא זוכרת.. 6. מה מעלה לך את מצב הרוח? מוזיקה
והידיעה שהמורה להסטוריה תבריז לנו מחר מהמבחן שיהיה.. *אשליות*... 7. מה מוריד לך את מצב הרוח? המבחן בהסטוריה שיהיה מחר...

TCgirl

New member
|פטריה|

1. מה מצב הרוח שלך עכשיו? נהדר
2. מתי הייתה הפעם האחרונה שצחקת? היום בדרך הבייתה מביה"ס... 3. מה גרם לך לצחוק בפעם האחרונה? צליל
4. מתי הייתה הפעם האחרונה שבכית? ביום שני 5. מה הייתה הסיבה לבכי בפעם האחרונה? חשבתי שאיבדתי ידיד =/ אבל זה התברר כלא נכון
6. מה מעלה לך את מצב הרוח? כל כך הרבה דברים!!! 7. מה מוריד לך את מצב הרוח? עצב של אנשים אחרים...

Falling Tears

New member
הסמל של הפטריה אף פעם לא יוצא לך

חחח אפשר לעשות אותו רק בבלוגים

TCgirl

New member
לא. פשוט עוד לא הוסיפו אותו |פטריה|

לאייקונים, וזה האייקון המאומץ שלי....

Zoharrr

New member
אננננננייייייייי

. מה מצב הרוח שלך עכשיו?בסדר יחסית כי אין ביצפר מחר!!! 2. מתי הייתה הפעם האחרונה שצחקת?היום 3. מה גרם לך לצחוק בפעם האחרונה?רווית הנשמה... 4. מתי הייתה הפעם האחרונה שבכית?היום 5. מה הייתה הסיבה לבכי בפעם האחרונה?בגלל שכ-ו-ל-ם זונות 6. מה מעלה לך את מצב הרוח?שאני עם אנשים שאני אוהבת ושהם גם אוהבים אותי 7. מה מוריד לך את מצב הרוח?אנשים צבועים,ביצפר.

למעלה