להחליף את שם הפורום!!!

LeeRoy

New member
להחליף את שם הפורום!!!

כל הכבוד אושר הפורום לא נמצא ראשון תחליף לשם נורמאלי ותצה מהשוק והפלצנות שלך שהפורום שלך חייב ליהיות למעלה!!!!!! הכושי נ.ב. לכל הילדים שתמיד מגינים על אושר: כן כן כל הכבוד מה שתגידו (תבחרו חלק או את כל המשפט!)

CreepingDeath

New member
כל הכבוד לי

ומה רע בשם הנוכחי? אני לא רואה שום סיבה להחליף אותו. בלי קשר לאם הוא למעלה או לא למעלה.

יעני אתה חייב להתחכם, נכון?

איזה גבר!!!!!! למראת שכן, בהכלט צריך להחליף את השם

הממ... טוב, בסדר.

למעשה, חשבתי להחזיק מעמד עד שיהיה לי זמן לארגן את ´אגדות-חיות´ - משחק ענק בתצורת ´הדבר-הבא´ ובשילוב לקחים מ´הסאגה´, אבל, יש כרגע שני פרוייקטים ע-נ-ק-י-ם שאני כבר קרוע ביניהם: האחד - קק"ל.כהמשך לפגישת עבודה שהתקיימה השבוע בהשתתפות רכז-המפעלים הארצי של קק"ל ויו"ר האחווה - עד סוף החודש יוגש לק"ל מסמך עבודה אופרטיבי מטעם ´האחווה´. השני - עכו. להתחרות בפסטיבל! ומכיוון שכך, נתקן את המעוות. אני מניח שהקונצנזוס הוא על ´משחקי-תפקידים-חיים´, כן?

Lochnar

New member
הצעה

למה לא לבחור שם פשוט ולעניין. שמות באנגלית תמיד באים קודם... אז אולי LARP \ Live Action Role Playing או RD&D \ Real D&D ולסגור עניין?

Sern

New member
מסכים,

חייבו אותנו להחליף מWar4Ring כי הוא היה שם באנגלית וגרם לנו להיות ראשונים. אבל עכשיו ראינו את הצביעות של תפוז כשהם פתחו פורום בשם Joint7, אז לפי דעתי מגיע לנו לקבל את השם War4Ring בחזרה. ארם.

למעלה