להחליף מורה

NatanJR7

New member
להחליף מורה

אני כרגע בשיעור 14 ולא מרוצה מהמורה נהיגה שלי (לא אוהב איך שהוא מלמד, ומנצל אותי כי חושב שאני עשיר), יש מצב להחליף מורה? הוא מחזיק את הטופס הירוק ואת התוצאות של התיאוריה, אבל אני יכול לבקש ממנו שיחזיר לי אותם.

guya72

New member
מורה

אם אינך מרגיש בנוח עם המורה לנהיגה, אתה תמיד יכול לקחת ממנו את הטפסים + אישור על מספר שיעורים שביצעת עד עכשיו, ולעבור למורה אחר.

גם אם אתה עשיר

אתה לא חייב לו כלום, זה לא על חשבונו אז שיפסיק להיות גרידי וצר עין. אל תשכח שאם היית חסר כל ואביון הוא לא היה מסתכל עליך ובטח שלא היית זוכה ממנו לסיוע כלשהו.

wolik

New member
אתה יכול לפרט ?

מה זאת אומרת "מנצל אותי כי חושב שאני עשיר" ?

האם הוא מלמד אותך בצורה איטית לדעתך ? האם אתה בטוח שזה נעשה בכוונה ולא נובע מקצב קליטת החומר על ידך ?

NatanJR7

New member
כן..

נגיד, לוקח לו איזה 3 שיעורים לכל דבר חדש שהוא רוצה ללמד אותי.
אני קולט מהר אבל הוא מחפש את ה"רגל החמישי" לכל דבר, וחוץ מזה הוא יודע שאני חוצניק ועובד במחשבים אז כאילו שאני "עשיר".
עוד דבר שהוא אומר לי שאני צירך לבטל שיעור 24 שעות קודם, אז כבר קרה לי כמה פעמים שהתקשרתי אליו ולא עונה עד הערב ואז יש לו טענות נגדי... אתה מבין?

NatanJR7

New member
וגם המחיר...

פתאום אחרי חודשיים הוא אומר לי שהמחיר עלה מ-100 ל-110 לשיעור. ולמרות שההפרש לא משמעותי, אם אני סיכמתי איתו על סכום מסויים מההתחלה אני חושב שזה לא פייר ושהוא היה צריך לקחת בחשבון שאם הדלק תעלה (אואזושהי סיבה אחרת) אז הוא יעלה את המחיר, רק שבהתחלה לא אמר לי שום דבר על זה.

תעיף אותו

גם לי המורה אמר שאם אני מבטל בפחות מ24 אני צריך לשלם, קדחת, אבל כשהוא מאחר בחצי שעה, אני לא מדבר, ופעם הבאה אני פשוט הולך אם הוא לא מופיע. בנוסף יום אחד המורה שכח את השיעור....

בנוסף המורה לשעבר שלי מתקשר שאני יחזור אליו, הוא יכול לקפוץ לי 5 טסטים עברו 8 חודשים , הוא סחט ממני כסף על ימין ועל שמאל, הוא יכול לחלום שאני יחזור אליו , מבחינתי הוא נכשל בתפקידו ושיפסיק לשאול אותי שאלות כי זה לא העסק שלו.... 5 טסטים נכשלתי אין ספור שיעורים אז שיחפש פראייר אחר או שיעזוב את המקצוע כי זה לא מתאים לו.... יופי, מה אני לשכת הסעד? כשמחירי הדלק עולים עולים הוא מעלה מחיר אבל הוא אף פעם לא מוריד, גם כמחירי הדלק יורדים. לא מתחשב בזמן שלי, צוחק עליי עוד פעם הוא מתקשר אני צורח עליו!! גרם לי למצוקה כלכלית בקיצור שומר נפשו יתרחק! גם אם הוא יהי המורה האחרון בכדור הארץ אני לא יחזור אליו, גם במחיר שלא יהי לי רישיון נהיגה לעולם!

kfxz

New member
גם המורה שלי נתן לי הרגשה שהוא מנסה

לסחוט אותי, לחפש טעויות בכוונה(גם כשלא היו) רק כדי לערער לי תביטחון כל פעם ולתת לי הרגשה שאני לא מוכן לטסט, וסמכתי עליו כמובן. לך עם מה שאתה מרגיש, אם לא נוח לך איתו עכשיו, תעבור לפני שיהיה "מאוחר מדי".

kfxz

New member
אגב קצת לפני שנגשתי לטסט

למדתי עם מורה אחר, שעבד איתו והיה שינוי של פלאים בנהיגה, ביחס, באווירה בהכל.. ממש הצטערתי שלא עברתי הרבה לפני זה למורה אחר.

NatanJR7

New member
אבל מה עם הטופס?

רשום שם ה"מורה נהיגה" השם והחתימה שלו... אין בעיה עם זה?

למעלה