להחליף תקליט...............

ירמיהו

New member
להחליף תקליט...............

``לא ניכנע לאלימות`` ראש הממשלה עצמו אמר אתמול כי ישראל רואה בחומרה את אירועי היום. ``ממשלת ישראל איננה מתכוונת להיכנע לאלימות והפלשתינים יצטרכו ללמוד שבאלימות הם לא ישיגו דבר. ישראל לא תשב בחיבוק ידיים נוכח ההסלמה החמורה ביוזמת ובאחריות הרשות הפלשתינית``, אמר ברק במסיבת עיתונאים קצרה שכינס בלילה במשרדו, זמן קצר לפני כינוסה של ישיבת הקבינט. ``נעשה כל מה שמתחייב על-מנת להגן על אזרחינו וחיילינו``, אמר רה``מ. הוא הבהיר כי מטרת פגישתו של שמעון פרס בעזה עם ערפאת היתה להבהיר לו את החומרה שבה רואה ישראל את הדברים ולדרוש ממנו להפסיק את האלימות. הוא הדגיש כי לא מדובר במו``מ מהותי.

diklai@

New member
אשרי המאמין...

אני מזמן הפסקתי להאמין לדבריו של ברק...אנחנו כמו שפנים באמצע מלחמה הולכים לדבר עם האוייב שיעשה טובה ויפסיק לירות עלינו...הם עדיין לא קולטים שמדובר בטרוריסט שאומר שלום..ואח``כ נועץ את הסכין בגב ומלהיט את עמו הפרימיטיבי ללכת לנצחון לכוון ירושלים...ואתה פרס במקומך הייתי יושבת בבית ומתביישת להוציא את הראש מהחלון ..תראה את ההסכם שהובלת אותנו אליו ...יורים בנו ואנחנו בוכים לאוייב בבקשה תפסיק....עד מתי פרס תמשיך בחלום הבלהות שהבאת אותנו? אין מזרח תיכון חדש כי הם רוצים להשמיד אותנו!

ירמיהו

New member
אבל מה יהיה..................

אני לא רואה כל ניצנוץ של אור בקצה המנהרה............... מה יהיה................................

למעלה