להחריב את ג'אבל מוכאבר, על כל תושביו כנקמה על

Sanur7

New member
להחריב את ג'אבל מוכאבר, על כל תושביו כנקמה על

הטבח בישיבת מרכז הרב אתמול.

jwin

New member
מחשבה כמעט פסיכיאטרית

מה פתאום להעניש את מי שלא אשם ?! איזה רעיון משוגע? מה, אם יקום רוצח ופדופיל יהודי בשכונה שלך, בבנין שלך, נחליט על הרס הבנין והרג כל תושביו?! לא משנה מה הרקע. אם פלסטיני רוצח על רקע לאומני (והוא פסיכופאט -אין בן אדם שהולך לקראת המוות שלו בברור והוא נורמלי!!) - האם הוא שונה מפדופיל שאונס ורוצח ילדים בבנין שלך? התוצאה זהה - ילדים מתים! וזה לא אומר שאתה אשם!! זה לא אומר שצריך להרוג אותך ואת בני ביתך ולהרוס ל את הבנין. אם אתה מציע לחפש את מי ששלח אותו, מי שאימן אותו, מי שנתן לו את הנשק - אני מסכים. אבל לא כל הכפר השתתף בכל העשייה הזאת. הרעיון מסריח מנקרופיליה. מאהבת גוויות. אין לי יכולת להבין את זה אחרת. ברשותך, יהודה.

respecta1

New member
תלו היום ליד הבית שלו שני דגלי חמאס.

זה המזרח התיכון חבוב, יש פה מעט מהסוג הזה שנקרא "חפים מפשע" אומנם לא צריך להפציץ שום שכונה.. אבל כל מי שבשכונה הזו הוא לא חף מפשע ולא אזרח תמים אולי אחדים שם, אבל ברמות האלה בלי רוח גבית של גיבוי כל שהוא, הוא לא היה עושה את מה שהוא עשה.

jwin

New member
אף על פי כן נוע תנוע!

אני יודע על מה אתה מדבר. האמן לי. אין לי ספק שיש חגיגה על הדם. הבט - קרה כאן מקרה נוראי, הפורום הוא פורום של אזרחים בעלי דתות שונות ואני לא רואה שום השתתפות בצער או גינוי ההרג (אני כן גיניתי מוות חפים מפשע בעזה). אז אני עוד מקווה שהם לא ליד המחשב. שהבעת הצער והגינוי יגיעו עם השעות שתחלופנה - אז זה לא שאני לא רואה... ובכל זאת אי אפשר להרוג ולזרוע הרס בלי משים.

עז מי

New member
הוא אומר:הם פשוט משתפי פעולה עם ארגוני טרור

ליברמן קורא "להוציא מחוץ לחוק מפלגות ערביות. הם פשוט משתפי פעולה עם ארגוני טרור, עם האויבים שלנו ומשמשים כנציגים של ארגוני טרור בכנסת ישראל. ההתלהמות שלהם, ההסתה שלהם, ההתנהגות שלהם בתקופה האחרונה - יש להם ללא ספק תרומה נכבדת לאותו פיגוע שקרה בירושלים ויש לח"כים אחריות".

respecta1

New member
צודק בזה ב100 אחוז.

ובעוד שמפלגה כמו כך הוצאה מהחוק, המפלגות הערביות ממשיכים את ההסתה, ועוד מבמת הכנסת.

Sanur7

New member
אנשי הכפר הזה חמאסניקים, ופתחו סוכת אבלים

למען המחבל. תליית דגלי חמאס ופתיחת סוכת אבלים זו אמירה מספיק ברורה שהם לצד המחבל. הכפר הזה הוא חממה ליצור מחבלים, והאבסורד הכי גדול הוא שהאנשים האלה מחזיקים בת.ז ישראלית.

למעלה