להיוולד מחדש..צעד ראשון-ההחלטה

night mistress

New member
להיוולד מחדש..צעד ראשון-ההחלטה

להיוולד מחדש.. רעיון מבזיק בתוכי, אני זקוקה לתקופת החלמה..תהליך החלמה. אבל איך מבצעים אותו, איך מתמודדים עם הכאב.. שנים ארוכות, ארורות..של הפנמה וקבלה..של הסכמה והדחקה.. ופתאום אחרי שנים של גלות זיכרון קטן מקנן..מתחיל לפעפע, ומשהו שקיבלת כחלק שיגרתי ונורמאלי מהחיים מתחיל להשפיע על תחומים אחרים. פתאום אתה מקבל את התובנה שתגובות מסויימות והתנהגויות מסויימות היו תוצאה ישירה של זה.. אז אתה חייב להתמודד... עוצמת את עיני, אנחת רווחה נפלטת מפי.. עכשיו זה מאחורי. כבר שנים, אבל לפעמים אני תוהה אם יכולתי לעשות זאת בצורה אחרת..אם הדחקה עדיפה.. אבל כל מאורע רע שקורה מחזיר אותי לאותה שיטה של התמודדות..הדחקה ושליפה כשאני מוכנה לכך.. אני עדיין מחכה לשליפה הבאה..מעניין אם אי פעם אהיה מוכנה.. אני אדם חזק, לא שבר כלי, אני המשענת של החיים..מה הם יעשו אם אני אקרוס? אני יודעת שהמכתב נראה לא ברור ומבולבל..אבל בעיניי ..הוא בהיר כשמש.. ואני שוב נושמת עמוק..מוכנה לצלול.

tairon

New member
לידה מחודשת...

כן זה אפשרי... אדם שהדחיק חוויות שמכילות כאב.. אותה הדחקה ישבה עמוק בפנים לא הלכה לשום מקום ישבה בבטן וכירסמה בנו לאט לאט..ולצערי גם שזה מודחק יש לזה נטיה לשלוט לנו על החיים ואנחנו מתנהגים על פי אותה הדחקה... ברגע שהחלטנו להתמודד ולהוציא מאיתנו החוצה... כך גם נגיע לפתרון לתובנות.. ובסופו של התהליך שהוא אף פעם לא קל.. אנחנו יוצאים אנשים חדשים חזקים יותר מחושלים... ובתהליך עצמו מותר לנו לקרוס אחרי הכל אנחנו אנושיים ולא איזה מכונה.. אגב גם מכונה מתקלקלת לפעמים אז מתקנים אותה.. קחי נשימה עמוקה תצללי ... את תצליחי בדרכך.. שיהיה לך בהצלחה..

night mistress

New member
את הלידה המחודשת שלי אני כבר עברתי.

אבל נראה שחלק קטן רוצה להיוולד מחדש.. אתה צודק במה שאתה אומר..התהליך הוא באמת כואב, בעוצמה כזאת אדירה שלפעמים לא יכולתי לנשום..וכל נשימה הייתה ספוגה בחנק..בטחב.. הייתי סמרטוט אבל אחרי תקופה ארוכה שחשבתי שלא תיגמר התגברתי..יותר מהר ממה שציפיתי.. ואנחנו מדברים על משהו שעשיתי לפני שנים..כך שעכשיו אני בכלל אדם אחר.. בזמנו למדתי להרגיש,עכשיו אני מלמדת את עצמי לשלוט ברגשות.. טוב שנכנסתי במודע..

אניהו

New member
תתחילי לרקוד ילדה..

"צלילה אל תוך הים זה יכול להיות נחמד זה המקום היחידי שבאמת מרגיש לבד" סתם שורה משיר שכתבתי. לא מעניין במיוחד אבל השורות האלה משתיכות לי לפה. ההרגשה הזו של הלבד בתוך המים...עם השקט ןהכחול מסביב. צלילה במובן של חזרה. התחדשות. קבלה. יציאה מתוך וכניסה אל תוך. כמו הגל שהיא חולמת להיות.... תתחילי לרקוד ילדה. בזה, בסך הכל, מדובר. שתי מילים על מהות החיים. עידן

night mistress

New member
../images/Emo42.gif אהבתי..

מגישה לך פרח רווי בחום.. לא הכל צריך להיות קר.. תודה

למעלה