להיות אבא הומו

להיות אבא הומו

הגיע הזמן שהחברה שלנו תפנים את זה שמשפחה בריאה אינה חייבת להיות על פי השבלונה המסורתית של אבא-אמא-ילדים. כל משפחה היא משפחה יפה כשיש בה אהבה. אני רוצה להזמין אתכן/ם לקרוא כתבה על מודל אחר של משפחה, שאמנם לא נוגע ישירות למשפחות חד הוריות, אבל הוא חלק ממודל המשפחה האחרת: להיות אבא הומו קריאה מהנה.

דבורי

New member
טעות קטנה בכתבה

בכתבה כתוב שהנשים נכנסו להריון ע"י הפרית מבחנה. הזרעה זאת לא הפרית מבחנה! זה הרבה יותר פשוט! נדמה לי שלפחות חלק מהנשים ב"מרכז להורות אחרת" נכנסו להריון ע"י הזרעה עצמית לנרתיק.

TWEETY =^.^=

New member
המרכז להורות אחרת, זו אכן דרך נוספת

חלקן אכן הרו דרך הפריית מבחנה, וחלקן בהזרעה כמונו (לא עצמית) וחלקן החליטו אפילו שכל המעמד ראוי לאווירה מיוחדת ונסעו לחו"ל (מעין ירח דבש) והרו שם בהזרעה (לא עצמית), ויש מעטות אולי, שאכן הרו בהזרעה עצמית, עליהן עדין לא שמעתי. אני מכירה את המרכז, יצרתי איתם קשר בעצמי לפני כ- 5 שנים, אך לא התאים לי מבחינה כספית. כמו כן הכרתי בחור משוויץ שהיה גיי והשתוקק לילד, אך הויתורים שהוא דרש ממני, וההקרבה היו מעל ומעבר למה שהייתי מוכנה.

קישור לתשובתי לאמיר + לגבי ההזרעה

רבות עושות את זה בבית, פשוט, יעיל, זול וזמין. רק שפחות שומעים על זה כי ד"ר יעבץ ומכונו הטוב מפורסמים
תשובתי לאמיר: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=68&msgid=2060301

אכן, זה מודל של משפחה תלת הורית

הגיע הזמן שלא נהיה מקובעים על מודל המשפחה "הנכון". משפחה נכונה היא משפחה אוהבת וחמה, בין אם זה חד הורית, דו הורית, תלת הורית או ארבע הורית. (כן, למה לא? למשל זוג הומואים וזוג לסביות שיגדלו ילד עם הרבה חום ואהבה. נשמע לי ממש נהדר).

למעלה