להיות אבא זה לא פשוט ...

Master Stav

New member
להיות אבא זה לא פשוט ...

חשפתי פה בעבר ש...אני נשוי בשנית ושיש לי ילדה מנישואים קודמים שאני מגדל לפני חמישה חודשים עתה הילדה מעשה וברחה מהבית אל אמא שלה .... חרקתי שיניים .....ידעתי לצערי מה הולך לקרות ....ואכן זה קרה .... אני מצרף 3 קישוריות לדברים כתבתי בימיים שלושה האחרונים .... איןלי כוח להעתיק הכל לפה ...בואו נאמר שזה סוג של תרפייה הכתיבה והדיבור לא מאחל את הגהינום הזה לשונאים שלי .... מקום אחר החתימה את

akavishon

New member
../images/Emo24.gif קשה לקרוא

ואני מאמין שבחיים זה עוד הרבה יותר קשה... רק יכול לחזק את ידך ולאחל שהדברים יסתדרו.

ronnm

New member
גירושין זה מצב קשה

כואב לשמוע על ההתמודדות שלך מקווה שתראה ימים טובים יותר בקרוב

schlomitsmile

Member
מנהל
../images/Emo201.gif כ"כ כואב... הילדים שלנו חזקים יותר ממה שאנו מעלים בדעתו. אז לא נותר אלא להאמין בכוחותיה- הרי היא בתך, היא התפוח אתה העץ. את השריטות שהם שורטים אותנו, נספוג...מה אנחנו יכולים לעשות...זה חלק מהגדרת התפקיד, לא? ../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif

Master Stav

New member
דיברנו ....

כמה דקות בטלפון ... צריכה את הפאן ימים שאפשר לבוא ....שישבת אולי ..... כול כולי יושב בהלם רגשי אחרי השיחה הילדים בבריכה סבבי אני חייב להתאפס כמה דקות אחרי למעלה מחצי שנה של כמעט כלום אחרי כמה ימים שהיו כל כך קשים שכמעט והתפרקתי לגמרי ימים בהם גיליתי חברים שלא היו קודם ימים שמצאתי בתוכי משהו וניערתי מעליו את האבק כמה דקות בטלפון והילדים דיברו איתך דמעות זלגו לי שראיתי את החיוך של טאי את ההתבישות של סער כמה דקות בטלפון עולם ומלואו ...

schlomitsmile

Member
מנהל
../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif איזו התרגשות../images/Emo70.gif שיהיה לכם שישישבת מופלא!

למעלה