להיות אופטימי

להיות אופטימי

להאמין תמיד במה שאני עושה , לדעת שהדרך מובילה קדימה לחשוב במקום על המילה "בעיה" על המילה היזדמנות ללמוד כל יום משהו לשקוע בהבנות שלו, להציץ בעולמות אחרים. ידע ומודעות באים בדרכים לא דרכים.. חכמת חיים. כל למידה מועילה מרחיבה אופקיי, מחייכת אל העולם גם כשאני בוכה. כי תמיד יש מחר, כי תמיד יש לי אותי ואת אוהביי ואהוביי. כשמישהו עושה טעות מושיטה ידי לעזור לו להבין, כשיש חושך תמיד יש לי נר. גם לאלה שחשוך יש נר להאיר, לפעמים לא מוצאים זמן רב מחפשים... בוכים על מר גורלם, מרחמים, ומתוך הכאב הבנה, ואל תוך היומיום למידה. שמחה בחלקי מחבקת רגעי אהבה לומדת מאותם רגעים שהיו חשוכים בחיי... אוהבת ומחבקת גם את המוזר. מקשיבה למי שעוד לא הגיע לשקט שלו,ובמה שרק אוכל לתת אתן ואגרום לחיוך.

חדשות../images/Emo168.gifהחברים של נטשה

בוקר טוב עולם! ירו היום במישהו... עם סיבה או בלי - זה עושה לכם משהו? אלף קילו "קוק", מאתיים קילו מנגו... תשעים ושניים הרוגים בהתרסקות הג´מבו. בוקר טוב עולם! החזאית אופטימית... הקיץ יהיה לה חם, ועכשיו - ידיעה אינטימית. עוד יום, עוד יום. עוד יום, עוד יום. בוקר טוב עולם! חמישה מליון בלוטו! וסעו בזהירות! שלא תמותו באוטו. אלף קילו "פיגי" שני מילימטר מים... הפינק פלויד לא יופיעו על החומה בירושלים. בוקר טוב עולם! התחזית אופטימית... הקיץ יהיה חם. ועכשיו - ידיעה אינטימית. עוד יום, עוד יום. עוד יום, עוד יום. ===================================== מילים: מיכה שטרית לחן: ארקדי דוכין

תלתלית

New member
הנתינה שלך

היא את היא היותך. מה שלא יהיה אפעם לא אצטער ש"פגשתיך" בדרך הזו. מתגעגעת לקרוא אותך עוד את עוזרת לי למצוא את האורות שבי.

Mוניk

New member
חוצי סלייייי כפרעעעעעע

את "הרע" צריך לראות בכדי "להלחם" בו על הטוב צריך לשמור בכדי להתנחם בו חוצנית מאמי אהבתי את מילותייך את טוב הלב והאופטימיות זו הנפש המיוחדת שלך
חוצי
מוניק

למעלה