להיות או לא להיות-זאת השאלה.מבחנים וסמסטר א'2

להיות או לא להיות-זאת השאלה.מבחנים וסמסטר א'2

1. בגלל השביתה,הוחלט לקיים סמסטר א'2 שבו ילמד כל החומר שלא נלמד בסמסטר א' בגלל השביתה. והשאלה שלי היא אם אני יכולה להכניס לסמסטר א'2 קורסים נוספים? ואם כן-מה צריך בשביל לעשות את זה? אישורים מיוחדים או רק להירשם כרגיל? ובנוסף-חוץ מהקורסים הכלליים, אני יכולה להעביר את הקורס אנגלית מתקדמים 2 ששיבצתי בסמסטר ב' לסמסטר א'2? 2. מתי בערך מפרסמים את ציוני הבחינות ואיפה אני יכולה לבדוק את זה? ובנוסף-אם אני רוצה לגשת למועד ב'-אני צריכה אישור מיוחד? איך זה הולך?

stkachov

New member
כפי שפרסמו

בשבוע הראשון של סמסטר א2(סמסטר א בכירים) תהיה תקופת שינויים ובה תוכלי לעשות את כל השינויים שאת רוצה. כלומר לבטל קורסים, להוסיף קורסים, מה שבא לך. באשר לציוני בחינות... אצלנו(כלכלה) שולחים את הציונים במייל ומפרסמים בלו המודעות באתר של החוג.

flutter girl

New member
לגבי 1

יהיה שבוע שינוייים בתחילת סמסטר א', ותוכלי להירשם לקורסים, אבל כדי שתבררי במזכירות אם את לא חסומה מבחינת נקודות. לגבי אנגלית מתקדמים 2 - לא נראה לי. מי שלמד אנגלית, למד את זה בחלק הראשון של הסמסטר (כשהייתה שביתה), זאת אומרת שלא יתקיים שוב הקורס, כי הוא כבר התקיים בא'-1.

אבל אבל אבל

יש הרי הרבה מרצים שמעבירים את הקורס הזה, אולי אחד מהם בכיר, שווה לברר.

flutter girl

New member
לא חשבתי על זה, אני אגיד לך גם למה...

כי זה נראה לי הזוי לתת למרצה בכיר להעביר קורס שפה שמיועד לאנשים ללא פטור. אבל אני הזויה אז זה מסתדר ביחד.

amitk80

New member
לגבי קורס מתקדמים אנגלית 2

חבר שלי חשב גם על האופציה הזאת לעשות עכשיו את הקורס. אני מציע שתבדקי זאת בשפות זרות אבל ברמת העיקרון אפשרי לדעתי להרשם לקורס הזה כיוון שהיו מספר מרצים ששבתו במהלך הסמסטר (אני עשיתי קורס מתקדמים 2 ופשוט אמרו לנו). את יכולה לברר במזכירות החוג אילו קורסים לא התקיימו ולבקש להרשם במידה ויש מקום. לגבי הבחינות, את יכולה לראות את הציונים בהיילרן (במידה והקורס עובד הרבה עם ההיילרן, יש כאלו קורסים במערכות מידע) או לראות זאת על לוח הציונים (בדרך כלל מפרסמים הודעה לחוג שיש כבר ציונים). מה שכן בשום אופן לא יגידו לך את הציון בטלפון אז חבל יהיה להרים טלפון למזכירות לשאול על כך. אם את רוצה לגשת למועד ב' את לא צריכה אישור מיוחד. מה שאת כן זכאית לו זה ויתור לאחר חצי שעה. אם את יושבת במבחן ואת רואה שהמבחן קשה מדי יש לך זמן מוקצב שאת יכולה לקום ולחתום על ויתור. ברגע שנגמרת ההקצבה את חייבת לעשות את המבחן. סבבה? שבוע טוב

למעלה