להיות או לא להיות ?

להיות או לא להיות ? ../images/Emo129.gif

מי אמר למי, ולגבי מי, את המשפט הבא: the man makes the Prince of Denmark seem reactionary
 

ofra6

New member
תשובה חלקית

אני די בטוחה שליאו אמר את זה ושזה מהעונה הרביעית, אי-שם באמצע. אני לא זוכרת אבל למי הוא אמר את זה...
 

erankandel

New member
תשובה

ליאו אמר את זה לאיזה סנטור בקשר לנשיא. זה היה לפני שהוא הכריז על הדוקטורינה החדשה שלו בקשר ליחסי חוץ (זה לדעתי הפרק שבו הם פולשים לקונדו)
 
../images/Emo45.gif והציטוט המלא...

הסנטור שואל האם הנשיא is contemplating מדיניות חוץ חדשה, וליאו משיב: The President's nothing if not contemplative, Senator. The man makes the Prince of Denmark seem reactionary. בעיני, גדול. ליאו דמות מדהימה, זצ"ל.
 

AnnabeI Lee

New member
באמת חשבתי על זה היום. הייתם רוצים

שהסדרה תמשיך? לי דווקא הסתדר עם פרישה קצת (הרבה) אחרי השיא.
 

Popeye78

New member
ממש לא

גם ככה הגסיסה האיטית של הסדרה בעונות 6 ו-7 לא הייתה מכובדת.
 
בהחלט מיצינו, רק עונות 1-4

הגסיסה בעונות האחרונות דווקא הייתה סבירה, בעיני- עונה 5 הייתה די נוראית אבל ב-6 ו-7 היו הבלחות לא מעטות שהיו מאוד טובות [וגם כמה שהיו נוראיות]. מבחינתי, בשלב הזה, הסדרה מצתה עצמה מבחינת הכתיבה, הדמויות והנושאים. מה שכן -- כתיבה ברמה של עונות 1-4 יכולה מאוד מאוד לקסום לי, וזו אחת הסיבות שאני מחכה לקו-פרודוקציה הבאה של סורקין ושלמי, Studio 60 [שב-מ-ק-ר-ה מככבים בו גם בראדלי ויטפורד, מתיו פרי וטימותי באספילד].
 
למעלה