להיות או לא להיות....

tepale

New member
להיות או לא להיות....

(בלי לחץ הכל בסדר) אז ככה... אני מהפורום השכן בעיקר קורא ולומד משני הפורומים. הכרתי מישהי נחמד לנו היא רווקה בת 30 אני רק סיימתי את הסאגה שלי (ללא כעסים מיוחדים). היא רוצה להכיר את הקטנה שלי (כי אני לא מפסיק לדבר עליך...) אני קצת חושש איך להסביר לילדה אם בכלל? (היא בת שנתיים וחצי) האם "לקרוא לילד בשמו"? (או דודה או משהו כזה) מה להגיד לאקסית? (אנחנו ביחסים מצויינים - כולל בילויים משותפים עם הילדה) ואיך בשם האלוהים עוברים לגור יחד (אם אני רוצה חדר או פינה שיהיה מיועד לילדה - ב ל ב ד !!!) אני רק רוצה להזכיר שהמצב היפותטי לחלוטין ואני רק משתעשע במחשבה. אך יחד עם זאת דעתכם חשובה לי

נופל וקם בוקר אור

ברוך הבא היו לנו לא מעט שיחות כאן מתי הזמן המתאים להכיר את ילדינו לחברה החדשה. דעתי האישית היא שכל ילד זקוק לזמן עיכול של הפרדה (במקרה הזה מאבא)למרות שאתם בקשר טוב וחזק. אם ילד לא בשל תצפה למבחן קבלה קשה ואולי אפילו לבעיות וכעסים,אני בעד להמתין ולא למהר בעיקר אם הקשר חדש יחסית. כמה זמן מאז עזבת את הבית? בת כמה הילדה? לגבי מעבר וחדר לילדה. כשמערכת היחסים בינכם תהייה חזקה ומבוססת באופן יציב מן הסתם זה יהיה גם רצונה של בת זוגתך,זה מאד חשוב שלילדתך תהייה פינה משלה כדי שהיא תרגיש חלק מהמערכת ושייכת.

מסכימה עם יונה- וברוך הבא ../images/Emo140.gif

ורק אוסיף שבכל משפחה זה אחרת כל ילד מקבל אחרת יש שינוי לפי גיל הילד היחסים עם הגרושה אכן חשובים לחברות בריאה והרמונית, זמן הוא יחסי כמובן והחלטות למגורים של יחד לא נמדדים רק בזמן אלא בהיגיון בריא לילדה חוץ ממך.

rolan

New member
וגמאני

באותה הדיעה, שלכל אחד הקצב שלו, שכל אחד מקבל את הדברים אחרת... צריך ללכת אחרי הלב... ברוך הבא
זה המקום לאנשים כמוך, להתייעץ, לשפוך, ללבך, להיתמך ולתמוך...

*יערית

New member
פשוט להיות...../images/Emo20.gif

בלי הרבה קישוטים,בלי הרבה הכנות מראש.. לזרום על פי התחושה..ככה אני נהגתי.. זכורה לי היטב השאלה ששאלת אותי בעבר "איך מתחילים פרק ב'?" ואמרתי לך שזה לא שיחהעל רגל אחת...למעשה אומרת לך עכשיו שזה יכל להסתכם במשפט אחד מצידי, "להיות אתה...עם רצון ונחישות לעשות את המיטב עבורך ועבור ילדיך" את כל השאר... בית,פינה עבורה מה אומרים לגרושתך.. אלו דברים שיצאו מתוכך כי טוב לך בהחלטה ובמקום החדש שאתה נמצא... כך אני נהגתי בכל אופן...לא היה זמן מוגדר, רק בשלות שלי ושל ילדיי...הם לקחו את זה בשני כפות ידיהם..ואני רק חיבקתי יותר ויותר
בהצלחה איש

blonda3

New member
נדמה לי

שכאשר יש יחסים טובים עם גרושתך והילדה קטנה יהיה לך קל יותר להתחבר למישהי ולהכיר אותה גם לילדה לדעתי ילדים קטנים מקבלים הכל בתמימות ויותר קל להתחבר לזוגיות שניה כשהם קטנים (כשאין הסתות וכו') אתה יכול לציין את השם של הבחורה אתם יכולים לעשות עם הילדה דברים משותפים כמו ללכת איתה לגינת המשחקים, לטיל ליד הים ללכת לקנות גלידה, פינת חי וכו' לא להתגפף לידה אלא לנהוג כשני ידידים ולתת לה הרגשה שהיא במרכז כך שהיא תקבל בטחון לפחות בהתחלה. מותר לך שתהיינה לך ידידות כל עוד אתם לא עושים דברים שפוגעים בילדה היא יכולה גם להנות מהעניין. לגבי מגורים משותפים לדעתי-אתה כבר תדע אם הבחד שלכם או עם כל אחת אחרת יזרום יפה והקשר יהיה רציני אז... ואתה יכול לעבור לדירה שבה יהיה לילדה חדר משלה ולך ולבת זוגתך החדשה חדר משלכם אלא אם תחליטו לישון בנפרד.... כי אתה אולי נוחר

טפלה ,זה מוקדם מידי

אולי ... מאחר וגם לדבריך זה היופתטי מאחר וזה אתה סיימתם את הסאגה הזוגית ומאחר ואני מניח שהקשר החדש שלך [מברוק ...] ראשוני, תן למפגש עוד זמן. בהצלחה

למעלה