להיות בבית

SHILU

New member
להיות בבית

שלום לכולן, היום אחרי שנגמרו כל החגיגות להולדת הבן השני שלי (הגדול בן שנתיים וחצי), החלטתי שאני צריכה לרזות ומהר. אני אומנם מניקה וגם מאכילה במטרנה , אבל אני כ"כ רוצה לרדת מהר במשקל. הבעיה היא הבית. חופשת לידה, במהלך היום אני אוכלת בסדר אחה"צ עם שני ילדים למי יש זמן למקרר ואז כשהם סופסוף ישנים... הרעב מטריף אותי - אבל אני לא חושבת שאני באמת רעבה אלה מין תסכול / עיפות/ואוכל כסוג של בילוי ... בקיצור יש למישהי רעיון איך מתמודדים עם זה? יש גם איזה לחץ שלי (הוא ממש נשמה) לא להרגיש מוזנחת שהבעל יחזור מהעבודה ואני אראה טוב .. אולי זה טיפשי אבל בכל זאת , העולם מלא בחורות רזות בלי ציצים של הנקה ובטן רופסת...

אורלי14

New member
לא קל להיות בבית ולהישאר רזה.

בכל אופן, אם יש לך רצון, עשית צעד ענק קדימה. המון הצלחה!!!

אתי אתי

New member
זה חלום של הרבה נשים עובדות...

אבל למעשה זאת עבודה של 7 ימים בשבוע 24 שעות ביום, בלי חופשות ובלי תנאים סוציאלים...
הייתי מציעה לך לתכנן ארוחה מזינה ומספקת לשעות האלה, אם את רעבה, או ארוחת פינוק אם זה מה שאת צריכה (לי יש את הארטיק דיאט היומי שעושה את העבודה). ולגבי הבעל, נראה לי שחשוב להרגיש טוב בשביל עצמנו, לא בשביל אחרים, ואם עיניו פוזלות החוצה, זה כבר עניין של גישה. אשמח לפרט במסר.

חן123

New member
מסכימה עם אתי

את צריכה להרזות בשבילך, ורק בשבילך. אם זה מה שיעשה לך טוב לכי על זה. את עצות הדיאטה בהנקה שלי כתבתי לחנים, אבל עצה נוספת חשובה - ותרי על ה"מהר", זה לא מומלץ אף פעם ובטח שלו בהנקה, עדיף ירידה איטית ויציבה שתחזיק מעמד בהצלחה חן

למעלה