להיות גיבור

Boglob

New member
להיות גיבור

אני יודע שבזמן האחרון אני לא מפרסם דברים שקשורים לחלומות צלולים אבל אני עדיין מרגיש שאני צריך להוציא את זה לאנשהו.

בחלום אנחנו מתנהגים כמו שהיינו מתנהגים במציאות עם היינו באותו סצנה, בגלל זה אני לוקח מאוד ללב את מה שאני עושה שם במיוחד עם זה דברים משמעותיים. הלילה הייתי במשחק מוות (כמו במסור) וגיליתי דרך לברוח, מישהו אחר ברח לפניי ומת אבל אני אמרתי לעצמי שאני חייב את זה לעצמי כי זה או זה או שאני מת אז יצאתי משם, ורצתי כמה מהר שיכולתי כי ידעתי שאני ימות אם לא. בסוף הגעתי ליישוב והודעתי למשטרה, הם הלכו לעשות משהו לגבי זה אבל למרות זאת הלכתי לבד כי הייתה לי הרגשה שהם לא לוקחים את זה ברצינות. מצאתי את מי שברח קודם ומת ביער בדרך ולא הבנתי איך הוא חיי ואז הבנתי, הוא היה זה שהריץ את כול המשחק, הוא לחץ על שלט שעשה צונמי גדול ושנינו נלחמנו אחד בשני בשיטפון, בסוף לקחתי ממנו את השלט ולקחתי אותו למשטרה (שהיו מופתעים שזה רציני).
טוב לדעת שאם יש לי הזדמנות אני יבחר לעשות משהו אפילו אם זה יהיה מסוכן, למרות שכבר ידעתי את זה בגלל שיש לי תסביך גיבור.

Freedom Inside

New member
תודה על השיתוף

אני בדיוק רואה עכשיו את Death Note
מכיר?
כל הסדרה סביב התסביך גיבור הזה
מעניין מאוד לראות את ההתפתחות של הדמויות שם

Boglob

New member
לא ממש

שמעתי על זה אבל אף פעם לא ראיתי.
תסביך גיבור זה לא דווקא כזה רע, כשאני רואה שמציקים למישהו אני חייב לעזור לו, למה שאנשים חזקים יפגעו באנשים חלשים מהם רק בגלל שבא להם?

Boglob

New member
זה משמח ומבאס + שינוי בחיי היום יום

זה מאוד כיף לעזור לאחר אבל מבאס אחר כך, לא פעם ולא פעמיים נכנסתי לקרב לא פייר (פעם אחת באו עלי 16 ילדים) שאין לי סיכוי לנצח...
אבל זה עוזר ליום יום, הופך אותך לשמח יותר.
לא רציתי לפתוח עוד הודעה כי זה לא קצר מידי אבל סתם רציתי לשתף. בזמן האחרון אני משתמש בחלומות צלולים כדי להתגבר על פחד גישה שהיה לי במשך שנים וזה עוזר פלאים!

Freedom Inside

New member
התמודדות עם פחד גישה

אוקיי, יש לי התייעצות.
&nbsp
אני רוצה לראות עב"מים. גם בעירות. אבל אני יודעת שאני מפחדת מזה.
&nbsp
היה לי חלום צלול לאחרונה שבו הסתכלתי על השמיים וראיתי את הכוכבים כמו שרואים אותם פה.
בחלום רציתי לראות משהו בשמיים אבל זה הרגיש כל כך אמיתי... פחדתי בדיוק כמו שהייתי מפחדת במציאות, אפילו שהייתי מודעת לזה שזה חלום.
&nbsp
אז כמובן שלא הצלחתי ליצור את זה...
מה אוכל לעשות בחלומות הבאים כדי להתמודד עם זה?
&nbsp
תודה

Boglob

New member
להעז

לי בחלומות צלולים אין פחד מכלום, אני זוכר בחלומות רגיל פחדים ושעות שאני חושב מה לעשות אבל בחלום צלול אני יודע ששום דבר לא יכול לקרות אז אני אוטומטית לא מפחד.
גם כן, אתה תמיד יכול לעשות כאילו אתה נותן למישהו ליד כוחות אלוהיים ואז לבקש ממנו לעשות את זה בשבילך.

אל על2

New member
זה נשמע כאילו

זה נשמע כאילו פחד הגישה שלך נובע מבעיה גדולה יותר..אולי חוסר ביטחון? או אולי אי ידיעה איך לתקשר עם בנות?
פחד מדחייה? (זה קשור לחוסר ביטחון..למרות שאם בת אומרת לך לא אז זה לא סוף העולם..)
ואולי חוסר ביטחון זה גם חלק מבעיה יותר גדולה..כמו בעיות חברתיות או משהו כזה
רק שתדע שאפשר לפתור את זה :) חח אני גם מוכן לעזור לך בפרטי (במסרים

(דרך אגב אני רוצה ללמוד פסיכולוגיה..חח זה נשמע לי מעניין..)

Boglob

New member
חברים לא חסר לי

פשוט כשהייתי קטן אז הייתי ילד מאוד מוזר, כשהתקרבתי לבנות הם היו צורחות (תרתא משמע) ובורחות אז אפילו עכשיו יש לי את הפחד הזה למרות שבזמן האחרון הוא מתחיל להעלם.

אגב, גם אני רוצה ללמוד פסיכולוגיה, הבעיה זה שקשה להיות פסיכולוג (למרות שאני מאוד אוהב לעזור לבעיות של אחרים).

אל על2

New member
נשמע לא נעים..

אבל אני מאחל לך בהצלחה עם בנות (למרות שאתה רק בן 13 וזה לא אמור לעניין אותך..)
&nbsp
(אני בכיף אהיה פסיכולוג..חח לשמוע ולפתור בעיות של אחרים...למרות שלדבר במשך כל היום...יכאב לי הגרון חח)
&nbsp

לדבר כל היום?

בתוק פסיכולוג אתה אמור להקשיב, ואז לגבות על זה הרבה כסף.
מקל על הגרון

וולפהרט

New member
יש גיליים מסוימים

בהם החברה יוצרת דיסטנס בין בנים בנות. הרגשה שכל בת שתדבר איתה תחשוב שאתה מתחיל איתה. נראה לי שאתה איפשהו עדיין בגיל הזה. זה עובר מתישהו ואז אפשר לדבר חופשי בלי לנסות להרשים ולהיות מגניב. פשוט לדבר בשביל כיף. בלי מחשבה שכל שיחה עם כל בת תוביל לקשר.

למעלה