להיות הורים

smnta

New member
היי.../images/Emo3.gif

מתי כידאי להוציא תינוק מהבית?שיהיה בן חודש?מתי הולכים ליתר דיוק טיפת חלב פעם הראשונה?

ב נ ה

New member
לצאת מהבית

בלידה הראשונה סבלתי מתפרים אז ההגבלה לצאת הייתה שלי לא של התינוקת,בנוכחית לדעתי יצאתי כבר בשבוע הראשון,נמנעתי מלהיות במקומות סגורים-אבל בחוץ אם מזג האויר מאפשר למה לא?דואגים שיהיה לבוש טוב וזהו. לטיפת חלב הלכתי אחרי שבוע כדי לבדוק ממצב המשקל

meravbr

New member
כדאי ללכת די מהר לט"ח -

היא מתסכלת על מצב הטבור, מודדת משקל, אורך והיקף ראש, מבלבלת קצת בשכל, נותנת עצות הנקה שגויות - אותי זה נורא משעשע.... אבל זה באמת חשוב (למרות הצחוקים) - עם הילדה הראשונה הגעתי אליה אחרי שבוע, היא שלחה אותנו לרופא ילדים לבדוק לה את הגודש בציצי (טבעי לגמרי ליונקים) והוא מצא שלתינוקת שבר בעצם הבריח מהלידה (יותר נכון מהמילדת). המסקנה שלי היתה ללידה הבאה - ללכת לרופא ולט"ח מיד אחרי הלידה. תיצאי וככה גם תתאוררו שניכם
עם התינוקת הנוכחית יצאתי כעבור כמה שעות מהבית (ילדתי בבית
) וכעבור יומיים כבר יצאנו לקניות ולקפה

nulla

New member
לא כל אחיות טיפת חלב הן מהסוג שאת

מתארת. האחות אצלינו דוקא הבינה בהנקה (גם מניסיון
) ונתנה עצות לא רעות בכלל, ככה שלא כדאי להכליל.

../images/Emo101.gif../images/Emo184.gifזקוקה לעצה דחוף!!!

חזרנו עכשיו מחתונה וכבר שעתיים שירדן עם הלשון בחוץ
- פשוטו כמשמעו... בדיוק כמו האייקון - לשון בחוץ ומסרב להכניס כאילו משהו מציק לו כשהגענו ניסיתי להניק והוא ראה את הציצי - התלהב רצה להתחבר ואז כאילו העניין עם הלשון הפריע אז ויתר על היניקה... במקום להכניס את הלשון לפה ולינוק... ממש מלחיץ אני מקווה שזו לא אלרגיה למשהו... מה לעשות? נתנו לו פניסטיל ליתר ביטחון..

א אוהל

New member
התקשרי למוקד של קופ"ח שלך

*2700 אם את בכללית. לא מכירה את התופעה.

לא יודעת מה לעשות.....

האחות אמרה שהיא לא מכירה דבר כזה אבל שאסור לו לישון עם לשון בחוץ ושנלך למוקד רפואי...... איזה בלאגן... מה לעשות? ללכת למיון??

מאמינקה

New member
ניראה לי שכדאי לשמוע לאחות

בייחוד אם הלשון רפויה (זה המצב?), זאת מחשש מהצד השני של הפה, פנימה, אליו היא עלולה להיכנס לכיוון הגרון. אני לא מומחית, זו התחושה שלי שאם יש לו בעיה בשליטה על שריר, צריך לבדוק. לדעתי, מה שבטוח, עדיף לגשת למיון. שתרגישו טוב

רונית1

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif האם גם התינוק שלכן מתאמץ

ומתכווץ בעת שיחרור גזים ויציאות? לפעמים לאחר ההנקה, אני שמה לב שהוא מקפל את כל גופו לכיוון הבטן, עושה קולות כמו של מאמץ בשירותים ובעקבות זה מגיע פלוץ או קקי או גרפס ולפעמים גם כלום. זה נורמלי? התינוק בן שלושה שבועות.

michal@gal

Active member
מנהל
בדיוק ככה גם אצלנו

נראה לי נורמלי לחלוטין, למרות שנראה לי די מצחיק שהוא מתאמץ כל כך בשביל לשחרר קקי כל כך נוזלי.

הי בנות!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

תודה תודה לכולן על הדאגה אני מתרגשת! עכשיו חזרתי מהעבודה (בגלל כל הסיפור הגעתי מאוחר לעבודה ולכן גם יצאתי מאוחר ובאמצע לא נשמתי אז סליחה על שלא נכנסתי לעדכן
) בסוף נגשנו למיון שניידר, ראינו אחות היא לא ידעה מה להגיד - אולי אלרגיה אולי אפטות .. וחכינו לרופא\ה.. חיכינו חיכינו במשך שעתיים לערך - (כבר 3 בלילה...) ירדן בנתיים ניסה "לארגן" את כל חדר ההמתנה (עם לשון בחוץ כמובן..) אבל סה"כ נראה בסדר - הדאגה שלי הייתה שהוא לא יונק לא שותה (ובוודאי שלא אוכל) ומרייר בטירוף - חששתי מהתייבשות ולי התחיל כבר גודש.. מדי פעם הצעתי לו לינוק ופיתאום הוא הסכים\הצליח !! ואפילו ינק שני צדדים!! אז פניתי לאיש בהתייעצות - אם הוא יונק אז כנראה יש שיפור! ואין רופא באופק.. החלטנו לחזור הביתה מבלי לחכות. חזרנו נכנסנו שלושתנו למיטה ירדן מחובר לציצי וישנו עד הבוקר המאוחר... לויודעת אם זו לא הייתה הסתכנות לעזוב את התור או לחלופין לא הייתה היסטריה מיותרת לגשת לבית חולים... לא בטוחה מה היה לו - גם היום הוא היה קצת עם הלשון בחוץ אבל הרבה פחות עד בכלל לא... כנראה מה שהיה זה איזו אלרגיה או אפילו שהוא טעם חילזון (נזכרנו שבמשך הערב תפסנו אותו מחזיק חילזון רטוב מגעיל כזה...) העיקר שנראה שעבר שאלתי חברה שלי - זה ככה ילדים או שאנחנו הורים משונים??

אם נתתם לו לטעום ../images/Emo60.gif

אתם כנראה הורים משונים אבל רגילים
יופי שאתם בסדר. דאגנו.

הי! אצלנו ../images/Emo60.gif זה חלק מהתפריט!

ירדן ילדון שובב שמתמחה בלהריץ אותנו ולבחון את העירנות שלנו.. כמו כל ילד כנראה
רק שכשזה הילד שלך זה נראה יותר קשה
שוב תודה על הדאגה!! אוהבתותכן!!!

ביררנו עם הוטרינר ../images/Emo13.gif ומסתבר....

אתמול במקרה הוטרינר שלנו בא לביקור בית סיפרנו לו שירדן כנראה ליקק חילזון והוא מבלי שנספר לו על התופעות - אמר שזה לא מסוכן אבל גורם לריור רציני! מסקנה - כשהילד חולה - להתקשר לוטרינר!

למעלה