להיות הורים

007 גיימס

New member
להיות הורים

להיות הורים זה נשמע פשוט אבל זה ממש לא . רוצה לצאת עם הבן/בת זוג אתה לא יכול כי הילדים בבית רוצה שקט בנשמה אתה לא יכול כי הילדים רבים עכשיו על המשחק שקנית אתמול בקיצור זה לא כ``כ פשוט להיות הורים ועןד לא דיברנו על המחויבות ועל נתינת דוגמא אישית ועוד ועוד . תקנו אותי עם אני טועה

לי28

New member
להיות הורים...

ברגע שאתה הורה אכן יש לך מחויבות, אך אין זה אומר כי תמו חייך והקץ לבילויים לחופש ולדרור, ניתן לשלב את הכל ביחד. האם שמעת על המושג בייביסיטר, סבתא סבא {מתנדבים}. מריבה.. זה עצם קיום ואין כמו הפיוס, גם אצל ילדים. הבעיה הקשה ביותר היא נתינת דוגמא אישית... אכן בשביל זה צריכים הרבה חוכמת חיים וסובלנות.

אמיר.

New member
(מהנהן בהסכמה)

וגם ככה. איזה כיף שיא האושר לראות את פרי בטנך.. בשרך ודמך... ההישג הכי מדהים של חייך... הילדים שלך... מחייכים אליך מחבקים ``אני אוהב /ת אותך אבא``.... ------------------- מה יותר שווה מזה ?

lmerav

New member
אני גם רוצה כבר

שיאמר ``אמא אוהב אותך`` זה לא הוגן אמיר אל תשוויץ נגעת בנקודה כואבת סתםםםםםם בי מירב

אמיר.

New member
הצד השני של המטבע.... :)

אחר צהרים ... אתה עייף הילדים סוףסוף בשקט אתה משתרע במיטה התנומה לאט לאט אופפת.. איזה כיףףףףףףףףףף ------------- `אבא - אני אוהב אותך` הלכה השינה...... :)

Iris G

New member
ביתי סירבה להגיד את המילה אמא

עד גיל מאוחר!!! הייה לה אוצר מילים גדול וחסרה הייתה מילה אחת אמא. כמה שניסו לשכנע אותה בצחוק או ברצינות לא עזר. לא אמרה אמא וזו (היום היא בת 7 ולא מפסיקה אמא בואי, אמא תגידי, אמא תעשי, אפיה הימים שלא ידעה את שמי)

synergism

New member
007 גיימס

גיימס. אוי ואבוי לנו אם זה בשבילך להיות הורים??? זה להיות הורים??? זה?? זה נשמע כאילו שצריך להציל אותך לרחם עליך, אוי ואבוי לנו, לחברה, לנו להורים למחנכים.... נכון, יש גם מעט מעמסה, לפעמים, נכון אחריות ... הרבה. אבל זהו? בזה מתמצה כל עניין ההורות??? תחשוב על זה ידידי.

למעלה