להיות הסמכות של עצמך.

להיות הסמכות של עצמך.

לכולנו יש תכנותים ופחדים, הגדרות של מה מותר ומה אסור, ואיפה ישפטו אותנו ואיפה לא, ואיפה הנסיבות לא מתאימות או שמישהו אוסר עלינו.. ובסופו של דבר הכל מתחיל ונגמר בהחלטה שלנו לתת לעצמנו רשות. איפה המקומות בחיים שלכם שאתם פשוט לא נותנים לעצמכם רשות ללחוץ על הגז?

ש ו נ י

New member
אני חושבת שביותר מדי מקומות

העניין הוא שאני לא יודעת בדיוק כלומר לא החלטתי לעצמי במה אני רוצה לתת גז אם היה לי רצון ברור כיוון ברור והחלטה אני חושבת שהרבה פחות היייתי דופקת חשבון אבל מי שחונך להיות ילדה טובה אני חושבת שיותר קשה לו בזה אבל שוב כשאני רוצה משהו באמת אני הרבה פחות עושה חשבון ולפעמים בכלל לא אבל שוב, בהרבה מדי מקומות

יש לי סיפור זן בשבילך..

המאסטר הגיע ללמד את השיעור של היום והתלמידים חיכו בציפיה. ביקש מאחד התלמידים לשים תפוח על עץ במרחק 20 מטר משם. לקח המאסטר חץ וקשת, וקשר את עיניו עם מטפחת. כיוון את הקשת לכיוון התפוח.. כיוון, מתח.. וירה! החץ עף עף עף.. עבר את התפוח ונחת בשדות. הוריד את המאסטר את המטפחת הסתכל.. ואמר, אוקי זהו. תהו התלמידים ואמרו "מה זה?! פספסת!!" ענה אמסטר "נו כן.. אי אפשר לפגוע במה שלא רואים." אם את לא ממוקדת על מה המקומות שאת רוצה להגיע אליהם, איך תגיעי?

גריני

New member
נהנתנות - בלי ייסורי מצפון....

מי מאיתנו לא "חוטא" בזה? כמה פעמים אני מוצאת את עצמי מסבירה, מתרצת, כמעט מתנצלת על ... כל מיני דברים... על נסיעה לחו"ל שפירגנתי לעצמי... על ארוחה במסעדה ש"הרשיתי לעצמי"... ועוד ועוד. והיום אני כבר במצב טוב, הילדים גדלו ולא זקוקים לנוכחות שלי, אבל כשהם היו קטנים... חבל"ז....

גריני

New member
קישור שנתקלתי בו "ממש במקרה" ../images/Emo8.gif

לוקח קצת זמן לרדת למחשב, אבל שווה כל דקה - וכ"כ מתאים בדיוק לכאן!

למעלה