להיות חם, זה לא הכל!!!!

עציון

New member
להיות חם, זה לא הכל!!!!

אז נכון שאני חם לשתי כלות ולשני חתנים, אבל אני גם: אבא לחמישה. בעל לאחת. בן לזוג הורים קשישים. מחותן לארבעה. גיס לשישה. דוד לתשעה. ו...חתן לחמות האחת והיחידה. ובגלל זה ולמרות זאת, אני מחוייב ל: כלות שרוצות שתמיד אהיה נחמד אליהן חתנים שתמיד אהיה להם בר שיח ב-4 עיניים הורים שזקוקים המון המון לתשומת לב מחותנים שבודקים אצל מי יותר הנכדים גיסים שצריך לארח אותם בזמנים הכי לא צפויים נכדים שצריך לשחק ולטייל איתם חמות ששותקת אבל אני אהיה תמיד השני שפותח בשיחה אחיינים שרוצים אך ורק ממתקים אשה שתמיד תמיד תדע שיש לה על מי לסמוך ועל כך אמר מורינו ורבינו, קוני למל: אם זה אני אז מי זה אני אם זה אני בכלל????!!! א-ב-ל, במחשבה שניה,אני מניח שכולם היו רוצים שיהיו אלו הצרות שלנו. קטן עלינו!!!!!! הלא כן??

אתה יכול להלחין את זה ../images/Emo140.gif

"חם אחד מי יודע, חם אחד אני יודע". אנו נצביע בעדך = "חם השנה"
גם חמי הוא כל מה שספרת,
ההבדל האחד והיחיד הוא שהוא לא מבצע כלום ממה שצרפת להגדרה ואצלו הכל בגדר המלצה. האמת ? כן, אני רוצה את הצרות הללו , אפשר? נ.ב : מה מצב הצנוניות

עציון

New member
נו, סוף סוף את נשמעת נינוחה יותר!!

אז קודם כל אני שמח שאת נשמעת נינוחה יותר ופחות תוקפנית. וזה טוב. טוב לבריאות וטוב לקהל הקוראים. אפשר לנסות להלחין אבל אז אצטרך לשנות את השורות. מי מהמיוחסים יהיה ראשון ומי הבא אחריו, וכו. לא יודע מה גילך, אבל בבוא הזמן ה "צרות" יבואו מאליהן כך שצריך לקוות שיהיו אלו "צרות" טובות ובעצם, למה לא? הצנוניות? אוכלים אותם כאשר הם טריים. אני לא מקפיא ירקות...

תוקפנית../images/Emo35.gifמואה../images/Emo35.gif../images/Emo11.gif

תלוי מאיזה צד מסתכלים. אם תתקופ את הכלה ה"תמימה","החסודה ו"הענוגה", אני הראשונה במערכה להגן על כבודה.
אם זכורני נכון אני הראשונה שהייתי להשתתף בצערך אם אכן כזאת כלה יש לך. אז.. תלוי מהיכן את נוגס קודם לא?
בכל אופן,
את השיר כתבת מהסוף להתחלה (וכמובן שציינת את האחת והיחידה
) אתה תלחין באותו הסדר ואולי נהפוך אותו לשיר הפורום ?
צנוניות זה גם חריף, גם מרעיש וגם מריח אני מעדיפה קולרבי

אם מסמכי האימוץ...

שהגשת ביום ראשון אושרו, תצטרך אולי להוסיף עוד שורה בשירך, ולהכניס גם כלה וירטואלית אחת, או יותר, ונספחיה. מצד אחד, אולי זה יפגע במשקליות של השיר, אבל מצד שני, לא תצטרך לשמרטף, על לא עוול בכפך, בנכד וירטואלי. לא תדרש להסביר לה על דגת ים-המלח. לא תצטרך להיות נחמד כל הזמן. ויש עוד הרבה לאווים כבונוס. גם את חמותך השותקת אני מוכנה לאמץ במסגרת העסקה.

נשמה טובה !

אני כל-כך אוהבת אותך, שאני מוכנה לחלוק גם בעציון שהוא נכס אמיתי, וגם בחמותו. אבל, אם תתקעשי, אני מוכנה גם לוותר ולתת אותה לך.

את יודעת איזה משחק זה ../images/Emo35.gif

למשפחת "רוטווילרים"
(טוב זה אייקון של פודל לא נורא
) תני דרור לדמיונך. אני דורשת את חמות עציון ויפה שעה אחת קודם
(אחרי ש"לעסתי" גיסה אחת אתמול אני חייבת לשמור את השניה לשעת חירום בלבד)

עציון

New member
אוף, המלחמה הזו...

תמיד ידעתי שעל דברים טובים כולם נלחמים. נלחמים על פיסה. על נתח. ריפ יקרה, צר לי . אין לי כל אפשרות לחלוק עימך בחמותי. היא נכס. היא השקעה. זו לא קופת גמל ולא קרן נאמנות. זו השקעה מניבה. ורק היא? וביתה שהיא גיסתי זו ששברה לי את השבת? מי יקח אותה ממני? האם תריבי עליה עם סיגלית? האם לא היה כדאי לחוות טיפ טיפה מהגיסה ולאחר מכן מהחמות? האין טוב ללא רע? ו...איך איך, שכחתי לצרף אותך לרשימה? איזו פאשלה. הבושה עולה על החרפה!!

למעלה