להיות טרנס..

Eusebius

New member
היי אנה : )

אני מגדיר את עצמי כטרנס, גבר שנולד נקבה אם מתעקשים. עד עכשיו לא הייתי צריך להתמודד בלי התמיכה של המשפחה והחברים הקרובים. המשכתי בתהליך תוך שהם מהווים בשבילי תמיכה רגשית וכלכלית, וכשהם הבינו שזה "רציני" הם פתאום כבר לא היו שם. אני מרגיש שאם הייתי יכול להיות עצמאי לחלוטין הייתי יכול גם להיות מאושר, כמו שכתבת. זה הכיוון. והדרך לצמיחה אישית תמיד מלאה בכאב, אני מוכן לסבול גם אותו.

אני רוצה להבין

אתה זה בעצם בת
נולדת בת ואת מבקשת שיקרו לך אתה
אני חדש בעסק ..

Eusebius

New member
להיות טרנס..

בזמן האחרון אני מבין כמה הדברים מסובכים. כמה שזה קשה ולא פשוט להיות טרנס. זה לאבד הרבה אנשים בדרך, ולהבין שגם הורים זה לא לכל החיים. זה להזכר ולהתמודד עם העבר, ועם השקר הגדול ששיקרתי לעצמי ולאחרים. זה לכעוס ולכאוב ולשנוא. זה להסביר כל פעם מחדש את הדבר הכי בסיסי שאף אחד לא שואל אפילו את עצמו. אבל אותי הם שואלים. שוב ושוב. וזה לחיות במצב ביניים בלי עבר ובלי עתיד לא נראה גבר עדיין, וכבר לא מרגיש אישה כמעט כתבתי כמה פעמים בפורום לפעמים סתם לשאול איזה שאלה או משהו (תומס...יש לי כבר רשימה) : ) אני מרגיש פחות נוח לכתוב פה כבר אני לא בטוח שאני שמח בכל החלק הטרנסג'נדרי שלי לא כרגע בכל אופן זה קשה מדי, זה כואב מדי, זה אמיתי מדי, ויותר סביר שביום הגאווה אהיה במחלקה סגורה מאשר במצעד בקצב הזה.. מצד שני... זה גם הבית שלי והמשפחה שלי. ודרך השלב ה"טרנסי" אני מכיר אנשים נפלאים, מקבלים, פתוחים ותומכים. אני מרגיש פריק, לא נכנס לאף משבצת, שבוי של העבר שלי, מתאבד כל יום מחדש. אוהב אתכם. וסליחה על ההודעה ההזויה, גם לי לא ברור מה הקטע.

DarlingAdam

New member
הסבר קט:

הוא בעצם הוא. הוא נולד "בת" - נקבה - אבל הוא גבר, והוא מבקש שיכבדו את זה ויתייחסו אליו כאל אחד.

דווקא הפוך

אחת - שיקראו לו כבת כי הוא מגדיר עצמו כבת .. אני לא כ"כ מבין...חדש בעסק

אורי 0

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

נכון, בסופו של דבר כל אחדת חי/ה את הקשיים שלו לבד, כמה שלא נקשיב ונקבל ונעזור. אבל כאן יש כאלה שעברו דברים דומים, שמבינותים מה אתה מרגיש. כאן אתה לא צריך להסביר ולהצטדק, להגיד באיזה צד אתה ומתי תגיע לפה ולשם. וגם כשאתה מדוכא אנחנו מקשיבים לך ומוכנות לחבק אותך. ולפעמים, מי יודע, אולי גם לעזור.

DarlingAdam

New member
*חיבוק*

קשה, ולא פשוט, וכואב. אני מקווה שהתמיכה תעזור ושתגיע לשלב שבו פחות קשה, פחות כואב - אם כי עדיין לא תמיד פשוט.

למעלה