להיות מאבטח זה ללא אמא וללא אבא אין

zahava2222

New member
להיות מאבטח זה ללא אמא וללא אבא אין

היי לכולם! אני הרבה זמן לא כתבתי לכם כי אני ממש בדיכאון אני היתי עובדת בחברת בן ביטחון ובנק הבנלאומי כץץ 5 חודשים ופתאום אמרו לי שאני מפסיקה לעבוד רק בבנק אין להם תשובה למה איך ומדוע כך הם החליטו .. מה שכן ממש מעצבן אותי זה .... שהודיעו לי מהיום להיום וזה ממש מרתיח אותי . אני כרגע בבית ללא עבודה אני חד הורית לילדה בת 7 חצי אני בבלאגן שחייבת לעיריה לוד כסף והיגיע לי הוצאה לפועל ואני כרגע לא עובדת אני ממש מבקשת עזרה מה לעשות ..... אולי תכלו לסדר לי עבודה בתחום האבטחה יש לי נסיון אני גם מתנדבת למשטרה כ...5 שנים מאני על מדים אז אני ממש מתכננת שתעזרו לי בעבודה מיידי אוהבת אותכם! זהבה..ב.

joshh

New member
זהבה שלום,

אני אברר במה שאוכל לעזור לך. אני אדבר עוד היום עם אבי, בכל מקרה, אסור להם לפטר אותך מהיום להיום לאחר 5 חודשים, הם צריכים לתת לך לפחות שבועיים או פיצוי של שבועיים. שאלה: היה לך חוזה ? joshua

zahava2222

New member
היי

כן היה לי חוזה ל...10 חודשים אבל אני דברתי עם המפקח שלי אני אמרתי לו שהוא חייב לשלם לי על הימים שאני בבית בערך שבוע והוא אמר לא אני לא מוכן זה יהיה על חשבונך אגב :זה המסנגר שלי אז תצור קשר אני אשמח לדבר איתך על עיניני עבודה [email protected] באהבה זהבה

joshh

New member
זהבה,

לצערי אין לי מסנג'ר. מעסיקך הפר חוזה, ועוד סרב לשלם לך את הכסף שמגיע לך, יש אילה לתביעה, מקווה שאבי יפנה אלייך היום או מקסימום מחר ויתן לך תשובה מעמיקה לנושא. לגבי עבודה, אולי גם בזה נוכל לעזור, אולי לאבי יש פתרון. בכל מקרה, אני מציע לך בנתיים גם לחפש עבודה בצורה אינטנסיבית כי רק כך ניתן למצוא עבודה. אגב, אני מוכן באופן אישי לעזור לך אולי לסגנן ק"ח אם זה בעיה. ואם את צריכה לשלוח פקסים לעבודות תני לי מספרים ואני אשלח. אני בטוח שניתן לגבש פה את כל החבר'ה לעזור אחד לשני. joshua

avi1976

New member
תתפלאי כמה מגיע לך בתביעה!

אם תרצי תוכלי ליצור קשר ולא תתאכזבי!

למעלה