להיות מי שאתה

להיות מי שאתה

שלום, אני מאמינה ויודעת שכול מה שקשור למסורת כגון חתונה, חגים וכו' זה עיניין של בחירה, אם אני לא רוצה לעשות חתונה זה לא אומר שאני לא יכולה לחיות עם בן זוג או בת זוג, כמובן שזה לא מראה על עדיפות מינית אלא על חופש הביטוי. רוב האנושות מובלת ע"י הדתות והשקרים שלה שלא מפסיקים להצחיק אותי אבל אני כן מכבדת את הדעה של כול אחד ואחת ממכם אני אוהבת להיות אני ולא לצעוד אחרי ההדר. לאנשי הדת אני פשוט יכולה להגיד שהם להם אישיות משלהם מכוון שכול מה אנשים עם זקן שקוראים להם רבנים אומרים להם אז הם רואים את זה כמשהו צדיק וחשוב לעשות, זה פשוט עצוב לדעת שישראל העם הניבחר ע"י האלוהים כול כך פרימיטיבי ותמיד שאומרים שרוצים שלום, עושים ההפך, הורסים בתים, הולכים יד ביד עם הצבא שהוא לא צבא הגנה לישראל אלא צבא התקפה לישראל, עם ישראל צריך לתת דוגמה לשאר העמים ובמקום זאת הוא עושה בושות, זה לא פלא שיש כול כך הרבה מילחמות וסבל בעלום, ישראל תמיד יהיה דוגמה לשאר העמים, אם יש מילחמה וסבל בישראל ככה יהיה בשאר העמים, תחשבו על זה. אהבה ושלום לכולם www.rael.org תבקרו פה תראו את המאת על מוצא החיים ואולי תתחילו להבין במקום לאמין

זה לא סרט

אם אתה לא מעוניין אל תהפוך את זה לבדיחה כי זה לא בדיחה תתן כבוד כפי שאני ננותנת לדת הפרימיטיבית שלך

hilabarak

New member
לא הבנתי במה בדיוק החידוש

החילוניים מזמן כבר אינם בקטע של דת לחומרתה, או לפחות משהו ממש ממוסד (אני מניח שאת מבינה שזהו קהל חילוני). רובנו מתחתנים כי זה פשוט נוח מבחינת המדינה וחץ מזה זה בכלל טקס נחמד, כמו יום הולדת. זה לא שאתה באמת מאמין שאתה האיש הכי חשוב באותו יום, אבל זה נחמד. ככה בחתונה לא ממש חייבים אמונה, יש פשוט דברים נחמדים. לא חייבים על כל שטות לעלות על בריקדות. לא הבנתי מה ההבדל בינך לבין נניח מפלגת שינוי ? חוץ אולי מהקטע עם הצבא, שהוא קצת מסובך. אל תגידי לי שהוא לא מדבר על אהבה אוניברסלית, אם שניכם ממאמינים בחופש הפרט ובחוסר כפייה דתית וכולי, אז הוא טוען שזהו צדק חברתי ואת אולי טוענת שזה מאהבה אוניברסלית. אבל בפועל אלו נשמעים לי אותם רעיונות שזכו כבר ל14 מנדטים (אפילו אהוד ברק בזמנו לפני כבר 10 גנב לא מעט מנדטים כי הבטיח לטפל בכפייה דתית).

אני שמח

אני שמח שיש אנשים שלא רואים את החתונה כמשהו שחייבים לעשות אלא רק מנהג כמו יום הולדת אבל חתונה הטקס של החתונה הוא כול כך אבסורדי מכוון שמבזבזים המון כסף ובנוסף בא מישהו שקורא לעצמו רב ואומר שטויות נותנת מסר היא לא משינוי ולא מכלום, היא ראלית כמוני כלומר בחורה אתאיסט שהדת היחידה היא המדע תכנס ל www.rael.or ותקרא את המסר ואז תבין בכול מקרה אני שמח שיש אנשים מאטים אבל יש בכול זאת אנשים שרואים את הדת כמשהו מהעבר אהבה

hilabarak

New member
לא ברור לי, אתה רוצה ללמד את

האדם החילוני דברים שהוא מאמין בהם גם ככה? זה נשמע כאילו אתה שולח אותי לאתר שמוכיח שניל ארמסטרונג נחת על הירח. יש לך תמונות והוכחות ואתה כולך משולהב מזה. לא ברור העניין. כששולחים מישהו לאתר, אותו אתר צריך לחדש משהו. אולי אתם אנשים שבאו מהדת ומאוד מלהיב אותכם לגלות שלא חייבים לעשות מה שהרב אומר, אני מילדות חי בסביבה בה אף אחד לא צם וכולם אוכלים טריפה ורק כשהגעתי לגיל 22 גיליתי שיש הרבה אנשים שצמים. אז מה בדיוק אתה רוצה לחד לי ולסביבה שלי? ואם אתה פונה למסרותיים או חילוניים ששומרים, אז פשוט תדגיש מי הקהל שלך.

kant1

New member
נותנת כבוד לדת הפרימיטיבית

הייתי אומר שיש סתירה קלה בדבריך . שנית את יוצאת נגד הדת ואולם אומרת בהודעתך הראשונה שעם ישראל צריך לתת דוגמא לשאר העמים . מעניין מאיפה הרעיון הזה לקוח . שלישית - " כל האמת על מוצא החיים " . הרעיון של כל האמת הוא גם רעיון דתי למדי . אינני יודע מאין נובעת שנאתך לדת , ואולם עליי לציין שרוב ניסוחייך מזכירים מאוד דתות שונות . גם רעיון ההתגלות של חוצן בפני אדם אחד ( כפי שמתואר באתר אליו הפנית ) מזכיר התגלות שהייתה למנהיג יהודי ידוע - משה בהר סיני, וכמו כן הרעיון שיש לבנות לחוצנים שגרירות ( על אף השימוש במינוח המודרני שגרירות ) מזכיר קצת רעיון דתי נוסף הקשור בבנית בית המקדש מחדש . מעבר לכך - צר לי לומר זאת , אך נושא הפורום הוא ייעוץ פילוסופי ולא נראה לי שהנושא שאת מעלה קשור אליו בדרך כלשהיא .אני בטוח שישנם פורומים מתאימים יותר לעניין זה .

הינה תגובה לכול האנשים

תקראו את האיפותזה השלישית למוצא החיים לכול מי שלא מבין את המסר הראלי אולי יוכל להתחיל להבין מפה http://www.hebrew.rael.org/pages/download/Hypothesis%203%20Kobi%20Drori.pdf אהבה לכולכם

hilabarak

New member
לדעתי אתם לא מבינים כל כך את המסר

הוא מבולבל ולא ברור. אם אתם רוצים להעביר משהו לאנשים תתמצתו ותסבירו את העיקר. בינתיים אני שומע סתם אדם חילוני שלא מאמין גדול בדת, אך בכל זאת מאמין במוסר ואיזה סוג כזה או אחר של אנרגיית יקום ומדבר על אחריות אישית ומודעות. אז ברוך הבא, יש לדעתי לפחות 30 שנה, מאות מיליוני אנשים כאלה בעולם המערבי, הצטרפתם קצת באיחור לא ? אם המסר שונה ממה שהובן, אז יש משהו לקוי בהסברה והינה הזדמנות לתקן, כך שהבאים בתור לא יהיו כה עקשנים. אתם מוזמנים ל"התגלח" עלינו ובכך לשפר את המסר.

המסר של הבוראים - חשוב לקרוא

מדענים מפלנטה אחרת בראו את החיים עלי אדמות. סימנים ועקבות ליצירת מופת אפית זו של הבריאה נמצאים בכל הכתבים הדתיים. הם הם אלו אליהם התכוונו ועליהם דברו משה, בודהה, ישוע ומוחמד. עכשיו הזמן לקבל את פניהם. ?מה קרה ב- 31.12.1973 פגש עיתונאי צרפתי בשם קלוד ווריון בחוצן מפלנטה אחרת, בתוך לועו של הר געש כבוי בדרום צרפת. החוצן הפקיד בידו מסר המיועד לכלל האנושות וביקש ממנו להקים שגרירות לקבלת פני החוצנים בשובם לכדור הארץ. גובהו של אותו חוצן היה כ- 1,20 מ' שערו שחור וארוך, עיניו בעלות צורת שקד, עורו בצבע זית ומבטו הקרין הרמוניה והומור. הוא ספר לקלוד ווריון כך: "אנו הם אלה שבראו את החיים עלי אדמות. אתם בטעות חשבתם אותנו לאלים. אנו המקור של הדתות הגדולות שלכם. כעת, כאשר אתם בשלים דייכם כדי להבין זאת, אנו מעוניים לבוא אתכם במגע באופן רשמי באמצעות שגרירות". המסרים המסרים שהוכתבו, הסבירו שהחיים עלי אדמות אינם תוצאה של אבולוציה אקראית ולא מעשה ידיו של "אל" על-טבעי. זוהי בריאה בכוונה מראש תוך שימוש בטכניקות של הנדסה גנטית על ידי אנשים מתקדמים מבחינה מדעית אשר בראו בני אדם "בצלמם כדמותם" - ממש כך. מה שניתן לכנות בריאה מדעית. אזכורים והתייחסויות למדענים אלה ולעבודתם וכמו כן לסמלם, סמל האינסוף, ניתן למצוא בטקסטים עתיקים של תרבויות רבות. GOD כך למשל בספר בראשית, בתיאור התנכי של הבריאה, המילה "אלוהים" תורגמה בשוגג ל- , "אלא שהמילה אלוהים היא בלשון רבים ופרושה בעברית עתיקה "אלו שבאו מהשמים. על אף שהאלוהים עזבו את האנושות שבראו להתפתח בכוחות עצמה, הם, שמרו על מגע אתנו באמצעות נביאים ביניהם: בודהה, משה, ישוע ומוחמד. כולם נבחרו מראש ואף הוכשרו על ידם. תפקידם של נביאים אלה היה לחנך בהדרגה את האנושות על ידי מסרים שהם קבלו והעבירו הלאה. כל מסר הותאם לתרבות ולרמת ההבנה של אנשי התקופה והמקום. תפקידם היה גם להשאיר עדויות כתובות כך שבבוא הזמן נוכל להכיר באלוהים כבוראינו ולהבין שהם בני אדם כמונו. כל זה כאשר נגיע לרמה מדעית הנדרשת כדי להבין. השגרירות כיום, לאחר שכף רגלו של אדם דרכה על אדמת הירח ומדענינו מיצרים חיים על ידי סינתזה של די.אן.איי , אנו, סוף - סוף , מסוגלים להבין את מעשי בוראינו באופן רציונלי במקום להעריץ ולסגוד להם בצורה מטופשת. מסיבה זו יצרו האלוהים קשר עם ראל וביקשו ממנו להפיץ את המסר האחרון שלהם בכול קצווי תבל ולבנות עבורם שגרירות בה יוכלו לפגוש באופן רשמי, אותנו ואת מנהיגי ממשלות העולם. ? מדוע הם זקוקים לשגרירות האלוהים אינם פולשים !!! הם הביעו את רצונם לבוא. אולם הם יכבדו את רצוננו אם נבחר לסרב. הכל תלוי ברצוננו ואם נרצה בכך, הזמנתנו תתבטא בבניית השגרירות. זה המעט שנוכל לעשות. ללא נייטראליות של השגרירות, ללא מרחב אווירי חופשי וללא הזמנה רשמית, כל נחיתה תתפרש כאקט עוין ויהיו לה השלכות פוליטיות וחברתיות עצומות ותוצאות הרות אסון לעולם כולו. וכמו כן, הם אינם מעונינים להעניק גושפנקא רשמית לאף ממשל ,דת או אידיאולוגיה כלשהם, מלבד לפילוסופיה הראלית, ע"י קשר עם מוסד כלשהו תחילה. לכן הם יבוא רק כאשר אנו ניבנה את שגרירותם. כאלו הם האהבה והכבוד, שהם רוחשים לנו. לבקשתם של החוצנים, ראל יסד את התנועה הראלית: תנועה בינלאומית ללא מטרות רווח, המאגדת בתוכה את כל אלה המקבלים את המסר ומעונינים לסייע בהפצתו. התנועה הראלית היא תנועה אתאיסטית. אתאיסטית, מאחר והיא מפזרת את הערפל האופף את המשמעות המיושנת של המושג אלוהים. התנועה היא ארגון פתוח שאינו מיועד לשכנע אנשים ומאפשרת לאלה הרוצים לסייע להצטרף, או לעזוב בכל זמן שהוא. מטרות מטרות התנועה הן: · · ליידע מבלי לשכנע. · · לבנות את השגרירות. · · להאיץ את הפיכת החברה האנושית למותאמת יותר לעתיד. במסרים, שהם הכתיבו לראל ואשר הוצאו לאור כסדרת ספרים, הם מציגים בפנינו דימוי חדש של היקום אשר נותן בידינו מפתחות להתעוררות הפוטנציאל הגלום בכל אחד מאתנו וכמו כן מערכת ערכים אשר תשנה את פני החברה. פילוסופיה חדשה זו, אשר בה נפגשים רוחניות ומדע, נלמדת בסמינרים הבינלאומיים הנערכים בכל היבשות והיא מרכיב הכרחי וחיוני כדי להצית את אש המהפכה הגלובלית והאישית של ייחודיות הפרט, חופש, אהבה וכבוד. פילוסופיה זו כבר סוחפת את הפלנטה שלנו ומאפשרת לאנושות להחליף מלחמה בשלום, עבודה - בפנאי, עוני - בהגשמה עצמית וכסף - באהבה. התנועה הראלית מאגדת בתוכה אנשים מכל תחומי החיים: כל אחד שונה מהשני וכולם נון -קונפורמיסטים, ההופכים כל דבר למקור של הנאה ותענוג. הביטו ובדקו בכתבי הקודש ! קראו על התגליות המדעיות האחרונות ! קראו את החדשות האחרונות בנושא עב"מים ! ומהר מאד תגלו שכל אלה תומכים ומאששים את המסר הראלי ליותר מידע תכנסו עכשיו ל www.rael.org ותוכלו להוריד את הספר "האמת על אלוהים" וגם לשוחח און ליין עם ראלים. אהבה לכולם

hilabarak

New member
אז יש לכם פה כשאתה רוצים,

לפחות עכשיו זה ברור יותר מה החידוש בדבריכם. טוב לפחות בעיני המסר של "שיחות עם אלוהים", כמעט זהה למעט נושא החוצנים. הוא טוען שכולנו ניצוצות של האלוהות וזה מעין משחק אינטראקטיבי. יש לנו סמכות מלאה להחליט ואין שום יישות מעלינו. אתם בעצם טוענים שחוצנים בנו את לוח המשחק הזה. הוא טוען שאנחנו בראנו את לוח המשחק הזה במימדים אחרים בהם אנו קיימים, ואיננו יכולים לראות אותם מכאן. החלק הכי יפה במשחק הוא שהאדם בורא את עולמו רק איננו מסוגל לראות זאת בגלל אשליית הזמן. לי נשמע קצת יותר הגיוני שאני בורא את עולמי רק שהדברים קורים אחרי 5 שנים (בגלל אשלייה של זמן) ואני אינני מסוגל להבחין, מאשר שחוצנים בראו אותי. דרך אגב מההתנסות שלי לאחר שניסיתי את הדרך הרוחנית (לבריאה מודעת) אכן חיי השתנו ללא היכר, אמנם בשלוש שנים, אבל בכל זאת אנחנו ביקום פיסי בו יש אשליית זמן.

eliy

New member
אם זה לא היה עצוב זה היה נורא מצחיק

כן סליחה אם אני פוגע בך אבל זה פשוט מצחיק איזה שטויות אנשים מוכנים לקבל רק להתכחש לאלוקים ועוד לבוא בביטחון ולומר על היהדות פרימיטיבית כשהאופציה המוצעת היא יותר ישנה אצל אומות העולם וזו היא עבודת אלילים שקדמה למתן תורה ועוד על מה שזה מתבסס על עתונאי בודד שמספר שראה מה שאף אחד לא ראה נ.ב. אני מאמין בסיכזופרניה

hilabarak

New member
אליי שלום, אני לא מאמין גדול בנושא

חוצנים, אבל אני ממש מבין אותם בניסיון שלהם לחפש הסבר יותר טוב מההסבר של אלוקים כאל יחיד. בעיני יש סתירה מובנית באמונה באל יחיד. הרי אם הוא יחיד וכל יכול, אז אם יש לו רצון שאני יעבור תאונה ויהרג הוא יכול לעשות זאת. אבל כששואלים למה אנשים עושים פשעים, אם הקדוש ברוך היה רוצה לא היו פושעים. התשובה היא שהקדוש ברוך הוא משאיר את ההחלטה בידם והם צריכים להחליט לא לעשות פשע "הכל בידי שמיים חוץ מיראת שמיים". זאת אומרת שהוא יכול להוביל אותי למקום התאונה, אבל אני אסטה משיקול שלי ולא איהרג. אז הוא בעצם לא יכול להרוג אותי כי אני יכול להחליט בעצמי. הרי בפשעים יש לי החלטה. בקיצור משהו פה נשמע לא סגור כל כך. אם הוא כל יכול, אז לי אין זכות בחירה. אבל אנחנו יודעים שהאדם בוחר לחזור בתשובה או להישאר חוטא, אז הוא לא כל יכול, כי לי יש זכות בחירה. ההסבר היחיד שמניח את דעתי הוא שהקדוש ברוך הוא כל יכול, אבל מכבד כל בחירה שלי. ואם ככה אז אין תוקף כזה גדול לדת, כי הרי החלטתי שמשהו בה לא סגור ועליו לכבד את דעתי. אי אפשר לתת חופש בחירה חלקי, חופש בחירה הוא חופש בחירה. בקיצור לא הייתי מקל ראש בשאלות הללו, התופעה החילונית כולה נובעת מסתירות בסיסיות כאלו או אחרות, אבל באותו סגנון. משהו בסיסי ושורשי לא מתחבר בגישה של אלוקים כל יכול.

למעלה