להיות מנטליסט

realface

New member
להיות מנטליסט

בעזרת אימון בקלפים של כמה שנים טובות? מי האדיוט שיאמין לזה.. מילא, ללמוד קסמים כמה שנים טובות מספרים רבים בתחום אבל בעזרת קלפים?! אני מציעה לכל מי שמנסה להתחיל את זה, שיחשוב טוב טוב לפני שהוא יבזבז את הזמן ואת הכסף שלו לחינם. נמרוד אני נורא התאכזתי, כשסיפרת שראית בילדותך מופע של אומן בתחום וממנו באה אהבה שלך כלפי המקצוע לא ציפיתי שהתכוונת לאורי גלר. דמיינתי בכלל שאתה נמצא באיזה שוק בתימן ביום שני בצהריים וראית את האומן הזה שהתפעלת ממנו כל כך כשהוא דומה לאותם אנשים שמנגנים בחליל ואז הנחש יוצא מהסל ומתחיל לרקוד, אומן מסתורי שכזה. אכזבת אותי בענק ולא קונקרטית לגבי הדמיון הפורה שלי, בכלל משהו בתוכנית שלך השתנה, הכל סינטטי, מזויף, חיקוי. מאכזב, פשוט מאכזב.

kobi1298

New member
אני לא יודע מאיזה צד הקשבת

נמרוד המליץ ללמוד קסמים בסיסיים והזכיר קסמי קלפים לדוגמא , הוא לא אמר שאחרי כמה שנים אוטומטי הופכים למנטליסט אלה שאחרי האימון הקשה והממושך הזה מתחילים להבין משהו על בני אדם , וברגע שמבינים אפשר לעזוב את עולם קסמי הקלפים ולהתקדם הלאה לעולם המנטליזם. זה שאחרי כל הזמן הזה מתחילים ללמוד את עולם המנטליזם לא הופך את הבן אדם למנטליסט בשניה הראשונה שהתחיל ללמוד את זה , זה כמו שסטודנט לרפואה לא הופך לרופא ביום הראשון ללימודים. אני לא מתיימר לאחד שמבין את זה אבל אפשר להניח שאלה לימודים לא קלים.

LiranTheWizard

New member
אני לא יודע למה הוא אמר

מה שהוא אמר. אני יכול לומר לך שיש לא מעט קסמי טלפתיה שדורשים מיומנויות כאלה ואחרות שמושגות בעזרת תחבולות מעולם הקלפים והמטבעות. כך שכן - רצוי לפתח מיומנויות שונות. יש כל מיני קסמי טלפתיה שמבוססים על טכניקות מסויימות בקלפים לחיתוך ו/או הבאת הקלף למיקום מסויים ובהמשך, המציאו כל מיני Book Tests ורוטינות אחרות. שמע - להיות קוסם זה גם להיות מרגל - על כך הכרוך בכך. יש צורך במיומנות כזו גם כן... אבל את זה אני אשאיר לך. בקשר לאורי גלר - שמע, אורי גלר פרסם את התחום. בלי שום קשר למה שהוא מייצג עבורך ועבורי, אנשים מזהים כיפוף כפיות עם אורי גלר. יכול להיות שזה היה קיים לפניו, אבל הוא פרסם את זה. למי חשבת שהוא התכוון? לקוסם מרלין (מארתור ואבירו השולחן העגול)? להארי פוטר?

realface

New member
אז יש לי ציפיות יותר מידי גדולות

מהתחום הזה.. ובנוגע לקלפים, הדבר היחיד שלדעתי אפשר ללמוד מזה זה אילוזיה ופרזנטציה... יותר מזה? לא נראה לי, להפוך למנטליסט? ממש לא. לא אכפת לי מאורי גלר וכל ההיסטריה סביבו, אני רואה אותו כבן אדם בשר ודם. מה מיוחד בו שרבים רוכשים לו כבוד? שתפו אותי, אם זה עניין פרסום הכיפיות אז זה ממש לא משכנע אותי. זה כמו שאני אחליט שהשמש יודעת לרקוד ואז אני אסע עם נאסה ברחבי הגלקסיה, אשוב לארץ עם צילומים ש"יוכיחו" את צדקתי, ויחד אני אתפסרם עם השמש? בעצם, אני יעבוד על אנשים בעיניים?...ככה, בקלות להתפרסם? אוקי, אז אני לא מבינה את זה. שלא יספרו סיפורים, תעשו לי טובה

Flagg1

New member
רוה המנטליסטים הגדולים

התחילו מטריקים של קלפים ודברים בסגנון. תמיד שלומדים משהו חדש אז צריך ללמוד מהבסיס, וזה הבסיס של עולם הקוסמות והמנטליזם. זה בעיקר מראה כמה סבלנות ומיומנות יש לבן אדם לפני שהוא מתחיל ללמוד דברים נוספים.

למעלה