להיות מעריץ של ד"ר הו. מה זה אומר עליך?

icy tear drop

New member
להיות מעריץ של ד"ר הו. מה זה אומר עליך?

האם זה אומר שאתה... א. חריג. ב. אינטלגנט. ג. בעל חוש הומור משובח. ד. חנון. ה. מכור למדע בדיוני. ו. ממעריצי מלחמת הכוכבים לדורותיהם. ז. בעל חוש אומנותי מפותח. ח. משועמם רוב הזמן. ט. נטול חיי חברה שאינם וירטואלים. י. חובב טכנולוגיה מושבע. סמנ/י
או
בהתאם לנכונות הפסקה.

CameronLine

New member
הכל נכון מלבד

ו. ממעריצי מלחמת הכוכבים לדורותיהם.
י. חובב טכנולוגיה מושבע.

RedSnake

New member
הממ

אני חריג (שיער שצבוע חצי בלונד חצי שחור, פעיל פוליטי (אנרכיסט), שומע פאנק ומגדל נחש) וחנון אבל יש לי חיי חברה. גם הולך? אה, ומכור *מאוד* לדוקטור הו.

RedSnake

New member
תאכל'ס לא היה דוקטור

אז לא היה ממש מה לכתוב.. לא? מדי פעם אני קורא סמוי פה ובטח אחזור יותר לכתוב כשתתחיל העונה הבאה =]

icy tear drop

New member
אכן הכרחי להיות חריג ואינטלגנט

בשביל להעריץ את הד"ר. שמתי לב שאנשים נורמאלים בעלי אינטלגנציה ממוצעת ומטה, חושבים שזו סדרה מטופשת.

Apple Scruff

New member
חוץ מ-

א. חריג.
ט. נטול חיי חברה שאינם וירטואלים.
י. חובב טכנולוגיה מושבע.
ההגדרה של "חריג" קצת חזקה מידי לא?

מורגאוס

New member
../images/Emo127.gif על:

ד' ו-ה', ויש הטוענים שגם ב' ו-ג', אבל אין הנחתום מעיד על עיסתו. את מלחמות הכוכבים ראיתי כמה פעמים, ועם זאת אהבתי באמת רק את קרבות הג'דיי ב"אימת הפנטום".
אה, ואני טכנופובית איומה.

timetraveler900

New member
אני חושבת שזה בדיוק ההפך מ-י'.

דוקטור הו עוסק עם כל מיני מכשירים מוזרים ולא בדיוק משוכללים שבדרך כלל הדוקטור מקריץ מאיפה שהוא.. וכשמתעסקים במכשירים כאלו, זה לא להרבה זמן וזה גם לא משמעותי כל כך...

ThePsMan

New member
"וי בצבע כחול" על:

ב. אינטלגנט. ג. בעל חוש הומור משובח. ד. חנון. ה. מכור למדע בדיוני. ו. ממעריצי מלחמת הכוכבים לדורותיהם. ז. בעל חוש אומנותי מפותח. י. חובב טכנולוגיה מושבע. לא אהבתי את א,ח,ט הסבר, א.חריג - חריג זה לא בטוח למי שאוהב את הדוקטור, אלה אולי זה שלא אוהב את הדוקטור (מי שלא אוהב חריג, לא מעריצי הסדרה) ח. משועמם רוב הזמן - מה זה קשור????? ט. נטול חיי.... וירטואלים - מה??? איך??? למה??? מי אמר את זה?????!!!!!

icy tear drop

New member
אתה בטוח בקשר ל ב'?

סתאם!!! לא צריך להתרגש... קבל בהומור ורוח טובה את הדברים.

למעלה