להיות סלב

שלי פאר

New member
להיות סלב

זה לא כזה קל! והפעם-שאלון מוזיקה 1.זמר ישראל אהוב- 2.זמרת ישראלית אהובה- 3.זמר אהוב מחו"ל- 4.זמרת אהובה מחו"ל- 5.להקה ישראל אהובה- 6.להקה אהובה מחו"ל- 7.זמר&זמרת שנואים מישראל- 8.זמר&זמרת שנואים מחו"ל- 9.להקה ישראלית שנואה- 10.להקה שנואה מחו"ל- 11.רוק או פופ? 12.רוני סופרסטאר או דניאל זילברשטיין [האמת שזה לא ישנה כ"כ,דניאל זילברשטיין הוא הרוני סופרסטאר הזכר P:]? 13.פאריס הילטון או בריטני ספירס? 15.מה חשוב יותר,הלחן,המילים או שילוב של שניהם [מן הסתם..]? 16.המון זמרים מתמסחרים-האם לדעתכם זה טוב או רע? 17.אתם יודעים לשיר בכלל :p?! 18.הקליפים או המוזיקה עצמה? 19.מוסיקה או מוזיקה?

שלי פאר

New member
אני הכי הכי!

1.זמר ישראל אהוב- דודו טסה עברי לידר הראל סקעת שי גפסו 2.זמרת ישראלית אהובה- מירי מסיקה איה כורם קרן פלס נינט טייב 3.זמר אהוב מחו"ל- 4.זמרת אהובה מחו"ל- 5.להקה ישראל אהובה- גיים בויז 6.להקה אהובה מחו"ל- 7.זמר&זמרת שנואים מישראל- כל אלה של המזרחית והדכאון 8.זמר&זמרת שנואים מחו"ל- 9.להקה ישראלית שנואה- אין... 10.להקה שנואה מחו"ל- 11.רוק או פופ? הכל! 12.רוני סופרסטאר או דניאל זילברשטיין [האמת שזה לא ישנה כ"כ,דניאל זילברשטיין הוא הרוני סופרסטאר הזכר P:]? אף אחד מהם 13.פאריס הילטון או בריטני ספירס? אף אחת מהן 15.מה חשוב יותר,הלחן,המילים או שילוב של שניהם [מן הסתם..]? השילוב 16.המון זמרים מתמסחרים-האם לדעתכם זה טוב או רע? זה גרוע! 17.אתם יודעים לשיר בכלל :p?! כן... 18.הקליפים או המוזיקה עצמה? המוזיקה עצמה והקליפ בחלקו 19.מוסיקה או מוזיקה? מוזיקה

RTur

New member
עונה:

1.זמר ישראל אהוב- דודו טסה, פיטרוט, עברי לידר 2.זמרת ישראלית אהובה- בטי, קרן אבראשי, קרן פלס, איגי וקסמן, לירז צ'רכי.. 3.זמר אהוב מחו"ל- אממ.. אלחנדרו סאנז 4.זמרת אהובה מחו"ל- סולדד פסטורוטי 5.להקה ישראל אהובה- הדורבנים 6.להקה אהובה מחו"ל- רד הוט צ'ילי פפרז 7.זמר&זמרת שנואים מישראל- 8.זמר&זמרת שנואים מחו"ל- 9.להקה ישראלית שנואה- 10.להקה שנואה מחו"ל- 11.רוק או פופ? אין העדפה 12.רוני סופרסטאר או דניאל זילברשטיין [האמת שזה לא ישנה כ"כ,דניאל זילברשטיין הוא הרוני סופרסטאר הזכר P:]? אם כבר אז דניאל 13.פאריס הילטון או בריטני ספירס? בריטני 15.מה חשוב יותר,הלחן,המילים או שילוב של שניהם [מן הסתם..]? השילוב של שניהם 16.המון זמרים מתמסחרים-האם לדעתכם זה טוב או רע? רע 17.אתם יודעים לשיר בכלל :p?! כן 18.הקליפים או המוזיקה עצמה? מוזיקה 19.מוסיקה או מוזיקה? מה זה משנה? חחח

RTur

New member
../images/Emo122.gif ארתור תלמד לשרשר! ../images/Emo6.gif

../images/Emo9.gif

1.זמר ישראל אהוב- יש המון. 2.זמרת ישראלית אהובה- כנ"ל. 3.זמר אהוב מחו"ל- קרייג דיויד. 4.זמרת אהובה מחו"ל- כריסטינה אגילרה, אלישה קיז. 5.להקה ישראל אהובה- כל מיני. 6.להקה אהובה מחו"ל- כנ"ל. 7.זמר&זמרת שנואים מישראל- הרבה. 8.זמר&זמרת שנואים מחו"ל- לא יודעת. 9.להקה ישראלית שנואה- אנאערף. 10.להקה שנואה מחו"ל- כנ"ל. 11.רוק או פופ? רוק. 12.רוני סופרסטאר או דניאל זילברשטיין [האמת שזה לא ישנה כ"כ,דניאל זילברשטיין הוא הרוני סופרסטאר הזכר P:]? ברור שדניאל זילברשטיין
. 13.פאריס הילטון או בריטני ספירס? בריטני. 15.מה חשוב יותר,הלחן,המילים או שילוב של שניהם [מן הסתם..]? מילים. 16.המון זמרים מתמסחרים-האם לדעתכם זה טוב או רע?לא טוב ולא רע. 17.אתם יודעים לשיר בכלל :p?! תגידו אתם. 18.הקליפים או המוזיקה עצמה? מוזיקה עצמה. 19.מוסיקה או מוזיקה? מוזיקה P:

nuna19

New member
אני גם!!!

1.זמר ישראל אהוב-דני סנדרסון,גידי גוב,דודו טסה כמובן,ארתור כץ(!!!) ועוד שניים שאתם עוד תשמעו עליהם: עומר טל ועמירם בטיה! 2.זמרת ישראלית אהובה-קרן אבראשי ואחינועם ניני 3.זמר אהוב מחו"ל-אין 4.זמרת אהובה מחו"ל-אין 5.להקה ישראל אהובה-הדורבנים!!!!!!!!!!!!!!!!!!,משינה,בית הבובות (קצת...) 6.להקה אהובה מחו"ל-רד הוט! 7.זמר&זמרת שנואים מישראל-עידן יניב (שלי לא להרביץ לי.) וזמרת:איה כורם 8.זמר&זמרת שנואים מחו"ל-כולם בערך... 9.להקה ישראלית שנואה-סינרגיה 10.להקה שנואה מחו"ל-לא אוהבת חו"ל כ"כ... 11.רוק או פופ?רוק 12.רוני סופרסטאר או דניאל זילברשטיין [האמת שזה לא ישנה כ"כ,דניאל זילברשטיין הוא הרוני סופרסטאר הזכר-אף אחד מהם! איכס... P:]? 13.פאריס הילטון או בריטני ספירס?אף אחת מהן! 15.מה חשוב יותר,הלחן,המילים או שילוב של שניהם [מן הסתם..]? שניהם אבל אני הרבה פעמים מתייחסת למילים בלבד. 16.המון זמרים מתמסחרים-האם לדעתכם זה טוב או רע?אני לא אוהבת את זה... היה לי מאוד קשה לראות את משינה למשל על במה בצבע סגול... 17.אתם יודעים לשיר בכלל :אני לא מזייפת חחחחחחחחחחח... אני חושבת שכן... קצת... P?! 18.הקליפים או המוזיקה עצמה?חוץ מבקליפים של דודו והדורבנים המוסיקה עדיפה. (דוגמה מצויינת:הקליפ של סיגפו-בית הבובות...) 19.מוסיקה או מוזיקה?נורא משנה? תודה שלי! אחלה שאלון מתוקה!!!!!!!!!!!!

nuna19

New member
אוי! תיקון קטן

15.הרבה פעמים אני מתייחסת למנגינה(!!!!) בלבד. סליחה..

למעלה