להיות עם טפשי. מאת אסי דיין (קצת יותר מ10 ש')

להיות עם טפשי. מאת אסי דיין (קצת יותר מ10 ש')

לפי הסקרים יש פה חצי מיליון אידיוטים שעומדים להצביע למגיש החדשות, בנו של.., יפה התואר עם הרזומה של סלרי ששרת בעתון "במחנה", כתב ספרי-מתח בנסיון להיות ריימונד צ'אנדלר, שיחק רע ברוח הסרט "שירת הסירנה", כתב את הסידרה האלמונית: "חדר מלחמה", כותב עמוד זהיר עבור משכורת שניגמרת בארבעה אפסים, ומגיש ישירות מן הטלפרומפטר את הכתבות המאוזנות הייטב, של ערוץ 2 , מבלי שאפילו אחת מעשרות הכתבות שמתחתיו, תעיר או תעורר את הצופים להגיב בחומרה, בצעקה, בשטנה או אהבה... וטרם שמענו ממנו איזו דעה על הסיכסוך, על היריקות של החרדים, על רדיפת השמאל, על "ישראל ביתם"... אפילו מחיר הקוטג'... לא ימחקו את החיוך הניטראלי שנזהר לא לחרב את יופיו שחצי מיליון צופים יבחרו בו ב-"רשימת השרים בציבור" שהגברת עינת שרוף תלווה את 17 המנדטים שלו ב-"אנו נושאים לפידים" ועוד מסמר יתקע בארון הקבורה של הכמו-מדינה הזאת. אז ככה, מרוב קנאה, ולמרות שלא יצא לי להגיש חדשות, או להיות יפה. אבל גם אני 'בנו של' ושיחקתי את סגנו של יהורם גאון ב"מבצע יונתן" וגם שרתתי בצנחנים וכתבתי את מרי הנפש והרמתי טיפה את המורל של העם ב-"גבעת חלפון" והייתי נאה ב-"בטיפול"... ככה שאני שוקל לרוץ עבור מנדט אחד שיסדר לי את החודשית+טלפונים, עתונים וארוחות במזנון חינם ואולי אולי אבגוד ברשימתי ואצטרף ליאיר לפיד, במטרה ללמוד פיתוח קול ולשיר בציבור את "אני טמבל". ואתם מוזמנים לתת קולכם לרשימתי ששמה יהיה: "תצ'להי"-תנו צ'אנס לאסי הפחות יפה. בתודה מראש: אסי דיין. סמל ראשון במיל. בנו של משה דיין היה יפה מאוד ב-"הוא הלך בשדות" צופה קבוע ב'יומן השבוע' ומעריץ המגיש כתב את "שיר הפרייכה" כתב וביים 18 סרטים רק כדי שתהנו שימו תצ'להי בקלפי, תעשו טובה, אני חנוק בלי גרוש!!

Sודית

New member
מזה? קינאה? צרות עין?

מעניין אותי מתי הוא כתב את זה......הוא בכלל עוד יכול לכתוב? אפרופו קינאה - מחלה קשה מאוד...... ומה זו קינאה בעיניכם? אומרים שיש קינאה בריאה - זה נכון?

צהלול

New member
כשאסי דיין לא על כדורים

הוא כותב גרוע.... מעניין איזה פוסט הוא יוציא על נועם שליט או קרנית גולדווסר, ששניהם עושים כמעשה לפיד.

Sודית

New member
פעם ראיתי איזה קליפ על אסי דיין, אצלו בבית

משהו מזעזע.....ניסיתי למצוא אותו ולא הצלחתי. ראיינו אותו אצלו בבית, הוא חצי מסטול או מסומם, חשבתי לרגע שזה מבויים מרוב שזה נראה מחריד. מישהו ראה את זה?

TJ

New member
אבל תודו שמה שהוא כתב על יהיר לפיד נכון....

לא קראתי עד הסוף - יותר מ-10 שורות....

הימון78

New member
אסי דיין צוחק עלינו ויורד על האינטלגנציה שלנו

מי הוא שיגיד לי למי ולמה אני מצביע! מי הוא שיקבע את הפרמטרים שלי להצבעה. יש כאן ירידה חזקה על ציבור שלם שלא מטומטם ויפה לו לדיין להפנים, אנחנו לא מטומטמים. וחוץ מזה אני לא סובל את המתחזה הזה - אסי דיין - לך לעבוד ותפסיק לבכות כמה אתה מיסכן.

TJ

New member
תן דוגמא למי שכן מותר להגיד לך למה להצביע

מי הוא שכן יקבע לך את הפרמטרים? מי הוא שכן מותר לו לרדת על האינטליגנציה שלך? חוצמזה הוא יליד 45 וכבר לא חייב לעבוד...

למעלה