להיות עצמי

להיות עצמי ../images/Emo88.gif

להזכירכם, בפינה זו יבחר גולש שבועי שיענה על השאלות שלכם, כל מרואיין בוחר את המרואיין שבא אחריו [במסר לכינוי שלי – להיות עצמי ] . נא לא לבחור אנשים שרואיינו כבר. מי שרואיין עד כה: דניאלוש16 היחידה אשה שמחלקת ממתקים MORIYAE Matanky inbarIL Refreshing Menta R a i n B o w 1 8 הילי ילדת ירח1 שפתיים סדוקות moriboy666 נשברו לך הכנפיים 999שקד דגן the Girl of Love מורי לנצח אני רואה כפול אחרי שאני מכריז מי המרואיין, הוא צריך לענות על מס' שאלות כלליות: שם: אזור מגורים: גיל: אמן/שיר אהוב כרגע: תמונה: משהו לאומה: אחרי זה אפשר לשאול אותו כל מה שבא לכם... המרואיין שלנו להיום הוא: חייה [ העונה לשם: בת 1986 ] . תהנו, וסורי על הבלבול
!! שלכם
מתנקי

../images/Emo214.gifחייייייייייייייההההההה!!!

מתי אני כבר אראה אותך?! בכמה הופעות של כפיר היית?? מה השיר האהוב עלייך של כפיר? אם היית בוחרת שיר [שעדיין לא יצא] כסינגל לרדיו, במה היית בוחרת? בגלל שאני לא מכירה אותך כל כך, תמליצי לי על - 3 תחביבים שלך 2 מאכלים שאת אוהבת ו1 תכנית שאת לא מפספסת

בת 1986

New member
הדררררררר../images/Emo9.gif

מתי אני כבר אראה אותך?! אמממ, מקווה שבקרוב, גם אני מתה לראותך!! בכמה הופעות של כפיר היית?? 3.. אני ממש מתגעגעת כבר.. זה היה אינטנסיבי חודש וחצי בערך.. ופתאום אין כלום
מה השיר האהוב עלייך של כפיר? אמונה
אם היית בוחרת שיר [שעדיין לא יצא] כסינגל לרדיו, במה היית בוחרת? בובה על חוט ואושר ועצב.. בגלל שאני לא מכירה אותך כל כך, תמליצי לי על - 3 תחביבים שלך: 1- צילום 2- קריאה 3- מחשב 2 מאכלים שאת אוהבת: 1- אורז 2- צ'יפס ו1 תכנית שאת לא מפספסת : בקושי רואה טלויזיה.. אבל התמכרתי ל- "על קצות הצבעות"..

inbarIL

New member
חיה../images/Emo9.gif

מווותק:) הרבה זמן לא דיברנו
צריך מתישהו
בכל אופן, איך התחלת לשמוע כפיר? איזה אדם השפיע לך על החיים ממש, שאם הוא לא היה החיים שלך היו נראים אחרת היום?
ענבר:)

בת 1986

New member
ענבר היפה../images/Emo9.gif

באמת המון זמן.. הגיע הזמן שניפגש גם
בכל אופן, איך התחלת לשמוע כפיר? אמממ, חיפשתי אומנים חדשים במייספייס.. והתאהבתי ב"יש לך כח" ו"אמונה".. איזה אדם השפיע לך על החיים ממש, שאם הוא לא היה החיים שלך היו נראים אחרת היום? אמא
אין כמוה, היא מדהימה

חיהההההה :>

אם היה משהו אחד שיכולת לעשות כל החיים שלך ולהפוך אותו למקצוע, מה הוא היה? [יכול להיות גם דברים הזויים כמו שתיית קולה
]

בת 1986

New member
יעל../images/Emo9.gif

שאלה מעולהההה אם היה משהו אחד שיכולת לעשות כל החיים שלך ולהפוך אותו למקצוע, מה הוא היה? אממ, לרבוץ כל היום מול הטלויזיה.. לישון, לקום, לישון לקום.. פאנןןןן אני עצלנית, נו מה..

....

נותנים לך סכום כסף מסויים שמספיק לקנייה אחת של מוצר אחד, מה תקני- בגד, נעליים, דיסק/DVD, קרמים ומוצרי טיפוח למיניהם או אוכל/שתייה?

בת 1986

New member
שקד../images/Emo9.gif

נותנים לך סכום כסף מסויים שמספיק לקנייה אחת של מוצר אחד, מה תקני- בגד, נעליים, דיסק/DVD, קרמים ומוצרי טיפוח למיניהם או אוכל/שתייה? באררררוווורררר שבגד!!! חולת שופינג

../images/Emo126.gifחיה נשמתי../images/Emo99.gif

מה את הכי אוהבת בלימודי הקולנוע שלך? חולה עלייך!!

בת 1986

New member
נטע מהממת../images/Emo9.gif

מה את הכי אוהבת בלימודי הקולנוע שלך? את ההפסקות.. חח סתם, את השיעורי צילום

בת 1986

New member
אני בדיליי על!!!! מתנצלת../images/Emo10.gif

לימודים, מחשב דפוק וכו' שם: חיה אזור מגורים: צפון גיל: 21 אמן/שיר אהוב כרגע: קרן פלס!!! תמונה: נמנמנמ משהו לאומה: אמממ... בא לי טובלרון.. מי נמצא בדיוטי?

בת 1986

New member
אתי המותק../images/Emo9.gif

אז חיה.. מה קורה? אחלה בחלה גחלה מתי אני אזכה לראות אותך בהופעה ולעושת איתך שיגועים?? בחמישי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אין, את חייבת לבוא, חייבת!!

למעלה