להיות פסיכית או לא להיות פסיכית זו השאלה

shira3121

New member
להיות פסיכית או לא להיות פסיכית זו השאלה

אז אני בהריון מס 5 וזה הולך ונעשה כיף יותר מפעם לפעם כי עכשיו בנוסף לתופעות הרגילות שיש לי בהריון יש לי גם סחרחורות (אולי מהאספירין) ואני יותר נפוחה ועייפה כנראה בגלל התמיכה של הפרוגסטרון. מפה לשם יש לי 2 דילמות שמטרידות אותי-

הראשונה היא ללכת לבדוק אם יש לי שק ברחם, אני אוכלת סרטים על זה שאולי זה הריון כימי והפרוגסטרון מונע ממני לקבל מחזור ואולי זה חוץ רחמי וצריך להפסיק בהקדם. בהריון האחרון הצלחתי להתאפק ולא להגיע לאף בדיקה חוץ מהדופק והשקיפות ואז גיליתי בשקיפות שזה לא התפתח מהדופק אז אני לא מתכוונת לחזור על הטעות הזו שוב ומצד שני ללכת לראות שק מרגיש לי אידיוטי במיוחד

הדילמה השניה זו בעיונת חיי בשנה וחצי האחרונות- יש ל יהמון מכנסיים במגוון מידות ויחד עם זאת אין לי מכנסיים ללבוש, גם אלו שהם מידה גדולה יותר ממה שאני לובשת מצליחות גם ליפול ממני וגם להציק לי בבטן בו זמנית יש לי מכנסי הריון מתחת למיטה אבל אני לא מעזה להוציא אותן גם כי שוב ללבוש מכנסי הריון בשבוע 5 מרגיש לי מגוחך בעליל וגם מתוך טראומת ההוצאת בגדי הריון ואז ההחבאה שלהן מתחת למיטה שוב.

רונית 294

New member
היי

לגביי סעיף מס 1. אני הולכת בדרך כלל לראות שק. זה מרגיע אותי שההריון בתוך הרחם. לגביי סעיף 2. בהריון הזה לבשתי מכנסי הריון מהיום הראשון בערך. אולי זו לא חוכמה כי כבר עברתי הריון מלא ותקין אחרי האובדן אבל פשוט שום דבר לא היה לי נח או עלה עליי אז לא הייתה ברירה.

שירהד1

Member
מנהל
ברור שלהיות

ראשית, ברוכה הבאה, והלוואי הלוואי שההריון יסתיים בידיים מלאות.

שנית- לגבי הבדיקה- אל תאכלי סרטים. לכי להיבדק. זה לא אדיוטי ולא נעליים.
לא הבנתי משהו- את לוקחת פרוגסטרון על בסיס קבוע? מיום הביוץ?אני פשוט לא זוכרת...

שלישית- לגבי המכנסיים- איך את עם טייצים? זה יכול להיות פתרון מעולה. אני מתה עליהם, בלי קשר להריון:)

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז
09-7749028

shira3121

New member
אני אכן עם פרוג מיום הביוץ

הרופא פוריות אמר שאין סיבה רפואית לתת לי אבל בגלל ההיסטוריה ובגלל שזה לא מזיק ויכול להגדיל סיכויים שיהיה. העניין הוא שזה עושה לי תופעות לואי מהגהנום. כנל לגבי האספירין. טייצים אני לובשת רק לספורט ואין לי כל כך טוניקות רחבות. אולי באמת אלך ואקנה לי כמה ואז אלו יהיו בגדי לא הריון להריון

שירהד1

Member
מנהל
רגע, אז אם את לוקחת פרוגסטרון-

אז איך את יודעת שאת בהריון? עשית בדיקה ביתית? בדיקת דם?
עם טייץ לא חייבים טוניקות רחבות. ממש לא. אפשר גם חולצות נורמאליות, פשוט כאלו שיראו נחמד עם הטייץ.

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז
09-7749028

shira3121

New member
עשיתי בדיקת דם, אין סיכוי שהייתי לוקחת את הפרוג יום אחד נוסף

מעבר למה שחייבת

רונית 294

New member
צודקת.

לי בדרך כלל אין שום תופעות הריון והפעם היו לי בחילות רק בגלל הפרוגסטרון. בשבוע 12 הפסיקו לי את הפרוגסטרון וב"ה כבר בשבוע 20. אם זה מנחם אותך.

shira3121

New member
התמיכה הזו זה הגהנום

ובמקרה שלי בכלל לא ברור אם יש בה איזושהי פואנטה. לפחות חברה השאילה לי מכנסיים נמוכות אז יש לי מכנסיים

רונית 294

New member
גם במקרה שלי זה ניתן באופן

סתמי למדיי. בהריון קודם לא לקחתי. רק זריקות משבוע 16. אבל בהריון הנוכחי הוחלט לא לתת לי זריקות.

למעלה