להיות צעיר ואמיני...חויה אישית

• פותח הנושא amb2
  • פורסם בתאריך

amb2

New member
להיות צעיר ואמיני...חויה אישית

אז ככה אני בחור צעיר עדיין. שומר על עצמי לא להשמין ולהראות טוב וכזה. אני מנסה לימצוא לעצמי דברים שאני אוהב לעשות חוגים מענינים יוגה ועוד נושאים שאני אוהב לעשות אבל זוגיות אין לי ואני לא מרגיש צורך גם לחפש לי סקס אין לי צורך פנימי לחפש ולעשות.ככה שהחיים קצת מוזרים ואין כל כך עתיד האמת...להיות לבד ניראה לי יהיה מפחיד בעתיד יותר מעכשיו מה אתם אומרים?

Berethor

New member
לא צריך לפחד מהגיל

כדי להיות זאב בודד צריך אופי חזק והחלטיות. בנוגע לזוגיות אני לא חושב שצריך להרגיש "צורך", במקום זה תחשוב אם אתה מעוניין או לא מעוניין באופן כללי. "צורך" זה לא מה שאמור לדחוף אותך לזוגיות, "צורך" במקרה הזה זה חוסר אונים וחוסר יכולת לחיות לבד. רק החזקים ביותר והלא תלותיים מסוגלים לחיות לבד, ואין ספק בזה. לי נראה שאתה לא בטוח אם אתה רוצה זוגיות, אתה כל הזמן מדילמה, משום מה זה נראה שזה או מלחץ חברתי או מהפחד לשאר לבד בגיל מבוגר. העצה שלי לך זה קודם כל לא לסמוך על "צרכים", במקום זה תחליט מה אתה רוצה. תפסיק לפחד ממה שהיה, כל עוד אתה עושה תהחלטות הנכונות תהיה מוכן ללכת על פי הן. לכולנו אין "צורך" בסקס, אתה לא צריך לקשר באופן כל כך אוטומטי בין סקס לזוגיות, כפי שראיתה יש גם זוגות א-מיניים, אתה לא צריך לתפשר על כלום ולעשות מה שאתה לא רוצה, אם אתה רוצה זוגיות בלי סקס זה מה שתחפש אם לא אז לא. לא טוב לך לבד ? או שאתה פוחד שלא תוכל לדאוג לעצמך ולשאר לבד, תחליט מה אתה רוצה. אתה לא צריך לפחד מהעתיד אם אתה שלם עם ההחלטות שלך. תן לאומץ והחלטיות להוביל אותך, לא לפחד וה"צרכים". אל תירא.

amb2

New member
קודם כל

אתה חמוד להפליא... אם להיסתכל על המציאות אז תמיד חייתי לבד והייתי סוליסט נכון שזה מראה על אופי חזק מצד שני אין לי משיכה מינית לבנות בכלל ועוד דבר: אם לפעמים אתה מאוד רוצה משהו ובכל זאת אתה לא מצליח להשיג אותו דע כי זה נובע כניראה מכך שאתה לא באמת רוצה מספיק להשיג אותו . אילו רצית אותו מספיק בוודאות שהיית משיג אותו בהנחה שהוא אכן רצון שאתה באמת צריך אותו כדי לחיות טוב באמת ולא איזה שטות דמיונית מי שרוצה לחיות טוב באמת צריך להשתדל בכל כוחו לחיות את הרגע הזה בלבד. כלומר לא לעשות שום דבר בגלל מה שכבר קרב או בגלל מה שעוד יקרה אלא רק בשביל הרגע הזה בלבד וככל אדם יח יותר את הרגע הזה בלבד ככה הוא חי יותר טוב. כי באמת כל הקשיים שייש לאדם בחיים (חוץ מקושי בריאותי אמיתי.) הן רק בגלל 2 סיבות , או בגלל משהו שכבר קרב בעבר או בגלל משהו שעוד יקרה בעתיד כלומר הקושי נובע רק בגלל העבר/עתיד וחכן מי שאין לו את הרגע הזה בלבד החיים שלו טובים יותר.

amb2

New member
הסיבה היחידה

הסיבה היחידה שאני חושב שאני אולי צריך זוגיות זה רק הפחד להיות לבד בעתיד רק זה!. ולא מפני שאני רוצה כיום זוגיות- אני ממש ממש לא רוצה ! טוב לי ככה אני מסתדר מעולה עובד וגם נהנה

Berethor

New member
תראה זה לא פשוט

נראה לי שאתה לא בטוח בעצמך, או שאתה בכל זאת רוצה זוגיות או שאתה חושב שבעתיד תשנה את דעתך, אתה לא יכול לחיות בהנחה שבעתיד תשתנה, ואם תשתנה אז לא משנה. בגיל מאוחר קשה עד בלתי אפשרי כבר למצוא בת זוג זה נכון, אבל אם אתה החלטי ולא רוצה לחיות עם אף אחת אז אין סיבה שזה יפריע לך בעתיד, אם כרגע זה מפריע לך או יש לך ספקות כדאי שתבדוק מה אתה באמת רוצה ותהיה מוכן ללכת עם ההחלטות שלך.אתה צריך להחליט מה אתה רוצה ואז אין לך סיבה סיבה לחשוש ולתחרט, זה החלטה.

Berethor

New member
זה לא סיבה טובה

אם אתה באמת לא מעוניין בזה, אין סיבה שתלך על זה רק בגלל הפחד, בעתיד תהיה אותו אחד כמו עכשיו רק זקן, ואם הסתדרת לבד בגיל צעיר בטוח שתוכל גם במבוגר. בניגוד למיתוס שלא טוב לשאר לבד בזקנה, זה הפוך ולאדם זקן זה דווקא יותר קל וטבעי. גם רוב האנשים הנשואים מתאלמנים או מתים עד אז, ואם יש ילדים אז גם הם לא ממש עוזרים בכלום, מקסימום בית אבות או איזה מטפלת, זה מה שקורה לרוב, אז תחיה כל עוד אתה באמת חיי ואל תדאג למה היה שלא תוכל לדאוג לעצמך, זה במלא אותה תוצאה ורצון בסוף.

amb2

New member
תשובה מדהימה

מכל המאמרים שקראתי על העניין הזה אז התגובות שלך שוות פי אלף. אני אשמח לשמוע את הדיעות שלך גם בהמשך! ביי בינתיים עד פעם הבאה ותודה ענקית

amb2

New member
כבר אמרתי

אני לא בן 20 ואם הייתי רוצה זוגיות הייתי לפחות מנסה לחפש אותה כמו שכתבתי "מבחן הרצון הוא מבחן העשייה" זאת אומרת כשבן אדם לא משיג משהו זה אולי אומר שהוא לא באמת רוצה אותו. כך לגבי זוגיות. אני כנראה בן אדם מאוד חזק כמו שכבר אמרת על העניין הזה שרק אנשים חזקים מסוגלים ליחיות ככה. יש לי חברים קרובים בלי שום קשר ומשפחה הורים ואחים אחייניות ואני נראה אחלה ובכל זאת לא מחפש זוגיות כך שזה אומר שאני לא באמת רוצה אותה ויכולתי להשיג אותה אם הייתי קצת משקיע בזה שאני כל כך שומר עליו בקנאות לבד זה טוב לי. וככה אני רוצה שיהיה הלאה

inbardaf

New member
../images/Emo12.gif

אתה כבר כמה ימים כותב פה דברים שנראים כמו ניסיון לשכנוע עצמי. תהיתי כל הזמן למה אתה עושה את זה? מותר לשאול איזה טראומה?

Berethor

New member
טראומה מאישה

הרבה פעמיים קורה שטובים ותממים, נופלים על רעים ומנייקים גמורים. אז מישהי בגדה בו או נטשה אותו ושברה לו תלב וכו, ואז קורה אחד מהשניים, הוא רוצה להיות לבד או הופך לרע בעצמו, הוא בחר באפשרות הראשונה. עכשיו הוא יוצא תלב וישים אותו על אי קריבי. ככה זה אי אפשר לסמוך על נשים..

snoopytush

New member
לי באופן אישי נמאס

משני המינים אז נראה לי שאני אבחר בהומואים או לסביות... שותפות שלי ובנות אחרות רבות איתי על שטויות ועושות לי סצינות מאופרות סבון, בנים בזמן האחרון יותר בסדר אבל גם מהם אכלתי קקה בעבר ( לאו דווקא בהקשר רומנטי). או שאפשר לסכם שכל אחד והפק שלו ( סורי על השפה ה"גבוהה" נוח לי לדבר בסלנג).

snoopytush

New member
סורי על הפסימיות

יש לי נטייה להסתכסך עם השותפות שלי לחדר כל פעם מחדש
בנות הם עם קשה עדיף לגור עם בנים...

inbardaf

New member
ועל זה אמר אנשטיין:

יש כאלה שמנסים להבין את טבע האישה ויש כאלה שמסתפקים בתורת היחסות...

למעלה