להיות ראשון זה מחייב
המלצות

טולייצ

New member
להיות ראשון זה מחייב../images/Emo70.gif המלצות ../images/Emo41.gif

שבוע שלישי של ההמלצות השבועיות יוצא לדרך
בשבוע הקודם להזכירכם,קיבלנו המון המלצות על שירים וסרטים! אילו המלצות נקבל השבוע? אתם תחליטו
עד הפעם הבאה
חורף נעים!

פרקשון

New member
ברי סחרוףףףף

לא טוב ולא מספיק רק להכיר אותו צריך לעומק כי יש המון המון המון מה להכיר ולאהוב שיר אחד שאני מאוהב בו "השומר של הגן" או שתקנו את האלבום שלו "הכל או כלום" או שלא תשמעו את השיר בכלל!

גוטשה

New member
גלולות

אז ככה! ברדיו: 88FM! תחנה מצוינת, אין מה לעשות. באמת "המוזיקה הכי טובה ברדיו..." הנה משהו שיעניין אתכם, חובבי מוניקה סקס שכמותכם.. יש תוכנית ב-88FM שנקראת "נעים בכביש", וכל פעם מאחרים שם יוצר אחר, שמביא את המוסיקה שהוא אוהב. היום אירחו את יהלי סובול :) ספר: "על העיוורון"/ז'וזה סאראמגוּ ספר חזק, ממש "פותח את העיניים" ;) דיסק: BECK- See Change יסק ענק, יוצר ענק. סתם המלצה בכללי: תעשו יום הולדת עם המשפחה! עושים המון כסף :) אביגיל.-

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gif"על העיוורון"...

התחלתי לקרוא אותו.. והוא הפחיד אותי אז הפסקתי

keeeren

New member
טוב נו..

אז היום ב22:00 ברשת ג' ספיישל זבל כלומר שירים שעוד לא נשמעו ברדיו.. מהאלבום.. ריאיון של הרבה זמן עם הלהקה.. שווה להאזין!!=] ביס זה בערוץ 742

yardenbm

New member
אני אני

"אתה לא פליפה"- שיר בן זו** אין לי שמץ מי המבצע בתוכנה שאסור להגיד את שמה זה נמצא תחת הדורבנים אבל נראה לי שזה של להקה לא מוכרת. פורום מיי כמיקל רומנס שיעור חינוך מיני- כי זה פשוט שיעור קורע וזה נופל על ספורט איזה כיף ולסיום המיי ספייס שלי כי בא לי www.myspace.com/yardenbm אוף כל חברי נסעו היום לפולין (לפנות בוקר) ונשארתי בבד בארץ ;-[

טולייצ

New member
סרט - נפלאות התבונה

יש גם ספר,אותו עדיין לא קראתי,אבל שמעתי ביקורות מצויינות!

keeeren

New member
ראיתי

הוא ממש ממש מוזר אבל יפה.. מיוחד כזה.. ואלייז'ה ווד.. גרררר

טולייצ

New member
המלצות לכאן ../images/Emo91.gif

לא לשכוח
המלצה קצת שונה,מיכה ביטון,לאלו שאוהבים מוזיקה אותנטית! הכנתי עליו כתבה,כדאי לשמוע!

למעלה