להיות שומע חופשי באבולוציה גנטיקה

להיות שומע חופשי באבולוציה גנטיקה

אני מעוניין להכנס להרצאות בנושא גנטיקה או אבולוציה וכל החומר שיש כאן פחות או יותר בפורם מישהו יכול לשלוח לי מסר עם מיקום ושעה לגבי שיעורים ? אם כן אשמח, אני רוצה לציין שאני לא חייב להכנס לשמוע חומר לפי הסדירות שהוא מופיע בה אלא גם הרצאות מאמצע נושאים יכולות להיות קבילות בתודה מראש אריק

Wolverchenus

New member
אז ככה,

בעיקרון ברוב הקורסים הגדולים אין בעיה שתכנס כי אף אחד לא ישים לב שאתה לא סטודנט כי במילא הכיתה מפוצצת אנשים. כדי לדעת מה יש ואיפה אתה יכול להעזר בכלי נחמד שאני אוהב לקרוא לו "האינטרנט" ואז גם תוכל לדעת את השעות בכל אוניברסיטה בנפרד באמצעות האתר שלה. בהתחשב בעובדה שאנחנו בשביתה אני ממליץ לנסות להכנס לשיעורים של הפתוחה או של מכללות... אתה יכול גם למצוא ערבי עיון שפתוחים לקהל הרחב במכון ויצמן או בחמד"ע.

SilentMike

New member
יש הרבה מצגות חופשי ברשת אגב.

אתה יכול לקרוא אותם מראש או להדפיס ולקחת להרצאה או סתם לעיין בהן בבית. טוב התכוונתי לספק לינק אבל אני לא מצליח למצוא. משום מה כל מיני מחלקות למדעי החיים החליטו להחביא את הקורסים שלהם.

תסתדר עם אנגלית?

http://webcast.berkeley.edu/course_details.php?seriesid=1906978456 קורס מצולם ישר מהכיתה של אוניברסיטת ברקלי! אין שומע יותר חופשי מזה. (אם תעשה חיפוש ל-BIO, תקבל עוד קורסים).

למעלה