להיות ../images/Emo127.gifאו לא להיות../images/Emo128.gif
להיות או לא להיות ...איזה משפט זה ...יש בו כל כך הרבה אני דווקא רוצה לדבר היום על החלטות אישיות שאני עשיתי ... לפני שהפכתי להיות לאמא ...הייתי בחורה מאוד פעילה , אפשר להגיד שהייתי יותר בחוץ מאשר בבית עבדתי כמו שאומרים מצאת החמה עד צאת הנשמה ...הייתי עושה שעות נוספות על ימין ועל שמאל ... הייתי מגיעה בלילה למיטה , כבר לא רואה בעיניים , אבל היה לי כייף ..כייף של עשייה ... בהמשך ילדתי את ילדי המקסימים
...ואז נכנסתי לנעליים אחרות לתפקיד אחר ...אמא במשרה מלאה וכמו שכתבתי כאן לא פעם , אני אישית חושבת שהדרך הטובה ביותר לגידול ילדים היא פשוט לגדל אותם (אני שוב מציינת זאת דעתי האישית) לכל אחת הדרך שלה ...אין דרך טובה יותר או טובה פחות כל אחד עושה זאת עפ"י דרכו והבנתו... יחד עם ההחלטה להיות אמא במשרה מלאה קיבלתי על עצמי את תפקיד עקרת הבית ...עסקת חבילה שכזאת ... החלטה שמכניסה אותך למילכוד ...מצד אחד את רוצה לגדל את הילדים להיות איתם ובשבילם כל הזמן ..לחוות את כל ההתפתחות והגדילה ..ומצד שני ...את מוותרת על ההתקדמות האישית שלך ...על ההתפתחות שלך .... אני הריי לא יכולה לשבת במנוחה חייבת לעשות משהו..אז מצאתי לי קורסים לעשות (כדי להעשיר קצת את הידע
) ....בינתיים התעודות יושבות במגירה ... וכאן ההתלבטות ...מה לעשות להמשיך ולהיות בבית ...? לנסות ולפתח את עצמי דרך הבית , תוך שימוש בידע שיש לי..וכך לנסות לאחוז את החבל בשתי קצוותיו.... או לצאת ולעבוד בחצי משרה ?
להיות או לא להיות ...איזה משפט זה ...יש בו כל כך הרבה אני דווקא רוצה לדבר היום על החלטות אישיות שאני עשיתי ... לפני שהפכתי להיות לאמא ...הייתי בחורה מאוד פעילה , אפשר להגיד שהייתי יותר בחוץ מאשר בבית עבדתי כמו שאומרים מצאת החמה עד צאת הנשמה ...הייתי עושה שעות נוספות על ימין ועל שמאל ... הייתי מגיעה בלילה למיטה , כבר לא רואה בעיניים , אבל היה לי כייף ..כייף של עשייה ... בהמשך ילדתי את ילדי המקסימים