להיזכר בדייט אחרי 3 שנים...

• פותח הנושא bioc1
  • פורסם בתאריך

bioc1

New member
להיזכר בדייט אחרי 3 שנים...

הכרתי מישהו פה לפני 3 שנים בערך. יצאנו לדייט אחד כשעוד הייתי צעירה ולא זהירה...הוא בא לאסוף אותי. הוא לא הפסיק להרעיף עלי מחמאות באופן מוגזם ומלאכותי וחלק עיקרי מהשיחה נסב על סקס ונסיונו המיני והזוגי עם בחורות (אני הייתי עוד בתולה וטרחתי לציין את זה בפניו). כשהגענו לבית שלי (זה היה עוד באוטו) הוא התנפל עלי בנשיקה צרפתית ושלח ידיים לחזה. אמרתי סטופ.. הוא התנצל, אמר שלא יקרה יותר. חזרתי הביתה. החלטתי לתת עוד צ'אנס. יצאנו לדייט שני. נסענו לים. איך שהגענו הוא אומר לי שיש לו עניין לא סגור עם האקסית שלו והוא צריך שבועיים כדי לסגור אותו. לא הבנתי מה הוא רוצה ממני ולמה הוא הזמין אותי לדייט נוסף אם הוא מבקש שבועיים חופש. ביקשתי שיחזיר אותי הביתה. אחרי 3 שבועות הוא יוצר קשר ואומר שהוא סגר את העניין עם האקסית אבל לא בטוח שהוא רוצה קשר רציני ושיכול להיות שהוא רוצה רק סקס איתי ושההחלטה בידי. כמובן שאמרתי לו שלום ולא להתראות. מאז הוא הספיק ליצור קשר 3 פעמים. פעם בשנה בערך. בפעם הלפני אחרונה הוא טען שהשתנה, שהוא מרגיש פספוס וביקש עוד צ'אנס והיום הוא פנה אלי שוב. (בכלל לא ידעתי מי זה). הוא כתב שהוא מרגיש פספוס שלא יצא לו לנסות איתי, שהוא לא מצליח להכיר מישהי איכותית, שהוא מתחרט על מה שהיה אז ושהיו לו אילוצים וכ'ו... עוד לא קרה שבחור נזכר בי אחרי 3 שנים. יצאנו לפאקינג דייט אחד שאפילו לא היה כל כך מוצלח...

dudusch

New member
כמו שנאמר....

כנראה שאת מאלו שיכולים לאהוב אותם, יכולים לשנוא אותם, אבל אי אפשר לשכוח אותם...
השאלה היא האם נראה לך שכדאי להעלות שדים מהעבר, ולא להמשיך הלאה (אולי במקום מסויים זה מחמיא לך שזוכרים אותך אחרי כ"כ הרבה זמן)?

bioc1

New member
לא באתי להעלות שדים...

אין מטרה להודעה שלי...סתם נראה לי הזוי אבל מצד שני הכרתי אותו כאן אז אולי זה מתבקש....

dudusch

New member
אחלה ../images/Emo13.gif

מעצם זה שהעלית את זה פה, נראה שהוא כבר איננו. בכל מקרה, עלי והצליחי

belli80

New member
קחי את זה כמחמאה ../images/Emo9.gif

באמת נשמע מוזר.. אבל את יודעת משהו עוד יותר מוזר? נראה לי שיש לאחרונה קטע כזה.. יש לי שתי חברות שכל אחת מהן קיבלה בשבועות האחרונים טלפונים מאקסים שלהם (אם אפשר לקרוא להם ככה.. גם שם זה היה מן סיפור קצרצר כזה..) שסיפרו להן שהם מרגישים שהם לא נהגו איתם כראוי, ושזה מרגיש להם פיספוס, ושאולי אפשר להיפגש.. סתם ככה, ליישר את ההדורים... חשוב לציין שעל פניו אין שום קשר בין הבנים. "על פניו", כי מי יודע? אולי הם הולכים יחד לסדנאות טנטרה ויוגה, שבהם מסבירים להם שאם הם לא ייבקשו יפה יפה סליחה מכל מי שהם פגעו בו הם חוזרים בגלגול הבא בתור לטאות או שבלולים.. ? אז? אמרת לו כן?

bioc1

New member
השתגעת?

גם אם הייתי פנויה לא הייתי מסכימה...הוא עוד אז היה נראה לי מפוקפק

belli80

New member
הבנתי..

האמת היא שכתבתי תשובה ארוכה על זה שאין קשר לזה שאת במערכת יחסים, כי כוונותיו תמימות, אבל אז נזכרתי שהן לא...
חם לי מידי כדי לחשוב בהגיון. אז? אמרת לו שאת במערכת יחסים, ומאושרת עד הגג? או שפטרת את המצב באופן עצמוני?

אל דאגה, זה משהו עונתי כזה

האלרגיה חולפת עם סוף העונה, תמליצי לו לקחת איזה כדור טוב שיבריא אותו, אולי איזה פרח באך

מסכן...שוב אין לו סקס ?

לא שאני מזלזל בך חס וחלילה.... אבל הבחור סתום לחלוטין ,ומשועמם קשות ....

ד נ י ת3

New member
יש לי אחד כזה

שיצאתי איתו לפני 3.5 שנים בערך (במשך 3 חודשים) ומאז הוא כל הזמן שולח לי ד"שים, מציע לי לצאת לדייטים וכו'. שיתקדם

הנתן

New member
אבל מעולם לא יצאנו לדייט ../images/Emo12.gif

מצד שני, לי לא היית מסרבת אז זה בטח לא אני

אישון36

New member
אז את רוצה לומר

שההשראה שהיא רק 1% מהגאונות פועלת ? לפעמים מה שקובע זה לא כמות הזיעה אלא ההשראה. אישון. 99% השראה.

למעלה