להיטים של לד זפלין

pothead 777

New member
להיטים של לד זפלין

שלום לכם פורום יקר אני חדש פה אם בבקשה תוכלו לתת לי שמות של הלהיטים של לד זפלין ושמות הדיסקים הכי איכותיים שלו, תודה רבה אחלה יום.

M e n s R e a

New member
להיטים:

Stairway to heaven Whole lotta love Black dog All my love Kashmir אבל אתה כנראה תפספס הרבה מוסיקה טובה אם תשמע רק את הלהיטים האלה. האלבום שכולל הכי הרבה להיטים הוא הרביעי של הלהקה.

pothead 777

New member
צודק לגמרי מבין אותך.

אז אם תוכל בבקשה להמליץ לי על שירים שהם מוזיקה טובה יותר מאשר להיטים

M e n s R e a

New member
הנה כמה המלצות

לא מזמן נשאלה השאלה הזו, אז אני מצרף לינק לשרשור ההוא ושלא תבין לא נכון-העובדה שיש ללדזפ להיטים, לא הופכת את הלהיטים שלה לשירים פחות טובים מאלו הפחות מוכרים, פשוט יש לה עוד הרבה שירים מעולים, שאינם מוכרים לכל אחד. הנה עוד כמה המלצות לשירים ספציפים, אבל קח בחשבון שזו רשימה חלקית ביותר You shook me What is and what should never be Achilles last stand We're gonna groove Wearing and tearing Tangerine Babe, I'm gonna leave you Since I've been loving you

sherrron

New member
ורוצה להוסיף ברשותך

Dazed and confused When the levee breaks tangerine rover custard pie

M e n s R e a

New member
של הצפלין מעופרת

צפלין זה זכר

SaintJohn

New member
תקנה אלבומים, אתה לא תתחרט.

גש לחנות הדיסקים הקרובה לביתך, בקש מהמוכר החביב אלבומים של לד זפלין, שלם במיטב כספך, וחזור הביתה מאושר וטוב-לב. נשמח לקרוא פה בפורום התרשמויות שלך מהאלבומים. תהנה לך.
"שלו"

אלונורה

New member
הקדוש צודק !

אולי כדאי להתחיל עם איזה אוסף טוב, מה שעולה בראשי כרגע זה האוסף הכפול Remasters (צודקת ? יש הסכמה ?) תכין לעצמך שתיה טובה, שכב פרקדן (כי אחרי כן תכנס לאמוק ותשתולל עם המוסיקה הטובה) ופשוט תהנה !

JumpInTheFire

New member
למה אוסף, למה?

אני ממש לא מבינה את זה. אני חושבת שהחיבור עם להקה מגיע עם ההכרות האמיתית עם האלבומים ולפי התקופות. אוסף פשוט מבלגן הכל ביחד

M e n s R e a

New member
בהרבה מקרים הייתי מסכים איתך

כי לקנות את כל הדיסקוגרפיה של להקה יכול להיות יקר ומיגע, אבל במקרה של לדזפ-יש להם כ"כ הרבה שירים מדהימים, שחבל פשוט.

AeroTom

New member
../images/Emo45.gif

אף פעם לא הבנתי את המושג "לשמוע שירים" ולא אלבומים...צא וקנה אלבומים ותתחבר אליהם ותכיר. ועדיף אלבומי הסטודיו ולא אוספים.

אלונורה

New member
אם הוא לא מכיר בכלל .. לא עדיף אוספים ?

קצת מכל דבר, קצת מכל תקופה, תסכים איתי שהאלבום הראשון הוא לא כמו הרביעי וכו' ....

למעלה