להיכן נעלם ירון מישר?

מושיק -חדש בפורום ?

האם כתבת כבר אצלנו ? אני שואל כדי למנוע חשד , שאנשים מסתננים וכותבים בעילום שם, כדי להשיג מטרות אחרות. ועכשו לענין. אני בדיעה , שהחידות של מירי מוסיפים ענין וידע לחברים. מי שלא אוהב את זה - מדלג. לא כל מה שכותבים כאן מענין את כולם. אני חושש - שהיחס לנושא החידה קשור ביחסים אישיים. עלינו להתעלם מכך. ולך ירון אני מודה , על הגיוון הרב שאתה מכניס בפורום, אני אשמח אם תהיה "מסרב פקודה" - ותנהג לפי מה שנוח לרוב החברים. אמנם אני נחשב "שפן" - כי יש לי דעה עצמאית , שמחניפה לך - אבל זו האמת האישית שלי. קראנו רשמים , של חברים בפורום , על ההרקדה הנפלאה בעזריאלי. כולל של אביגל הצעירה (14). יישר כוחך וכוחו של רוני סימן טוב. תן לאחרים להלל. יהללוך - זרים - ולא פיך, כי אין נחתום מעיד על עיסתו. בידידות

להיכן נעלם ירון מישר?

אני מבינה שהמרתון נמשך עד הבוקר וירון מישר עדיין ישן. איך אני יודעת? בגלל העובדה שאני מעירה לאורחים כי יכתבו במקום הנכון - במקומו! איך עוד? לא יתכן שירא את הרשמים על עזיראלי ולא יגיב... אז מנוחה טובה לירון מישר. הביקורות והתגובות שלך חסרים לנו בפורום.

לפי השטלתנות אני רואה שירון חזר...

הנה ירון סיים לנוח מערב מיגע אתמול וחזר עם כל השליטה בידיו והוא כבר מצווה - חזרו אל החידה - אם רוצים ואם לא הוא העלה את החידה לראש העמוד ואתם קדימה עבדים - חזרו לחידה - אל תענו לבעיות או שאלות אחרות שאתם חפצים בהם - ומה כל כך טוב בחידות הללו? הם קשורות לעסקים - החידות נעוצות בתוך הקלטות שמוצגות למכירה באמתחתו של ירון מישר - ביזנס זה ביזנס - אז קדימה לעבודה...

למעלה