להיכנס!!

להיכנס!!

אני אוהבת אתכם !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחח שנת הלימודים החלה בטירוף!! טונה של שיעורים הבגרויות יוווווו איזה לחץ!!! אבל אני אוהבת לחץ אני נהנת מזה שיש לי מה לעשות ושבסופו של דבר אני מצליחה לסיים את הכל במקסימום הצלחה שאנ יכולה.. בכל מקרה רציתי לשתף אתכם בכך שמחר אני וחברי נעשה חיים!! שחיה לילית ואז נראה מה יתפתח.חחח אבל אניי יודעת שיהיה סבבה ואני מאושרת! בןצ´וק!!! אני מתה עליך גילגיל אני חולה עליך!!! ולכל אותן ואותם אנשים מדהימים אני מתה עליכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחח וטוב לי! ואני אוהבת אתכם שוב ואני קצת השתגעתי.. איזו מן לוחמת אבלה אני מה?!! אבל חפיף זה הכל מאהבה.. ו.. זהו שיהיה לכם לילה מקסים ויום טוב ומעולה מחר ופעם אחת אחרונה.. אני אוהבת אתכם!!!! צ´או איב נ.ב- א נ י א ו ה ב ת א ת כ ם !!!!!!!!!!!!!!!!

לך דויד אהובי!

לאהבה אין תנאים!!!! באמת שלא.. למערכת יחסים יש תנאים וזה שיהיו יחסים דו צדדיים ולא חד כיווני אבל לאהבה!!! אין תנאים!!!!!!!!!!!!!!! אוהבת אותך עד אין קץ עד השמים הכוכבים וחזרה ללא תנאים!!!! איב

Bronko

New member
נדלקתי ../images/Emo16.gif

וכבר אני מפנטז ומדמיין לאן זה מוביל ואלאק זה ממש לא משנה מה שיהיה אז אם תלכי מפה מחר תשאירי לי פרח. ובכל מקרא אל תשכחו לקחת איתכם את אהבת חיי.

איבושששששש

נפלאה! זה טוב שאת עומדת בלחץ, ואפילו מוצאת זמן להנות.. רק תשמרי על עצמך.. חחח להשתגע זה מעולה. סמכי עליי!! אוהבת ! גם! שני

time to fly

New member
ווווווווווווווווווווווווווווווווואו

איזו הודעה מלאה באופטימיות, אושר ואהבה כלכך נפלא אני שמח כלכך בשבילך על האושר העצום שלך על המתנה הזאת שקיבלת
שלומי

שני, שלומי וברנקו אהובי הנצחיים!!!!

איזה כיף זה שמגיבים ל הודעותי!!!!!!!!!!! תודה!! אני אוהבת אתכם!! עכשיו חזרתי מהים והיה הכי כיף בעולם כמו שקיוותי שיהיה!!! לך בן שלא מגיב להודעותי יש לי רק לומר... בוש לך מתוק שלי!!! מוסרת המון אהבה ודרישות שלום חמות מאוד!! ממני איב נ.ב- בתור אחת שמחשיבה את עצמה לחלק מעצבן מהפורום יש לי שאלה בהקשר לפורום (הגיע הזמן לא?!): נצא מנקודת הנחה שכולנו פה לוחמים, איך אני יכולה לגבור על פחדים שלי זותומרת אם למשל יש לי מעין פרנויה כלשהי ואין לי סיבה שהיא תהיה אבל היא עדיין קיימת למרות שבאמת אין סיבה שהיא תתקיים עכשיו השאלה יא האם יש דרך שאתם יכולים להמליץ לי עליה. זה בעיקרו של דבר פחד ואני מקווה שהשאלה שלי רלוונטית ואני אשמח לתשובה שוב.. אני חולה עליכם ויום טוב לכולם!! מי שצריך קצת אושר ושמחה יכול לקפוץ אלי אי אשמח לחלוק!!! לילה טוב איב

time to fly

New member
את כלכךךךךךךךךךךךך מתוקה ../images/Emo23.gif

באמת את כלכך מקסימה תישארי הרבה זמן ככה חמודה
אם את מכירה דרך מוגדרת ולברורה, אשמח לשמוע צריך רק להביט לפחדים בעייניים, להבין שאנו בוחרים לחיות איתם, ולבחור בלא לחיות עימם וזהו, על רגל אחת הכלים, להתמודד עם זה, הכלים להפסיק עם זה, ירכשו עם הזמן בצעדתך בדרך שלך זה רק מה שבא לי עכשיו בבוקר
אוהב מאוד גם אני שלומי

למעלה