להילה מביה"ס הקודם:

להילה מביה"ס הקודם:

כן, עברה שנה שלמה ואני לא סולחת. עכשיו, בלי עין הרע, יש לי חברות משלי, ואני לא שוכחת. ארבע שנים התנהגת אלי כמו- אני לא מוצאת מילה מתאימה. ולמרות שאומרים שזה רע, אני עדיין נוטרת טינה. אם אני אפגוש אותך בעתיד במדבר, ותתחנני למים, לכי תציקי לבת אל שלך,החברה שלך, השפוטה שלך. בהתחלה ריחמתי עלייך בגלל מה שקרה לך בכיתה ד´. אחר כך כבר לא ריחמתי. עכשיו אני שוב מרחמת עלייך- בגלל שאת ילדה עלובה. בשנאה:

דן צ

New member
כל הכבוד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

רק דבר אחד קטן והוא השינאה. קשה לי לראות שינאה כלפי בני אדם , כל סוג של שינאה כלפי כל אדם באשר הוא אדם . השינאה היא אחת המעלות הפחותות ביותר שאדם יכול להגיע אליה , אפשר לומר "לא אוהב" , "לא מחבב" אבל שונא?? פשוט להימנע מכך

Y A E LY

New member
הקו בין אהבה ושנאה

הוא ממש דק.... ולכן אני מעדיפה-את לא מחבבת או משהו כזה...

ש*אני* אקפיץ?

הילדה הזאת באמת הייתה מגעילה אלי. זה לא שהיא גנבה לי חבר/ה, זו הייתה התעללות מאסיבית לאורך ארבע שנים!

Snitch

New member
עינת... ../images/Emo88.gif

אני מכירה את סוג הילדות האלה. אחת מהן מיררה לי את החיים במשך שנתיים, עד היום. אבל עכשיו אני כבר יודעת בדיוק מה היא שווה ואני כבר לא שפוטה שלה כמו פעם. את צריכה להתרחק ממנה כמה שיותר, לא להגיע למצב בו היא תנצל אותך עוד פעם. (כמו מה שקורה לי) ואם את מקנאת בה כי היא מצאה חברה חדשה- כל מה שנותר לך זה לרחם על החברה הזאת, ולמצוא חברה נחמדה שכיף לך בחברתה ושלא תלחיץ אותך. ואני מבינה את עניין השנאה- במקרים כאלה, קל מאוד לשנוא.

../images/Emo104.gif

מעולם לא הייתי שפוטה שלה. אני לא מקנאה בה בכלל- מי רוצה? החברה הזאת היא החברה *היחידה* שלה... (זה נשמע כמו הכחשה) ילדה עלובה שכמותה...

למעלה