להילה פלד

Broken Promise

New member
להילה פלד

היי הילה זה ליאור.. ידיד של חנה הקטנה... חנה דיברה איתי,היא ניסתה לשלוח לך הודעה למייל. היא אמרה לי למסור לך שהיא ראתה את היצירה שלך במייספייס של אביב והיא מאוד אהבה , היא אמרה שאת מוכשרת מאוד. היא מוסרת לך ולילד המון נשיקות ושהיא מתגעגעת ואוהבת מאוד ומקווה לשמוע ממך בקרוב. זה האימייל שלי למקרה שתצטרכי אותו : [email protected]

hilape

New member
היי חנה !!!

יקירתי ממש ברגעים אלה אמרתי לעצמי שאכנס לאתר של דני אולי אמצא הודעה ממך נפלא לקרוא סוף סוף את הודעתך לא מעט פעמים רציתי לשלוח לך מייל אך כשלו הנסיונות שוב קיימת אותה בעיה שהיתה קיימת בפעם הקודמת אין זה מאפשר כניסה לכתוב מייל או בכלל להכנס אליו לכן לצערי גם לא אוכל לקרוא את הודעתך הפרטית ששלחת אליי פה כי נדרשת סיסמא והיא במייל שלי מה איתך יקירתי שמחתי לשמוע מאימך את הנפלאות החדשות אי שם בשבדיה מקווה שתביטי בהודעתי על מנת שתוכלי לכתוב לי עוד פרטים מן המסע המופלא שלך חוץ מזה אצלי הכל בסדר אני מאוד עסוקה עם אוריי ועייפה ואת שאר הדברים האחרים בנוגע לחן את מכירה את רובם הזעזוע נמשך ואינו מפתיע אותי הליכלוך זה הכתם הגדול ביותר שלא ירד מנפשו גם אחרי מסע החיים שלו כאן לא אפרט את חיי כאן אך את יודעת שהוא לא נותר נקי בצורה מכובדת גם אחרי הגירושין רבים לא נשארים כך שזה מגיע לשם הוא כרגיל מחליא עד אימה מוטב שלא אדבר עליו עזבי יש בחיים דברים שמחים בהרבה יותר והכי חשובים בעולם כמו הבן שלי כמו החתונה הקרובה של גיא לא נותר זמן רב לכך עוד חודש כבר ראיתי את סקיצת ההזמנות המיוחדת שלו כמה חבל שלא תהיי הייתי כל כך רוצה שתבואי לארץ יהיו אומנים רבים שעוסקים בתחום המוזיקלי שלו אפילו סקאזי שהוזמן גם ורבים אחרים כעת אני גם במסע של חיפושים אחר משהו מעניין ללבוש עד כה מצאתי לי מחוך נחמד ונשי והשאר עוד בחיפושים זהו מתוקתי מקווה שנשתמע ונתכתב בקרוב נשיקות ואהבה ממני ומאורי שכעת חולם על החתולה שלך וזה בטוח :)) הנסיך הקטן הזה טוב אני אלך לי לישון עייפה מאוד

hana haktana

New member
hilla

i am so sory if i hurt you love you like a sister i am sory

למעלה