להילה שלום

להילה שלום

כותבת לך מכתב גלוי בפורום, משום שאני מוצאת שזה נוגע לכל חבריו.... א. אודה לך אם תשני בחזרה את צבעי בפורום לשחור ..אני לא מחבבת אדום
וזה תמיד הזכיר לי מורות
(וגם כשבדקתי מבחנים ועבודות כמורה נמנעתי משימוש בעט אדום..ותמיד בחרתי תורכיז
, סגול
, שחור או גוון אחר שיבלוט שאיינו אדום..אדום הוא צבע האגו..לדעתי..) ב. פנית אלי לפני חודש בשאלה לגבי מוכנותי לקחת עלי את ניהול הפורום "תקשור עם מלאכים" ושבוע לאחר מכן עניתי בחיוב... (לאחר שחשבתי באם זה חלק מדרכי..והאם זה מתקשר אליה..אפילו פניתי בשאלת תקשור ומסרו לי שהפעם זו ההחלטה שלי בלבד..הוספתי ושאלתי שמא זהו מבחן אגו..ואמרו לי שלא..) את שמחת וציינת שעתה זה בידי תפוז
..משום שהם הבעלים) ג. משלא נשמעה כל פניה בנדון מהנהלת הפורומים..ולאחר מעל שבועיים...כשיצרתי קשר עם לי (מהנהלת הפורומים בנוגע לפורום שירה ופרוזה...), שאלתי גם בנוגע לניהול של הפורום הזה מה קורה... היא ענתה
שכבר יש לה שני מועמדים
אחרים לניהול הפורום ולגבי פורום תקשור עם חוצנים...לאחר מספר הבהרות ממנה הבנתי שגם הם לא ממש יודעים אך שיש תכנון לאחד פורומים.. אתמול בערב בתקשור עם חוצנים ראיתי הודעה .....ואף הגבתי שם לדברים ובכן מזה זמן מה שהפורום הזה מתנהל בספונטאניות ללא יד מכוונת ומתוך רצונם הטוב של מספר אנשים... לאותם אנשים שעונים אין גישה ללוח הניהול..למחיקה, לחסימה, לשינוי..והתמודדנו כמיטב יכולתנו עם הצקות
והטרדות שונות מצד עוברי אורח שבאים לפורום...מכיוון שחתימת המנהלת היא עדיין שלך..הילה טל ברנויה
אני פונה אלייך בבקשה לשוב לצבע הרגיל שלי בתפוז..האפרפר....
ונראה לי שהרבה אנשים פה ישמחו אף הם לדעת מה מתרחש מאחורי הקלעים.....
בברכת יום נעים - תמי

המחתרת איתך במאבקך הצודק

ויותר אנשים היו רוצים לדעת מה לכל הרוחות כתבת כאן, יש מצב לתרגום?

leikin

New member
מחתרת הפיטמה

לא הבנתי איזה אנשים רוצים תרגום? אתה והפיצול אישיות? לא מבינה מה המטרה שלך בלהיכנס לפורום הזה ולפורום תקשור עם חוצנים ובלי כבוד לכתוב הודעות מהסוג הזה?

המחתרת מאוד אוהבת את פיצולי האישיות שלה

למה לצחוק עליהם? המטרה היא כמובן, להראות הגיחוך המטופש של החיפוש הרוחני אחרי האמת בפורומים מאנשים שאף אחד לא רואה ואומרים שהם מדברים עם יישויות (ממתי זו מילה וממתי יש לה צורת ריבוי??) מכוכבים וספרות שונות, בלי שום יכולת להוכיח או לספק הסבר מתקבל כלשהו על שאלות פשוטות כמו :"עם מי אני מדבר?" "איך זה עוזר?" "איך אני יודע שאני באמת מדבר עם מישהו?" "האם יש הבדל בין העזרה שאני נותן לבין פלאסבו?" ושאר תהיות משונות שלא כאן ולא בשום מקום אחר של תיקשור (וגם כאן, ממתי זו מילה ומה המילה הזאת אומרת?) אף אחד לא עונה, אז לא נותר למחתרת אלא להראות את הגיחוך הכללי של העניין. אגב, המחתרת תשמח לקבל תשובות לשאלות.

leikin

New member
מחפתרת הפיטמה שוב שלום

ממתי מישהו אמר למישהו אחר מהו נכון ומהו לא נכון? במה צריך להאמין ובמה לא צריך להאמין? מי מינה אותך לצדיק שיביא לנו את האמת? אולי זו האמת שלנו? למה שלא תגחך לעצמך על הפורום ותעבור פשוט הלאה? למה להראות את עצמך כזה גבר (או אישה??) וכל הזמן להוכיח עד כמה אתה חכם ואנחנו לא?!

שאלות קשות

באופן עקרוני, המחתרת היא יצור חסר חיים וחברים שזוכה למעט הערך העצמי שהיא מצליחה לגייס, רק באמצעות השפלת אחרים, שנים של טיפול, כדורים ונזעי חשמל לא הצליחו לשנות את זה, מי יודע, אולי מלאכים וחייזרים יצליחו. מעבר לסיבה הפסיכולוגית הברורה לעין, המתחתרת שמה לב כי תעשיית הניו אייג', היא תעשייה המגלגלת מיליוני דולרים ובנויה, על אפקט הפלסבו וטרללה כללית במקרה הטוב ושרלטנות לשמה במקרה הקצת פחות, המחתרת, שגדלה על ערבות חברתית, בסך הכל ממלאת את חובתה האזרחית להצביע על שרלטנות וגזל בראשות הרבים. אבל בעיקר, הסיבה שהמחתרת נמצאת כאן, היא שאתם נורא, אבל נורא, נורא, מצחיקים... ודבר אחרון, המחתרת עדיין מציעה להעלם מחייכם אם מי מהמתקשרים, יגלה, מעל דפי הפורום, מה שמה של המחתרת ומאיזו עיר היא כותבת, או אפילו שם של מי מהוריה. זה לא צריך להיות בעיה בשביל מלאכים לא?

leikin

New member
נדמה לי שאני יודעת!

דר"כ בלי תקשור אתה בחור, בן 17, כותב מאזור הדרום איך אני? ובכלל, נדמה לי שזה שמישהו מגיב אליך עצם זה מה שמביא לך את הסיפוק, לא?

לא, ממש לא, ולא.

שם ומקום, זה לא צריך להיות בעיה למתקשרים, אני לא מבין, אם זה כל כך מעצבן אותך, למה את פותחת את הודעות המחתרת?

תניחי לו, הוא לא ילד, למחתרת יש

שנינות חביבה שאין לילד בן 17. הוא לא מזיק. ואם זה מפריע לך, למה את נכנסת להודעותיו ? אחלה יום

סליחה מה תרגום? זה בעברית?

מחתרת יקרה, מה שכתבתי שלפורום אין מנהל!!!
שהילה אמנם פנתה אלי, אך תפוז לא מעוניינים בי כמנהלת,
שיש להם תוכנית לאחד פורומים..
או משהו כזה עם תקשור עם חוצנים...
ושאני לא רוצה ששמי יואדם
עוד...שאני רוצה להיות כשאר האדם..אפרפר
ופשוט! ש-לי מההנהלה אומנם מזמינה אותי 'להמשיך ולכתוב כאן'..אך איש לא ממש חושבשם בהנהלה, שלמרות שבאופן מעשי הפורום מתנהל בזכות עבודתנו המסורה שצריך לשתף אותנו בתוכניות לגבי עתידו..ושאני מוחלת על הכבוד...בעיקר שלא ביקשתי מראש להיות אדומה...

the breezer

New member
יש לי תחושה שתפוז לא יודעים מה לעשות עם עצמם

ולא ממש מבינים מה הולך ואיך הולך.

rasha911

New member
ולמה הילה עדיין לא הגיבה?

היא עדיין מופיעה כמנהלת הפורום! מזדהה איתך תמי יקירתי ומאחלת לך כל טוב, מכל ה

למעלה