התגובות של איציק, לולו, פרח ושלי
הילולה, אני מצטער אך איני יכול עוד - aiziq - 22:54 09/10/04 להבליג על בליל השטויות והאמירות החלולות שלך. כל ההמלצות שלך הן בבחינת בדיחה גרועה במקרה הטוב, או בבחינת הטעייה במקרה הרע. יותר ויותר מתחזקת בי הדעה שמוטב אם תתפתחי ותגדלי תחת קורת גגו של פורום אחר שהולם את גילך ורמת הבנתך בשירה ופרוזה. מצטער על המילים הנוקבות אך לא יכולתי להחריש עוד. סליחה, איציק. ***************** תומכת בבקורת ובהצעה! - פרח תרבותי 23:20 09/10/04 ***************** גם אני תומכת מאד, ואני מקווה גם - קסנדרה* 23:43 09/10/04 שהמסקנות יוסקו. קסנדרה *************** הילה חמודה, גם אני תומכת - לולו שרה 09:29 10/10/04 הילה יש לך שפה גבוהה ועוד דברים רבים מרשימים לגילך. רואים שאת נערה חכמה, שיש לה הרבה מה להציע. אני ממש לא רוצה שתעלבי או תפגעי ממה שאנחנו ממליצים לך פה, אבל יש דברים שהם מורכבים מדי לגילך. יש פה נושאים, כמו שני השירים שלי האחרונים, שלפי התגובות שלך בכלל לא הבנת אותם (וטוב שכך), ולי באופן אישי לא נוח לקרוא את התגובות שלך אליהם. נראה לי שאת תתרמי כל כך הרבה לפורום של הצעירים, כי את בהחלט נראית בחורה על הכיפאק ושישמחו שם לקבל את מה שיש לך להציע. אם את בכל אופן מתעקשת להישאר בפורום הזה, אני מבקשת ממך לא להגיב ליצירות שלי. ******************