להילולה, במקרה ולא קראת את התגובות

קסנדרה*

New member
להילולה, במקרה ולא קראת את התגובות

לאחת התגובות שלך בפורום הענייני, הנה אני מעבירה לך אותן לכאן, כי זה חשוב שתקראי. כל אחת מועלית בשם מי שכתב אותה קסנדרה

קסנדרה*

New member
התגובות של איציק, לולו, פרח ושלי

הילולה, אני מצטער אך איני יכול עוד - aiziq - 22:54 09/10/04 להבליג על בליל השטויות והאמירות החלולות שלך. כל ההמלצות שלך הן בבחינת בדיחה גרועה במקרה הטוב, או בבחינת הטעייה במקרה הרע. יותר ויותר מתחזקת בי הדעה שמוטב אם תתפתחי ותגדלי תחת קורת גגו של פורום אחר שהולם את גילך ורמת הבנתך בשירה ופרוזה. מצטער על המילים הנוקבות אך לא יכולתי להחריש עוד. סליחה, איציק. ***************** תומכת בבקורת ובהצעה! - פרח תרבותי 23:20 09/10/04 ***************** גם אני תומכת מאד, ואני מקווה גם - קסנדרה* 23:43 09/10/04 שהמסקנות יוסקו. קסנדרה *************** הילה חמודה, גם אני תומכת - לולו שרה 09:29 10/10/04 הילה יש לך שפה גבוהה ועוד דברים רבים מרשימים לגילך. רואים שאת נערה חכמה, שיש לה הרבה מה להציע. אני ממש לא רוצה שתעלבי או תפגעי ממה שאנחנו ממליצים לך פה, אבל יש דברים שהם מורכבים מדי לגילך. יש פה נושאים, כמו שני השירים שלי האחרונים, שלפי התגובות שלך בכלל לא הבנת אותם (וטוב שכך), ולי באופן אישי לא נוח לקרוא את התגובות שלך אליהם. נראה לי שאת תתרמי כל כך הרבה לפורום של הצעירים, כי את בהחלט נראית בחורה על הכיפאק ושישמחו שם לקבל את מה שיש לך להציע. אם את בכל אופן מתעקשת להישאר בפורום הזה, אני מבקשת ממך לא להגיב ליצירות שלי. ******************

hiloosholetet

New member
אהה ועוד משהו

תודה לולו יקירה אבל זה לא בדיוק בגדר הכייף של החיים להגיב ליצירות רק אם אני יודעת שאני עושה לאחרים טוב זה לא בשבילי וקסנדרה, נתת לאחרים לדבר בשמך אה? ואת נשארת נקייה ממש כמו ראש הפושעים המתוחכמים שנותן לצוותו לעשות את העבודה המלוכלכת והוא נשאר "צדיק תמים" עם ידיים נקיות.

hiloosholetet

New member
טוב לולו, את לא אשמה בכלום

זאת דעתך ולי איטב אם לא אצטרך לטרוח כל כך ולהשקיע מזמני להגיב לך. ועוד משהו שאני נותנת לאחרים לקרוא את היצירות שלי הם נותנים לי תגובות מכיוונים שונים לגמריי עד כי נראה לי שהם לא קשורות בכלל אבל אני לא קוטלת אותן אני מבינה שכל אחד רואה יצירה מנקודת מבטו וזה הקסם שבכך. המשך יצירה מהנה

hiloosholetet

New member
שלום.

ואני אומרת את המילה במשמעות הידועה לכם לנוכח המצב. רציתי לבקש סליחה על כך שבמקום לעשות דברים החשובים לי, ולהשקיע בעבודתי (כן, אני גם עובדת. ונחשו במה?) ולעשות את כל הדברים שילדים בגילי עושים אז אני משתדלת לפנות לי זמן בכל עת למרות הכעס כלפי כדי להגיב ליצירות בפורום שירה ופרוזה. במה זה עוזר לי, תורם לי? כלום! ואילו רק הייתם יודעים כמה זה גורע ממני... למרות זאת מצאתי את הכוח להשקיע את מירב תגובותיי בפורום ולהגיב לרוב היצירות ובעיקר לאלה שלא הגיבו להם הרבה. מה שקיבלתי במסר האישי זה כמו אגרוף בבטן. אגרוף עוצמתי וחזק במיוחד. מנסה לעצור על הדמעות לשמע המילים הקשות אוגרת אותן בבטן. ואם אני חושבת על זה, זו ממש בדיחה טובה, ולא במקרה הטוב איציק. כל חברי העצומה הנכבדים והכישרוניים להחריד*
באו מתוך מניפולציה של גוף אחד נגדי וגופים שמקורבים אליו. מההתחלה היה ברור לי שזה לא יכול להיות, אבל לא איבדתי תקווה כי שקסנדרה רוצה משהו, קסנדרה תקבל. לא משנה על כמה אנשים היא תדרוך בדרך, ואם משהו לא פועל כפי שהיא רצתה... איציק, המילים שלך השאירו אותי בפה פעור, הרשעיות או הבורות, או יצרים אחרים? קשה לי להחליט. בסופו של דבר אתה חייב לקסנדרה היא הרי מינתה אותך לסגן מנהל ואתה הסניגור שלה אובייקטיביות? ממש לא. מצחיק אותי בכלל להגיב על מה שכתבת כל הקינאה הזאת במישהי צעירה שמתעלה על רמה של מבוגרים רבים מגוחכת וגשמית, ואתם בייחוד צריכים לדעת את זה. אז עכשיו אני הולכת. ולי אישית, יהיה יותר טוב אני יוכל להשקיע את המאמץ בכל המקומות שאני עובדת בהם ומדי פעם אוכל להיזכר איזו הכרת תודה נלהבת נתנו לי פה. אז קסנדרה, קיבלת מה שרצית. לשם שינוי, אל תמחקי את ההודעה. מזכרת אחרונה ממני. שלום. תהנו בלעדיי...

hiloosholetet

New member
קסנדרה אל תדאגי

היה קשה לפספס. אם אני חושבת על זה איזו מניפולציה מתוחכמת (אולי לא כל כך בעצם) לקחת אחרייך את המקורבים לך ביותר שולייתך הנאמנה.

israel or

New member
לא מסכים איתך!

אני ואתה לא נשנה את העולם אני יכול לשנות ולשפר אותי וכך גם את. הפורום טורם לך משהו? את לומדת נהנת? או רק מתנגחת? אין סיבה שתהיה במקום שרק עושה לך רע. שהיה לך בהצלחה מקווה שתמשכי קדימה. מימני-ישראל.

למעלה