להילחם על האושר והחופש

שילגיה

New member
להילחם על האושר והחופש

לחיות בלי אושר פנימי זה לא לחיות לחיות בלי אהבה ובלי להגשים חלום זה לא לחיות לכן החלטתי לאזור אומץ ולאמר עד כאן מגיע לי יותר בחיים מגיע לי אושר אהבה ושמחת חיים מגיע לי לחיות הכי טוב שאפשר למצא את מה שאני מחפשת ההחלטה לא קלה כי כשאתה חושב על עצמך אתה תמיד פוגע באחרים במיוחד כשהבעל לא רוצה לפרק את המיסגרת אך העוצמה שיש בי והכאב שתמיד מחלחל בלב שאכן חסר משהו גובר על ההיסוסים . אך נילחמת על אושרי ואפילו על חיי כי באמת מרגישה שהחיים חולפים על פני מבלי שאחיה אותם אים יש מישהו באמת שם למעלה ששומע ומקשיב שיתן את הכוח לבעלי להבין את הרגשתי (למרות שהוא חי איתי ויודע על מה אני מדברת ) כי בסך הכל לא יכולה לתת לא את מה שהוא צריך כי אין לי את מה שאני צריכה מאחלת לעצמי להמשיך להיות חזקה ונחושה למצוא את האושר ובטוחה שאמצא עד כאן (סתם רגע של חולשה ואולי רצון לשתף בכאב )

באך

New member
יש למה להשוות?

שלגיה, חולשה רגעית או סיכום מתמשך? אין לך מה שאת רוצה בבית או יש לך יותר בחוץ? הוא מוכן לתת את מה שאת רוצה ואת החלטת שאת לא מוכנה לקבל?

קחי חתול כתום B-)

שילגייה יפה, הרבה מאיתנו כאן יודעים על מה את מדברת, שלחי את בעלך אלי לשיחה מבטיח לך שהוא חוזר אלייך כמו שצריך. בנתיים קחי לך חתול כתום..מובטח לך רגעים מאושרים.

עינתי 1

New member
שלגי המתוקה מעינתי

לכולנו מגיע להיות מאושרים החיים חולפים מהר וצריך לדעת מהן סדר העדיפויות שלנו שימי עצמך במקום הראשון פנקי את עצמך אהבי את עצמך ואל תשכחי חיים רק פעם אחת. לא מקבלים הזדמנות שנייה. נצלי אותה היטב. ממני עינתי

הקצין

New member
מילחמה ?

שלגיה ליחמה זה תחום מוכר לי , אנני ממליץ עליו . במילחמות אין מנצחים יש רק מפסידים ( מי יותר ומי פחות ) על מנת לזכות באושר הלוחמה היא לא השיטה . האושר בזוגיות מגיע בזכות ובנתינה ... אנני יודע למה יש לך בעיה עם הנושא ? קטונתי לנוכח מיעוט הפרטים ובכלל . החיים יפים יש לשמור עליהם . מאחל לך את כל הטוב שבעולם . שלגיה ... האם שמך נבחר בזכות הטוהר שבתוכך ? האם בזכות הרגשתך ? האם בגלל הרוע שסביבך המיתנכל לך לדעתך ? ואולי באמת את מצפה לנסיך החלומות ? ואולי לא היו הדברים מעולם ? קצין וג`נטלמן

phantom

New member
מעגל האהבה

כמי שעדיין לא חווה את מה שאת חווה, יכול אני רק להצטרף אליך בכך שגם אני שואל את עצמי שאלות דומות, ובעיקר ובהקשר אליך למה גם אני לא נוטל חלק במעגל האהבה שלו שותפים כה רבים. מקדיש לך שיר קטן שכתבתי בנושא: ואני נקרע בתוכי כי חרב עליי עולמי, שומע זעקות ליבי מרגיש הלמות כאבי. יושב ושואל עצמי מדוע נפלה כך רוחי, ומדוע כך אני מרגיש הן מעולם לא פגעתי באיש. מסביבי העולם סב ואני ממנו מאוכזב, מדוע לא יצרפני למעגל הרי גם אני לאהוב מסוגל. אך הוא אינו שומע קולי הוא אינו מרגיש בקיומי, הכל זורם כאן לידי ואני מתחיל לאבד את עצמי.

שילגיה

New member
תודה

תודה על השיר המקסים פעם ראשונה ששולחים לי שיר מרגש עד שבה לחבק אשמח להכיר אותך ולשוחח איתך בצאט ונחמד לדעת שיש בעולם אנשים ים לב חם מכל הלב תודה

סמדר*

New member
הזדהות ועידוד

שלגיה.. דבריך יצאו מגרוני, והיו בליבי לפני חודשים מספר. ברגע שנופלת ההחלטה הכל הופך יותר קל אין יותר חשוב מאושרך !! אהבי את עצמך ולכי להלחם על אושרך . סמדר

סקסופון

New member
בהצלחה שלגיה!!H-)

באמת מאחל לך...שתצליחי, ושתמצאי!! לכי על זה שלגי, בכל הכוח!! כמו שרק את יודעת.

למעלה