להילית ויעל של צביקה - שאלה על הגן

שירי71

New member
להילית ויעל של צביקה - שאלה על הגן

היינו השבוע בפגישת ההפקה. רציתי לשאול עד כמה קריטי השעה שאומרים להם לרשום בתקיקיה בכל הקשור לשעת החופה? אמרנו להם את השעה של החופה כפי שרשומה על ההזמנה שזה 3/4 שעה אחרי התחלת קבלת הפנים אבל ברור לנו שבפועל החופה תתחיל אחר-כך. הקיצר האם לומר שעה אחרת? על מה משפיעה השעה עליה דיווחנו בפגישת ההפקה? וחוץ מזה יעל, את כתבת משהו על זה שיצאתם לקבלת הפנים רק אחרי שהיו כבר הרבה אורחים. כלומר, יצאתם החוצה אחרי הזמן שרשמתם בקבלת פנים? חושב לי מאד לדעת ולהבין מה עדיף ולמה, ממני שמתחילה להיות לחוצה...

הילית*

New member
שירי, יש משמעות קטנה למה שכותבים

שם. הם אוהבים להיות מסודרים ולהתארגן בהתאם אבל הם יודעים להתאים את עצמם לשינויים. אנחנו כתבנו קבלת פנים ב- 7 וחצי ואת החופה תיכננו ל- 8 וחצי. בפועל החופה החלה ברבע לתשע. לדעתי עדיף לקבל את האורחים מההתחלה, עם הראשונים שבאים. זה כ"כ כייף. עד שלא עוברים את זה לא מבינים את היופי שבזה. צילומים, התרגשות שלפני, בוא ההורים ומיד שאר האורחים. זה הארוע שלכם אז למה לחכות שיבואו הרבה אורחים כדי לצאת !? (זו דעתי...)

הי שירי71. יש מעט משמעות יחסית

למה שסוגרים בפגישת ההפקה, כי אף אחד לא יעמוד לך עם סטופר. מנהלת הארוע תהיה איתך בקשר במהלך קבלת הפנים ותשאל מתי בדיוקאת רוצה ללכת לכיון החתימה על הכתובה והחופה. אני אישית ממליצה לשמור על מסגר איחור מצומצמת כמה שיותר, כי אם החופה בשעה מאוחרת אז נשאר פחות זמן למסיבה עצמה. אנחנו איחרנו בערך ברבע שעה. על ההזמנות היתה כתובה השעה 19:30. אנחנו יצאנו לקבלת הפנים טיפה אחרי שמונה, והיו המון אורחים כבר. לא רצינו לעמוד בפתח הגן כמו עציצים ולחכות שיגיעו האורחים אחד אחד. כשיצאנו מאוחר, הרגשנו מוקפים באהבה, כי היו המון אנשים סביבינו. אני ממליצה בחום.

למעלה