להימשך אל המיסתורי והניסתר....

להימשך אל המיסתורי והניסתר....../images/Emo28.gif

אני זוכרת שבילדותי נמשכתי לסיפורים על מצריים העתיקה. הרגשתי כמו זבוב שנמשך לאש. מצד אחד הסיפורים ריתקו אותי כל כך וסיקרנו אותי מאוד ומצד שני הם העלו בי פחדים רבים. הפחד ממומיות מפירמידות אפלות ופתלתלות מכישופים "שחורים" של אנשי הדת מקללות של מלכים מתים ועוד... פחדתי מאוד גם מרוחות רפאים.
אני לא בטוחה שנתקלתי בהן... אבל פחדתי מהן מאוד הייתי מתקשה להרדם. הייתי עושה כל מיני טקסים לפני שהייתי נכנסת לחדרי, בזמן חשכה עד שהאור היה נדלק....
האם גם לכם יש זיכרונות ילדות כאלה? האם גם אתם נמשכתם למיסתורי?

angelitush1

New member
בטח שיש...../images/Emo13.gif

מגיל קטן.. נמשכתי גם אני לספורי מכשפות,קסמים, ואהבתי לשמוע על ניסים וחוויות על טבעיות... לא פחדתי כלל..הייתי מרותקת לסיפורים האלה ללא חשש.

דגנית

New member
תקראי את "התקדשות" של אליזבט הייך..

וקפץ לי לראש לרשום לך לקרוא גם את "הסודות האבודים של אטלנטיס - ילדי חוק האחד" - פניאל ג'ון.

התקדשות קראתי כבר כמה פעמים

ובכל פעם אני נחשפת למשהו אחר ומתמקדת בו... על אטלנטיס
אוהבת מאוד סיפורים על אטלנטיס
מאמצת את המלצתך

נופ18

New member
המיסתורי והנסתר...../images/Emo121.gif

אני זוכרת שבתור ילדה [לא שאני רחוקה מהתקופה ההיא] וגם עכשיו מאוד מאוד נמשכתי אל הסדרות התיעודיות על המומיות, על החוקרים שלהן וכל פעם שהיו מציינים עובדות שקרו מיקרים וחוקרים\ארכיאולוגים נכנסו לפירמידות ולא יצאו לעולם, וזה תמיד השאיר אותי עם כזה פרצוף
עד היום סרט הקולנוע האהוב עליי הוא "המומיה" חחח. וגם כן כל מה שקשור לרוחות, כל פעם שיש סידרה כלשהי בערוץ "ריאלטי טיוי" אני יושבת מרותקת לטלויזיה.... עם הזמן ועם הצפייה בתוכניות למדתי איך לראות רוחות בעצמי, כלומר לא בעייניי אלא "לגלות" אותן דרך המצלמה הדיגיטלית וכו'. כשהייתי בפולין, צילמתי בית קברות יהודי [כמובן עם אישור] ואחרי שפיתחתי את התמונה גיליתי, [למרות שלקח זמן, והייתי צריכה לשחק עם הצבעים של התמונה] דמות של ילד\נער עומד לייד אחד הקברים. זה פשוט מדהים. בכלל, מאז שאני קטנה אני מאמינה בשדים, מה זאת אומרת מאמינה, אני יותר מכבדת אותם, ודואגת לשקט שלהם, אני יודעת שאסור לשחק עם כדור בבית בלילה כי זה מפריע למנוחה שלהם וגם אני יודעת שאסור להתקלח בלילה כי הם נמצאים רוב הזמן בשירותים ואם הם יקבלו כוויה מהמיים החמים, הם יירצו לנקום. וגם בלילה אסור להסתכל על שמן יותר מכמה שניות רצוף כי אם כן אז שד יתגלה אלייך. אני לא עושה זאת מפחד, אלא מכבוד יותר. אני לא אעשה להם רע הם לא יעשו לי רע. אני גם מאמינה ב"כישופים" ובעין רעה....אנשים שרוצים להרע לאחר במכוון. את האמת? שאני ממש לא מבינה אנשים שרוצים לפגוע באחרים סתם ככה. לאן הרוע לב יכול להגיע?! אבל כן לפי דעתי קיים דבר שכזה שנקרא "כישוף" או "קללה". בעיקרון, אני מאמינה בהמון דברים שנחשבים לעל-טבעי, או מסתורי. תאמינו או לא, אבל אני מאמינה במכשפות. [במיוחד שאמא של חברה שלי כזאת, טובה כמובן :)] פיות, סתם דוגמא, אני לא מאמינה, גם שהייתי קטנה לא האמנתי.

../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

וואו, נשמע מצמרר הביקור בפולין והתמונה שצילמת....
גם אני מאמינה במכשפות....נראה לי שפעם בעבר הרחחחווווקקקקק מאודדדדד שרפו אותי על המוקד בגלל זה.... בפיות
אני מאמינה
מאוד מאמינה ואפילו אני משוחחת איתן מדי פעם... על עולם השדים
אינני יודעת הרבה אף פעם לא התעניינתי בהם לעומק. אולי הגיע הזמן....

spinareo

New member
אחד מידידי השדים פוחד גם הוא ממים

הוא כמו ילד קטן הוא בא אליי למיטה כשיורד גשם אני מדליק לו חימום גם כשאני לא נמצא בחדר ואני מנקה אותו במייבש כביסה והוא די נהנה מזה!!!...

נופ18

New member
../images/Emo13.gif

שלום...:) האם ישנה סיבה ספציפית לפחד שלהם מן המיים? ולהגיד לך את האמת, אתה הראשון ששמעתי עליו שמדבר עם שדים כל האנשים שאיי פעם נתקלתי בהם תמיד דיברו עם ישויות האור מה שנקרא, מלאכים וכו', נחמד לדעת שיש אנשים שגם מדברים עם שדים, ועוד טובים חח. :)

spinareo

New member
כן

אצל אותם שדים יש גזעים גזע זה נקרא הפרונטים ובתוכם עוד מיליוני גזעים שונים אחרים הגזע שלהם פיתח עור רגיש למים שהם לא מליחים זה די קשה לתפוס לבני אדם כי זה דפוס חייהם מה שעוד יותר בעיה אצל הפרונטים גם יש גזע שיכול למות ולחזור לחיים שזה עוד יותר קשה לתפיסה הדבר היחיד שיכול להרוג אותם זה אם הם לא שולטים באותו הרגע באותו הכוח!!!...

spinareo

New member
כי הם אף פעם לא ניסו

וזה לא שאני מציע להם לנסות לשדים יצא שם רע לא כי זה מה שהם אבל לא כולם כאלה יש יוצאי דופן, חוץ מהפרונטים כמובן שכולם טובים והם מרכיבים כשליש מאוכלוסיית השדים באותה מערכת השמששות (כן יש להם כמה שמשות אחת מרכזית וכמה ננסיות לא ידוע מספר מדויק כי גודלן כגודל של העיר ירושליים בסך הכול).אך השדים הוציאו בפועל את הפרונטים מהגדות של שדים אבל זה עוד לא חקוק!!!...

spinareo

New member
אני מתייחס לישיות שאני מתקשר איתם כאל ידידותי

לכן בת חברי(אחת הישויות) היא מכשפה שלא מתה על החיים שלה אז היא מוציאה את זה על כישוף אנשים אבל אנו מחנכים אותה והיא מתחילה להשתפר התככונתי להגיד שמכשפות קיימות לפחות ביקום ההוא שיבר אך שלא תביני לא נכון הנה ציטוט מאחד מישויות אלה "כישוף וקסמים הם רק שימוש באנרגייה על חושית וניווטה לצורכינו!"!!!...

למעלה