להיפגש בעיר שלי או בעיר שלו. אממ...

שילת281

New member
אני לא מחפשת אישורים

ממש עניין אותי לדעת איך זה עובד אצל אנשים אחרים
בשביל זה נועד הפורום לא? כדי לשתף ולשמוע עוד דיעות.
בעניין מאבקי כוח: לא היה כאלו... שיתפתי פה בפורום אבל לא אותו.
אין שחור ולבן בעניינים האלו וכל מקרה לגופו... מסכימה איתך בהחלט לגבי זה שאם משהו הוריד לי אז כדאי לעזוב את זה וכך עשיתי... שחררתי . אם יש באמת התאמה וכימיה המרחק לא משחק תפקיד ולאור התפתחויות תחושת הבטן שלי התבררה בסוף כנכונה.

Shamy

New member
דהיינו זה היה בליינד דייט?

או שראית תבן אדם וההתנהגות גרמה לחוסר כימיה? וכן ברור שמותר לשאול בשביל זה הפורום קיים ...מקווה שתמצאי בקרוב את האחד שלך :)

שילת281

New member
להיפגש בעיר שלי או בעיר שלו. אממ...

הכרתי מישהו ממש חמוד והתכתבנו כמה ימים והערב היינו אמורים להיפגש ואז הבחור המקסים שואל אותי אם נפגשים בתל אביב (?!@$%#$) הוא תל אביבי.
כן, יש קטע כזה לתל אביביים, הם לא אוהבים לצאת מגבולות העיר. הם חוששים (!) לצאת מגבולות העיר. מה נסגר?
סירבתי באלגנטיות בטענה שיש לי תקלה קטנה ברכב ואם הוא ממש מתבאס לבוא לעיר שלי... נפגש ביום אחר.
מפה לשם... לא נפגשנו היום (טען שיוכל להגיע רק אחרי 22 ויש לו פגישות מחר ועדיף שנדחה או שקר כלשהו)
מה דעתכם? איך להגיד? מה להגיד? .....
לא מתחברת לקלילות הזאת, אני אוהבת ג'נטלמנים.

שילת281

New member
לא בדיוק בליינד דייט

ראיתי כמה תמונות...
זה הניואנסים הקטנים.. תחושת בטן.. בואי נגיד שבחור שמעוניין ובאמת רוצה להכיר מראה את זה כך שלא אמור להיות ספק.

Shamy

New member
שתי שאלות

1.היכן את גרה ? האם את גרה בחיפה או בצפון הרחוק ובגלל זה הוא לא רוצה להגיע? 2.למה שלא תקבעו באמצע? 3.לדעתי הוא כנראה בחר תל אביב כי פשוט יש יותר מה לעשות התל אביב ביחס לערים אחרות זה מה יש פשוט... אני הייתי ירושלמית וכשרציתי לצאת לדייטים ראשונים עם אנשים מהמרכז לא פעם ולא פעמיים נאלצתי לסוע באוטובוסים לתל אביב ...בסוף גם עברתי למרכז (עם הבן זוג הנוכחי) אבל זה לא כזה נורא ללכת לדייט ראשון בתל אביב אם יהיה טוב אולי תקבעו בדייט הבא שתפגשן בעירך או באמצע הדרך...תנסי להסתכל על זה באור חיובי כמו...איזה כיף יש לי דייט בתל אביב ייצא לי לבקר בעיר הגדולה בתל אביב ולהנות קצת במקום לראות את הבאסה שצריך לצאת מעירך ולעשות משהו...שינוי אווירה אולי יכול לעשות לך טוב

שילת281

New member
אז ככה :

בתשובה לשאלותייך
1. אני גרה כחצי שעה מתל אביב...
2. אין משהו אטרקטיבי באמצע וגם בשביל סך הכל חצי שעה.. אין מה להיפגש באמצע (אם המרחק היה שעה אז אוקיי מתקבל על הדעת).
3. כן הוא אמר משהו כמו "אין מה לעשות בעיר שלך" אבל... יש לי בעיה עם זה
הוא מגיע בשביל לראות אותי ולדבר איתי אז מה זה משנה אפילו אם נטייל באיזה פארק ? זה הקטע עם תל אביביים שהם רגילים כל כך לשבת על הבר עם מישהי והקצב שם כל כך מהיר וקליל מידיי. חשבתי שהוא שונה.. אין לי בעיה לבוא בפגישה שניה/שלישית אבל פגישה ראשונה זה קטע כזה של השקעה.. נשמע אוליי פרימיטיבי אבל אני לא רואה את עצמי נוסעת להיפגש עם מישהו בתל אביב לשבת על הבר ולהיות אחת מהבחורות האלה שהוא מחליף... לא בא לי להיות שם

Shamy

New member
את מסתכלת על זה מאוד באנטי

סה"כ דייט אחד , תצאי בתחושה של אני באה להנות בדייט עם מישהו אני הולכת לערב בתל אביב בשביל הכיף האישי שלי לא בשביל להיות אחת מאלף.

גם תתפלאי לא תמיד זה שאת צריכה להגיע לעיר של מישהו אחר בדייט ראשון אומר שתסיימי את הערב במיטה או תהיי אחת מאלף. תחשבי על זה ככה , הוא צריך לצאת ולשבת איתך בפאב ולשלם ככל הנראה לא? אני לא יודעת הרבה על גברים אבל מה שאני כן יודעת מהרבה גברים שאני מכירה זה שאם אין להם אינטרס להוציא כסף סתם הם לא יוציאו אותו סתם - הם לא סתם ייצאו לדייט וישלמו כסף כי משעמם להם בבית...אם הם היו רוצים לשתות היה כלכלי יותר ללכת לבר לבד או למכולת ולהביא שישית בירות ולראות עם זה משחק בבית...בכל זאת הוא החליט שהוא רוצה לצאת איתך לבאר לא? הוא מוכן ל"בזבז" מזמנו היקר ומכספו כדי לבלות איתך -אז מה זה משנה אם זה בהוד השרון, פתח תקווה או תל אביב?...זה כולה דייט ראשון..לא יילך? תגידי היה טוב (או רע) וטוב שהיה ותמשיכי הלאה עם עוד סיפור משעשע על דייט כושל (תוכלי לבוא להתבכיין לנו או לספר ונשמח לשמוע ולהענות בהתאמה). אני חושבת שאם תסתכלי על העניין בחצי הכוס המלאה אז יהיה לך נעים יותר מאשר רק לחשוב מחשבות שליליות. עוד לא פגשת את הבחור כבר את באה אליו בטענות שאת אחת מאלף? והוא מתכוון להחליף אותך...למה את פוסלת אותו על סמך מה שהיה בעבר?? את לא מכירה אותו כ"כ. אולי הוא ישקיע בבחירת מיקום ובתשלום על השתייה שלך?...תנסי לא להיות כ"כ שלילית; אם גם אני הייתי ככה שלילית על כל בחור שרצה להפגש אתי בתל אביב ולא בירושלים כי לא היה לו כ"כ כוח לסוע מהמרכז לירושלים אז הייתי נשארת לבד כנראה.

שילת281

New member
לא עניין של להיות שלילית..

אני פשוט מכירה את סוג הבחורים בעיר הזאת והרבה מהם לא רציניים ומחפשים את הריגוש הבא.. להגיע לאסוף מישהי מראה על רצינות.
אלה אם כן אין לו רכב, או שיש איזו בעיה אחרת שהוא יכל להסביר למה לא.. וזאת הסיבה שגם רוב הבחורים כן מגיעים לאסוף את הבחורה בדייט ראשון כי זה מראה על רצינות.
בתל אביב זה מקובל שנפגשים באיזה בר כי להרבה אין רכב.. והייתי מבינה אם הוא היה מסביר את זה אבל זה לא המקרה..

supersonic777

New member
צריך להיפגש באמצע!תירוצים לא התקבלו בהחלט!

אם מתחילים עם כל הוואג'ראס הזה,אין טעם להיפגש כלל!
&nbsp

supersonic777

New member
לא משנה מי,אם לא מוכנים להשקיע את המינימום ולהיפגש באמצע...

ואחד הצדדים מתחיל עם,"זה רחוק לי"... "יש לי תקלה ברכב"... זה תירוצים!
&nbsp
&nbsp

שילת281

New member
מסכימה חלקית

תיראה, כשמדובר במרחק של חצי שעה... אין מה "להיפגש באמצע" . אתה צודק שלא אמורים בכלל להתחשבן בשום נושא בהתחלה ואם זה קורה.. מה הטעם להיפגש ולהתחיל משהו בכלל!
באופן אישי יכול להיות מצב שאני אסע להיפגש עם מישהו, כל מקרה לגופו כמובן ובעיקר אם המרחק בנינו גדול, אבל אני רואה בזה שבחור מגיע לאסוף אותי בפגישה הראשונה אקט של ג'נטלמניות. זה יפה בעיניי. אפשר לשבת ולשתות משהו לא מאוד יקר או אפילו סתם לטייל ולדבר. זו לא פגישת עבודה או פגישה בין ידידים וצריך לשמור על הרומנטיקה, כן גם בימינו.

supersonic777

New member
את יודעת,לפעמים דייט נראה כמו ראיון עבודה...

בייחוד כשהבחורה היא המראיינת...

מבינה למה זה נראה לך מוזר...

אבל זה לא היה מהווה deal breaker מבחינתי.
&nbsp
יש לי הרגשה שאת לא ממש בעניין שלו, אז אולי שווה לוותר על הדייט או כן לבוא אבל מתוך רצון לתת צ'אנס אמיתי.

למעלה