להיפטר ממטריקס הבטון

להיפטר ממטריקס הבטון

האם זה אפשרי? אני גר בלב העיר, מוקף בטון, מכוניות, רעש זיהום אויר, נאלץ לתרום לרעש ולזיהום כי צריך לנסוע לפה ולשם ,לסידורים לעבודה... הרי צריך לשלם שכר דירה, חשמל, למצוא חניה... נימאס לי. נימאס לי מכל הבטון והפיח, נימאס לי שכל עמל כפי מתאדה על שכר דירה... יש לי פנטזיה למצוא איזה מקום , בטבע, שלא שייך לאף אחד, או משק/שטח גדול ששייך למישהו שיסכים שאגור שם באיזה אוהל, אוהל מונגולי או אולי אוטובוס ישן שעבר הסבת פאנג שואי למגורים... איך עושים את זה? איפה אפשר לעשות את זה? רעיונות יתקבלו בברכה...

אם אתה רוצה להתחיל בקטן

תקנה אופניים, ראיתי המון אנשים בתל אביב שרוכבים על אופניים ממקום למקום, מן לעשות את החלק שלך בצמצום הזיהום. אם אתה רוצה באמת לעשות את מה שכתבת, רק שתדע, זה דורש המון וויתורים, המון השקעה, והמון סיכון. אה ואני לא ממש יודע איך לעזור לך בזה....

MetalSinagouge

New member
אחלה רעיון..

אני חושב שלכולם יש פנטזיה כזו במודע או שלא. מה אנחנו בעצם עושים כל היום? בעידן הזה, רובנו מוצאים את עצמנו לומדים לומדים ולומדים (האם אנחנו רוצים את זה מלכתחילה?) במטרה "לחיות על רמה"... ראיתי איזו רמה זו. אני כמובן לא מפקפק ביכולת הלימודים לספק עבודה בעלת הכנסה מעל לממוצע, אבל ראיתי מספיק אנשי בעלי שכר מינימום שמבלים יותר מהHigh Society הממוצעת שבאופן מוןדע ביותר מסתכלת על חסרי השכלה מלמעלה. אני הייתי רוצה לגור בכפר באירופה, מקום שבו כולם מכירים את כולם, והחיים הם פולקלוריים שכאלה, אולי מקומות שבהם המיתולוגיות והאמונות "הפרימטיביות" עדיין חיות. אבל זה די חסר צ'אנס, אני מקובע בתרבות הזו, כמו רובינו. גם אני צריך שהחברה תגיד לי להתקלח כל יום, ולהחליף בגדים פעם בשבוע.

0Pandemonium0

New member
כל-כך צודק.

אני מאמין שרוב האנשים, אם לא כולם, היו רוצים קצת יותר חופש לעצמם. כלומר, מי לא היה רוצה לעשות מה שהוא רוצה מתי שהוא רוצה, בלי לשמוע כל היום רעש של מכוניות וצפירות, להיות מוקף בבטון ולנשום אבק? אבל איך נשתחרר מזה? זה המטריקס שלנו, כמו שהוא כונה: "מטריקס הבטון". איך יוצאים מהדבר הזה? למישהו יש גלולה?

miss mcmillan

New member
הגלולה לא עושה כלום,

רק הבחירה שלך. ושים לב שמאטריקס הבטון טומן בחובו את חוטי הטלפון והכבלים וקווי החשמל והרשתות שמאפשרים לך להיות כאן איתנו, המורדים האחרים.

MetalSinagouge

New member
מעניין.

"וחל גם איסור לרצוח שחקנים מהקבוצה היריבה לפני המשחק" D: אני מקווה שמה שאכתוב בהמשך לא יהיה גיבוב שטויות (אני מאמין שזו הפעם הראשונה שקראתי מאמר שבו הביטוי "ליברליים" הופיע). אני חושב ששכר מינימום זה דבר די הוגן כי בסה"כ זה מבטיח לאנשים תשלום אותו מגיע להם על עבודתם- בהתאם המינימלית (יחסית). באשר לרכבים וכו', אישית בעיר בה אני גר, אני משתמש בתחבורה ציבורית ולפעמים אף הולך מרחקים רבים ברגל (חצי שעה הליכה זה באמת כלום, שעה- כבר עדיף לקחת אוטובוס כי טכנית זה המרחק מביתי שבקצה העיר עד למרכזה). בניגוד לרבים מחברי כיתתי, לא מצאתי ממש טעם בלימוד נהיגה. לדעתי 90% מהרצון נובע מאפקט העדר, ו10% מצורך לנהוג. אתה יודע איך זה, הגיגים שבטח משתוללים בראשם אחרי צפייה בקומדיית נוער אמריקאית, והמחשבה על כמה בחורות ידבקו לשמשה של הרכב של אמא. זה ישמע פרדוקסאלי באשכול שמוקדש ליציאה מהמטריקס, אבל אני מצאתי את הרכבת התחתית בתור כלי הרכב הכי נוח ומהיר שיש. על תוצאות הלוואי איני יודע. כמו שהוזכר במאמר הכל יחסי. לדוגמא ברוסיה העוף בגריל המסורתי שמוכרים בסופרמרקטים (אין לי מושג לגבי המחיר) עולה ברוסיה 3 דולרים בערך, ובשבילם זה לא מעט כסף. אפילו הרבה בשביל עוף. אהמממ... משפט של הומר סימפסון יתאים לפה עכשיו.

0Pandemonium0

New member
מגוחך.

מגוחך שבעולם שלנו (ואני כבר לא מדבר על המדינה) לאדם אין אפילו את התנאים הבסיסיים למחייה שמגיעים לו עקב היותו אדם (לא אזרח המדינה, אדם!). אדם זקוק לקורת גג ולשטח משלו בו יוכל לגור, שלא להזכיר להסתתר מפני הגשם או מפני חום השמש בימים לוהטים. אבל יש צרכים חשובים יותר, כמו מזון ומים, ואוויר לנשימה, ואפילו את אלה אי אפשר להשיג בחינם (בקשר לאוויר, כן, הוא לא עולה כסף, אבל הוא מזוהם ועולה בבריאות)! כלומר, אדם, מעצם היותו אדם, עלול פשוט לגווע ברעב בגלל שלא היה לו מספיק כסף ללחם וגבינה. תחשבו על זה. ותגיד, אתה יודע אם מותר להעתיק את המאמר הזה משם ולפרסם אותו במקומות אחרים, או שאני צריך לשאול את הכותב בעצמו?

shikma r

New member
חופש מוסיים מתרבות העיור?!

לך תגור במושב (בוא,תגור במושב )

shikma r

New member
אתה יכול להחנות אותו ברפת

הריקה מפרות כבר כמה שנים, אם תרצה. יש מקום. מוזמן :)

shikma r

New member
הרפת לא שלנו

לנו יש חלקה ריקה (פעם היה שם משהו) מאחורי הבית (כמו לכל בית פה כמעט), אז מקסימום תנחת שם.הם רישו. לא, זה בסדר, אנחנו די טכנולוגיה. הפרות מידי פעם עוזרות לנו להשיג קליטה, לפני שבוע הכרנו את הדבר המרובע,הקטן והכסוף הזה שאתם קוראים לו "פלאפון", והיום גיליתי את הפלאות האינטרנט. מים סוחבים מהבאר. חשמל אנחנו מייצרים בעצמו. יש לנו עבודה רבה לייבש את הביצות סביב,אבל חוץ מזה, אחלה זמן חופשי יש. בא?!

למעלה