להיפך

giloosh

New member
להיפך../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

קרה לי היום משהו שבאמת הפתיע אותי ורציתי לשתף אותכם ולשאול לדעתכם. והסיפור שהיה כך היה... אני וחברה מאד טובה שלי יושבים ומדברים אחרי הרבה זמן שלא יצא לנו (נו...גרים בשני קצוות הארץ למה כבר אפשר לצפות) והיא שאלה אותי אם אני יוצא עם מישהי, אמרתי לה "לא, אני הומו". ואז היא מסתכלת עלי ואומרת לי "וואלה איזה קטע, כי אני בדיוק להפך!" אני מופתע ביותר
ולא מבין על מה היא מדברת, הדבר הכי חכם שהצלחתי להוציא זה משהו בסגנון"הא?". "אני לסבית". אני אקטע כאן את הסיפור ואפנה אליכם הקהל בבית.לסבית זה ההפך מהומו
ממתי? מסיבה כלשהי ההערה הזאת ממש הפריעה לי ולא הפסקתי לחשוב עליה. גם אתם חושבים כך או שאני סתם מוזר או לא מבין עניין? הערות, הארות ורצפטים יתקבלו בברכה

.m

New member
כן ולא... ../images/Emo13.gif

לסבית זה ההפך מהומו בנקודת המשיכה: הומו נמשך לגברים, לבסית לנשים. אבל הם דומים בנקודה ששניהים נמשכים לבני מינם קצר וקולע, לא?
mai

guy1974

New member
וכמה טוב לאהוב את ההפך...

אני חושב שפשוט זו היתה הדרך הקלה, הנוחה והמהירה עבורה להגיד לך שהיא לסבית ואין כל משמעות מאחורי "ההפך".

Liroy26

New member
יש לי רצפט מצוין לעוגת גבינה!

אה..לא על זה דיברנו?! אופסי... אין לך מה לדאוג לגבי ההיפך, לדעתי זה סתם היה קטע של הומור. מוצלח יותר או פחות זה עניין של טעם.

למעלה