להישאר איתו?

lironbi

New member
להישאר איתו?

אנחנו ביחד חודש וחצי...לא הבחור הכי מדהים שיצאתי איתו,לא כל כך יפה ולא כל כך חכם ובטח שלא כזה מוצלח. הוא רק השתחרר מהצבא עדיין חולם על חו"ל ושטויות. אני כבר עברתי את זה (אני שנתיים משוחררת). אני אוהבת אותו אבל ממש לא התאהבתי בו, הוא לא מסוג הבחורים שיפילו אותי מהרגליים מרוב סחרור. היחסים נחמדים. אנחנו מאוד שונים, באים מעולמות שונים, ואני מרגישה שאני חוזרת לגיל 17.אסור לו לישון איתי (אני אצלו הוא אצלי לא משנה) כי ההורים שלו פרימיטיביים, אנחנו לא ממש זוג הרפתקנים ואנחנו לא מהזוגות האלה שתראו ברחוב ותגידו "אוי איזה זוג יונים". כיף לנו ביחד אבל משהו מעיק. באוקטובר הוא מתכוון לטוס לארה"ב, בהתחלה התכנון היה לחודשיים ועכשיו החזרה לארץ היא סימן שאלה (הוא נוטה להתרחק מהבית). עכשיו ברור שלא ניפרד כי אין משהו שיפריד בינינו, בסה"כ טוב לנו ביחד. לחכות לאוקטובר ולשבור לעצמי את הלב או לעצור את זה עכשיו?? כי לטוס הוא בטוח טס, הוא רק לא יודע כמה זמן הוא יישאר שם (עד שהוא יהיה שם) אני לא ממש רואה אותו כבעלי או כאבא לילדים שלי... אני יודעת שאני צעירה אבל אני שוקלת הכל כשאני נכנסת לקשר עם מישהו, והפעם לא חשבתי. אני באמת שואלת את עצמי אם זה שווה לי. שווה לי לחכות לו? או לוותר על זה עכשיו (מכיוון שהוא לא ממש האידיאלי בשבילי)? שווה לי להשקיע כל כך הרבה ואז הוא יקום וילך? זה הכל זמני כל הקשר הזה הוא זמני... אז מה לעשות?

את לא נורמלית! ../images/Emo13.gif

אם את מגיעה למצב שאת מנסה להחליט להישאר עם מישהו על סמך שיקולים רציונאליים אז עצתי לך היא - תזרקי אותו !!! (יש לקרוא בטון מצווה כשטיפות רוק ניתזות מהפה)... עצם הספק הוא התשובה לשאלתך, ובגילך את לא אמורה להכניס את עצמך לקונפליקטים כאלה. תחשבי על זה רגע - את לא מאוהבת בו, הוא לא מפיל אותך מהרגליים, אתם לא באותה פאזה בחיים, משהו מעיק ביחסים ביניכם, את לא רואה לזה עתיד ואת שואלת את עצמך אם כל העניין שווה לך?!?!?!?!?!? Hell No!!!! זה נחמד שכיף לך איתו ובוודאי יש עוד המון בחורים שכיף לך איתם, אבל זה עדיין לא אומר שאת צריכה לצאת איתם. לדעתי, את מטרידה את מנוחתך לחינם, וברגע שתקבלי החלטה תחושי הקלה גדולה. גם אם זה יכאב לך לעשות את הצעד - את צריכה לחשוב על מה את רוצה במערכת יחסים ובמיוחד על מה את רוצה להרגיש כלפיי מי שיהיה בן זוגך, ונראה לי שאת יודעת טוב מאוד שאת רוצה/ צריכה יותר ממה שיש לך כרגע. אני לא מבינה למה במקום להתמקד בלהשיג את מה שעושה לך טוב את מבזבזת אנרגיות על להתמודד עם משהו שמתסכל אותך (כך זה משתמע מההודעה שלך). בכל אופן, תהיי חזקה וחשוב מכך - תהיי נאמנה לעצמך ולרגשותייך. בהצלחה!

נסיכה ג

New member
מסכימה עם כל מילה - קוקו ואוסיף...

לא מחכים לגבר ולא יוצאים עם גבר שמודיע שהוא טס לניכר בתאריך כך וכך.... זה כשלעצמו מעיד על כך שהוא מעביר את הזמן! זה מה שאת בוחרת להיות? אותה אחת שמעבירה לו את הזמן בנעימים עד לטיסה??? תעריכי את עצמך קצת יותר ותמצאי אדם שראוי לך... בהצלחה!

שונית4

New member
מאמצת...

נכנסתי במקרה לפורום...אהבתי את משפטך
מאמצת אותו ברשותך...

lironbi

New member
עזבתי אותו עוד לפני שקראתי את

ההודעות שלכם... אתם צודקים. זה קשה לי עכשיו כי אני לא איתו אבל זאת החלטה נכונה לטווח הארוך. תודה אנשים :)

למעלה