להישמר ולשמור מצילומים בנווה צדק

זה קרה גם לי במקום אחר

אז זה לא קורה רק בנווה צדק, הפשע מגיע לכל מקום. לזוג שלי שצילמנו אותם בחיפה באיזור הוואדי (מקום יפה, נווה צדק מזכיר אותו קצת) אז גם להם פרצו לרכב בזמן הצילומים וגנבו להם את התיק שבו היו הטבעות שלהם (איזה בלאגן...) כנראה שרכב מקושט של חתן וכלה מושך פורצים אליו, כי שני רכבים משם חנה הרכב שלי עם ציוד הגיבוי שאני לוקח איתי לכל אירוע ולא נגעו ברכב שלי (תארו לכם מה היה קורה אם גם היו פורצים לרכב שלי מה גודל האסון....) ולכן אין כל קשר למקום הצילומים, בנווה צדק יכול להיות שפועלת איזו שהיא חבורה של מסוממים שפורצים לרכבים של הזוגות אתם יודעים טרף קל ולכן עצתי לכם היא, ואני פועל כך מאז המקרה שלי באופן יסודי: א. אל תשאירו דברים יקרי ערך במקום הנראה לעיין תיקים וכו´ שימו אותם בבאגאג´. ב. אם זה אפשרי פשוט תשאירו את הנהג שלכם לשמור על הרכב הוא לא חייב להתלוות לכל הצילומים (וזה גם חלק מההגדרות התפקיד שלו זה רשום באמנת ג´ינואה
) ג. בכל אופן תנסו לשמור על עצמכם ועל הרכוש שלכם ואל תסתובבו עם דברים יקרי ערך בשעת הצילומים (תנו להורים להביא את הטבעות או דברים חשובים אחרים) זה לא פשוט למצוא טבעת חדשה לכלה 3 שעות לפני החופה. תשמרו על עצמכם אנחנו חיים בעולם מטורף בהצלחה אייל...

אתי@

New member
אנחנו הצטלמנו בנמל יפו ואח"כ ביפו

העתיקה. כשנכנסנו לאוטו מייד כשהסתיימו הצילומים ביפו העתיקה, עבר לידנו איזה בחור ושאל אם סיימנו את הענינים שלנו ביפו, כי כדאי שניזהר, פורצים כאן למכוניות של זוגות שבאו להצטלם
מיותר לציין שעד היום אנחנו חושדים שהבחור הזה הוא הוא המניאק שפורץ למכוניות של הזגות האלה... בכל אופן, כנראה שהוא הרחיב את פעילותו לאזורים נוספים...

רחלי1

New member
שטרודליתוש...בוקר טוב!

ואפרופו, גם שאלה: את חושבת, בהנחה שגם אנחנו נוסעים ליפו העתיקה, שעדיף שאחי (שהוא על תקן הנהג הרשמי באותו יום...) יחכה לנו באוטו בזמן הצילומים (ליתר ביטחון) או שזה ממש לא לעניין? תודה

אתי@

New member
זה יכול לחסוך אי נעימויות מהסוג הזה ../images/Emo3.gif

אני לא רואה סיבה שלא...

מיה :)

New member
ואם כבר אנחנו עוסקים ב"אי נעימויות"

בלשון המעטה... שמעתם על הרצח שהיה בחתונה באולמי ברייט הול, באור יהודה...?

New member
מה, לא שמעתם? ../images/Emo12.gif

זה היה בעיתון של יום שישי... החברים של החתן ה-ש-ת-כ-ר-ו לגמרי והעירו הערות מאד לא נעימות לעובד ערבי שעבד באולם, המשטרה הגיעה והפרידה ביניהם, והם החליטו "לסגור ענינים" בחוץ. אחד החברים של החתן, בחור בן 24, נרצח. ועוד כמה נפצעו. שישו ושימחו...

מולדת.

New member
ממש מסכנים....

בע"ה אצלנו לא תהיה שתיה חריפה! יום טוב! מולדת

*שיר

New member
ובנוסף לכל זה ,החתן היה עצור באותו

לילה במשטרה. ליל כלולות למזכרת!

*מור

New member
מזעזע, זיכרון נורא מחתונה ../images/Emo5.gif

כל כך ריחמתי על החתן והכלה, האולם הזה גמור, לפני חצי שנה אחרי אסון וורסאי התגלה שאין להם רשיונות ועכשיו זה....

New member
אכן מזעזע ../images/Emo10.gif

ותחשבו על זה... הבנתי שהנרצח היה החבר הכי טוב של החתן. כל פעם שיחגגו יום נישואין, זה ילווה באזכרה...

ליגי

New member
היי מיה ../images/Emo10.gif

כן קראתי בעיתון של יום שישי,ממש ממש עצוב,אני לא יכולה לתאר לעצמי איך החתןכלה מרגישים אחרי כל הבלגן הזה ליבי איתם... ליגי.

טירוף של מדינה מתי יהיה הסוף????

וזה לא הכל יש עוד כמה פרטים, השיכורים מסתבר הצעמתו עם הרב מלצרים של האולם ודחפו את אחת המלצריות שבאה לבקש מהם להפסיק להתפרע והם גם זרקו כסאות על הרב מלצרים שביקש מהם לא להשחית ציוד, ממש מגעילים האנשים האלה פשוט בושה, אני מתבייש להגיד שדבר כזה קורה בחברה הישראלית מה יהיה הסוף????????????????????

למעלה