זה קרה גם לי במקום אחר
אז זה לא קורה רק בנווה צדק, הפשע מגיע לכל מקום. לזוג שלי שצילמנו אותם בחיפה באיזור הוואדי (מקום יפה, נווה צדק מזכיר אותו קצת) אז גם להם פרצו לרכב בזמן הצילומים וגנבו להם את התיק שבו היו הטבעות שלהם (איזה בלאגן...) כנראה שרכב מקושט של חתן וכלה מושך פורצים אליו, כי שני רכבים משם חנה הרכב שלי עם ציוד הגיבוי שאני לוקח איתי לכל אירוע ולא נגעו ברכב שלי (תארו לכם מה היה קורה אם גם היו פורצים לרכב שלי מה גודל האסון....) ולכן אין כל קשר למקום הצילומים, בנווה צדק יכול להיות שפועלת איזו שהיא חבורה של מסוממים שפורצים לרכבים של הזוגות אתם יודעים טרף קל ולכן עצתי לכם היא, ואני פועל כך מאז המקרה שלי באופן יסודי: א. אל תשאירו דברים יקרי ערך במקום הנראה לעיין תיקים וכו´ שימו אותם בבאגאג´. ב. אם זה אפשרי פשוט תשאירו את הנהג שלכם לשמור על הרכב הוא לא חייב להתלוות לכל הצילומים (וזה גם חלק מההגדרות התפקיד שלו זה רשום באמנת ג´ינואה
) ג. בכל אופן תנסו לשמור על עצמכם ועל הרכוש שלכם ואל תסתובבו עם דברים יקרי ערך בשעת הצילומים (תנו להורים להביא את הטבעות או דברים חשובים אחרים) זה לא פשוט למצוא טבעת חדשה לכלה 3 שעות לפני החופה. תשמרו על עצמכם אנחנו חיים בעולם מטורף בהצלחה אייל...